- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.221
merhaba canımcımm face gel canım
canım mesaj kutun dolu
korkma yuva yapmak sevaptr ben çok severım hemende bulurum birini birine :) kendi başımı kaşıyamasamda
çöpçatanlıgım iyidir iyiii:))) mesela aslı için bir arkadaşım var çankırıda memur oda ,
ailesi ankarada çocugun tayınını oraya aldırmaya düşünüyor ,aldırsan aslıyla tanıştırıcam sevgılımede söledim :))
aslını bişeyden haberi bile yok :))
begenmeyede bilirler ben olsam sölerimya ne varki gayet normal bir durum ,her iki tarafta bahsetsın bence ona göre gelsinler
belkıde kalplerınde birileri var olmazsada baştan olmasın
evett petunyanınkıde tam öküzmüşşşşşşşş
bir aşk masalındaki ceylan vardıya çocukla tanıştırıyorlar çocuk buna diyorkı ,sen ne çirkinleşmişsin diyo ,kahve sölüyor yanlızca kendime sölerim ama diyo ,kalkıyor sonradanda hesabı bıle ödemıyor geldı aklıma
benim ablamda aynı senin gibidir hemen birini birine buluverir evlendirdiği kişilerde oldu allaha şükür mutlularda. bizde başkalarıyla uğraşcana
biraz kendinle uğraş derdik neyse 33 ünde oda evlendi
ya ben yinede söylemeyi düşünmüyorum gerilsinler istemiyorum doğal bir ortam olsun birbirlerinden hoşlanırlarsa olur zaten hoşlanmazlarsada zaten hiç bişeyden
haberleri olmadığından bi tatsızlıklık olmaz
bu arada hoş geldin ismini çokça duymuştum...
ısmarlama aşkları heçççççççççççç sevmem çokta çıkıyor bana o yüzden eniştemın tarafından özellıkle .anam birde ısrarcılar ısrarcılar ki sormayın biri vardı tam 3 yıl boyunca ısrar ettıler hhatta memlekete kadar gittiler bunlar ailemi kandırmaya ben ne dedıysem yok ısrar ,buluş bir kere ölmessin dediler .yetterrrrrrrrrr dedim gittim buluşmaya giydim mini etegimi saçlar zaten platın belımde onları yaptım bukle üstümede çok açık bir badi ,iş çıkışı almaya gelmişti beni bende çıkarken orda giyindim bir kıloda makyaj yaptım .oldummu kokoşşşş iyice .istemesın benı dıye dedimki ben haftada 3 kere bara giderim ,olsun dedi bende müzik dinlemeyı çok sevırım dedi,cumadan çıkar 2 gün başka şehre tatıle giderim dedim okey gideriz dedi ,ben dedim ev işi hayatta sevmem yapmam aaaaaaaaa dedi sana işmi yaptırırım ben hizmetçi ne güne duruyor dedi ,baktım ne dediysem adam oluruna gidiyor ,baktım çocukları çok sevıyor ,ben dedim fizigimi bozamam çocuk felan istemem dedim ...onada dediki 5.6 sene beklerim bennnnnnnn
ayyy alammm ölücegim dedim .bak ben hep böle giyinirim dedim ayyyyyyy dedi şeker kız canddy gibisin ne tatlısın dedi adam bana
hahahhaha genelde bunu yapıyorum ve kabulde edıyorlar ilginç bir şekılde anlamıyorum istesem tekini bile kabul etmezler
adamlardan kaçtıgım için ters tepiyor demekkii..birine daha aynısını yapmıştım ...baktım her gece annesini alıp bize geliyorlar
eve gelmıyorum 12de gelıyorum bılıyorumkı oonlar bızde ...ohh ohhhhhh kızımızda gezmeyı sevıyormuş olsun bizde severız dediler
az kalsın bu salaklardan birine vericeklerdi beniya
her dedigime heeeeeee diyen adam bulamazmışım :)) buluyorum işte ala alaa anneeeeeeeeee arızamısınız hepiniz
hatta bir kere baktım ciddi ciddi gidiyorum ,evden kaçtım kız çıktıgım vardı baktım çocuk olcak gibi degıl kaçırıyım senı dedi
anadolu yakasına kadar gittik .ben agladım oda ablamı aradı söledi ablamda bana gelin kaçmayın dedi ,,güzellikle olsun istedik
ailem olayın ciddiyetını anladı ,sonra vazgeçtiler evlendirmekten beni , çocukta bana kızdı amerıkaya master yapıcam ozaman dedi bende git dedim kal dememişim gitti geldıgınde istemedım zaten
şimdi hala görüşürüz arada evlendi 2 çocugu oldu :))
Aydebuz, canım bu da pastan! :)boşalttım canım yazabılırsın
telekkürler gülümsünum
bence tavsiye edip kendi hallerine bırakın. ilgilenince insanlar kendilerini bşy zannediyor. bırakın biraz onlar çabalasın..
madem konu açıldı yazmak istiyorum, çocuğun annesi çok hevesli, illa oğlum evlensin .. bende inanmıyorum pek öyle annelere, etrafımda çok ağlayan anne var ama işte evlatları... aradılar, sordular. kestirip atmadım. nerden geldiyse iyi niyetime geldi. bir de o dönem üzüldüğüm bi olay yaşamıştım niyet ettim yani evlilik filan.. olsun istiyorum artık..
neyse telefonda konuşalım dedik, kabul etmediler, nette göreyim dedim, yok olmazmış resimden insan bşy anlamıyormuş.. annesi de görmek istiyormuş filan.. ben resmen erkek tarafı gibi oldum yani. uğraşıyorum..
kestirip attım istemiyorum görüşmicem dedim anneme söz geçiremedim. yok kısmettir filan, aklın kalmasın pişman olma... neyse ki kalabalık bir ortamda oturduk, konuştuk.. bize verilen görevi yerine getirdik yani... sonrasında öyle işte..
sonuç olarak tanışın, görüşün diye yalvarıp yakaran insanlar, yüzüme bile bakmadı, telefonlarıma cevap vermedi..
beni arayıp sadece 'senden elektrik alamamış' deyip telefonu yüzüme kapattılar. tüm olayları bu şekilde yaşadığıma üzüldüm ama dostumu düşmanımı tanıdım sonuçta..
hayatta samimiyetine inanmadığım insanlarla aynı yolda yürümemeye karar verdim..
teşekkürler tatlım slında takılmam yaşa hatta göstermedıgım için saçlarımı platin yapabiliyorum rahatlıkla :)) kuaföre gitmem ben hiç kendim kuaförüm ya kız :)) evde hertürlü yaparımda ,sevgılımdeyımya 5 de gelıcek bakalım o belirlesin artık :)
üzülme bence iykide olmamış bacım salla gitsin üzülücek insanlarmı allasen
teşekkürler canımmmm
ben düğünde istemıyorum aslında nıkah yeter ..anneme dıyorumkı millat ıkı kırıtcak diye o çileyı çekemm dıyorum teyzemle cephe alıyorlar hemen halay çekceklermiş çiftetelli oynuycaklarmış
teşekkürler tatlım slında takılmam yaşa hatta göstermedıgım için saçlarımı platin yapabiliyorum rahatlıkla :)) kuaföre gitmem ben hiç kendim kuaförüm ya kız :)) evde hertürlü yaparımda ,sevgılımdeyımya 5 de gelıcek bakalım o belirlesin artık :)
üzülme bence iykide olmamış bacım salla gitsin üzülücek insanlarmı allasen
teşekkürler canımmmm
ben düğünde istemıyorum aslında nıkah yeter ..anneme dıyorumkı millat ıkı kırıtcak diye o çileyı çekemm dıyorum teyzemle cephe alıyorlar hemen halay çekceklermiş çiftetelli oynuycaklarmış
insan davullu zurnalı, kendi düğününde oynamaz mı,hiç yakıştıramadım hiç
bence tavsiye edip kendi hallerine bırakın. ilgilenince insanlar kendilerini bşy zannediyor. bırakın biraz onlar çabalasın..
madem konu açıldı yazmak istiyorum, çocuğun annesi çok hevesli, illa oğlum evlensin .. bende inanmıyorum pek öyle annelere, etrafımda çok ağlayan anne var ama işte evlatları... aradılar, sordular. kestirip atmadım. nerden geldiyse iyi niyetime geldi. bir de o dönem üzüldüğüm bi olay yaşamıştım niyet ettim yani evlilik filan.. olsun istiyorum artık..
neyse telefonda konuşalım dedik, kabul etmediler, nette göreyim dedim, yok olmazmış resimden insan bşy anlamıyormuş.. annesi de görmek istiyormuş filan.. ben resmen erkek tarafı gibi oldum yani. uğraşıyorum..
kestirip attım istemiyorum görüşmicem dedim anneme söz geçiremedim. yok kısmettir filan, aklın kalmasın pişman olma... neyse ki kalabalık bir ortamda oturduk, konuştuk.. bize verilen görevi yerine getirdik yani... sonrasında öyle işte..
sonuç olarak tanışın, görüşün diye yalvarıp yakaran insanlar, yüzüme bile bakmadı, telefonlarıma cevap vermedi..
beni arayıp sadece 'senden elektrik alamamış' deyip telefonu yüzüme kapattılar. tüm olayları bu şekilde yaşadığıma üzüldüm ama dostumu düşmanımı tanıdım sonuçta..
hayatta samimiyetine inanmadığım insanlarla aynı yolda yürümemeye karar verdim..
Aydebuz, canım bu da pastan! :)
Aslııııııı :) ı love you baby
Tatlı yiyom arkandan geliyom göbük için
İyi akşamlar
Aydebuz cnm nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş. İnş seneyede hayırlısı ile evli girersin.
Petunya üzülme. Hayırlı insanlar değilmiş. Önemli olan hayırsızı başta görmek. Sonradan görmek inan çok daha zor.
35ayse cnm üzülme. Evliliğinde değişmyen erkek sayısı yol denecek kadar az bence.
Nikah var nede olsa ye düşünüyor geneli.
Birde elde edilen şeyin değeri azalıyor sanırım.
Ama zamana bırak sabret çaba harcq. Allah emeklerini çabanı sabrını boşa çıkarmasın inş.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Herkesin evliliğinde eşinde beğenmediği yönler vardır. Önemli olan onları kabul edip birbirini tolere etmek.
me too babyyygel kuzum gel, göbük göbüğe verir tokuştururuz
bizde oynarız değil mi aslı? hele ankara havası. kurtlarımızı dökeriz.
Kısssss aslı evlenip hamile kalalımda tokuşturmak için değecek büyüklükde olsun göbükümüz
me too babyyygel kuzum gel, göbük göbüğe verir tokuştururuz
hamile olsak kıyabilir miyiz kız, ah ah o günleri de görür müyüz hayırlısıyla bir gün,bana hayal gibi geliyor her şey...
korkma yuva yapmak sevaptr ben çok severım hemende bulurum birini birine :) kendi başımı kaşıyamasamda
çöpçatanlıgım iyidir iyiii:))) mesela aslı için bir arkadaşım var çankırıda memur oda ,
ailesi ankarada çocugun tayınını oraya aldırmaya düşünüyor ,aldırsan aslıyla tanıştırıcam sevgılımede söledim :))
aslını bişeyden haberi bile yok :))
begenmeyede bilirler ben olsam sölerimya ne varki gayet normal bir durum ,her iki tarafta bahsetsın bence ona göre gelsinler
belkıde kalplerınde birileri var olmazsada baştan olmasın
evett petunyanınkıde tam öküzmüşşşşşşşş
bir aşk masalındaki ceylan vardıya çocukla tanıştırıyorlar çocuk buna diyorkı ,sen ne çirkinleşmişsin diyo ,kahve sölüyor yanlızca kendime sölerim ama diyo ,kalkıyor sonradanda hesabı bıle ödemıyor geldı aklıma
bana kısmet mi çıktıçok teşekkürler düşündüğün için canım.
Valla bana da hayal geliyor ne yalan diyim.
Tuhaf içim ya. Sanki hiç olmayacakmış olamayacakmış gibi geliyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?