30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ahhhh tatlım evlenmeden herşeyi kabul ederlerde evlendikten sonra değişmeleri çok sürmüyor
ben evliyim bu arada belki okumamışsındır
benimkide evlenince epey değişti önceleri daha farklı konuştuğu konular olunca eskiden böyle değildin diyorum
şimdi farklı düşünüyorum insanların düşüncesi değişebilir diyor geçiyor banada sabır çekmek düşüyor

çok ilginç bu tür şeyler genelde tel numaraları verilerek telefonda başlar
seninkiler enteresanmış fotoğraf bile kabul etmemişler burdan aslında çok şekilci olduğunu anlamalıydın
evlenmeye niyeti olsaydı biraz tanımak isterdi bir sefer görüşmeyle elektirik alamadım diye kestirip atmazdı
bende eşimi ilk gördüğümde hiç bişey hissetmedim gerçi bizimki tanıştırmayla olmadı tesadüfen karşılaşmıştık ama onunla evleneceğim
aklımın ucundan bile geçmemişti bazı şeyler zamanla oluyor
sende moralini bozma yaş kaç olursa olsun insanın hayattan alacağı ders bitmiyor işte...

insan davullu zurnalı, kendi düğününde oynamaz mı,hiç yakıştıramadım hiç

İyi akşamlar
Aydebuz cnm nice sağlıklı huzurlu yaşlara inş. İnş seneyede hayırlısı ile evli girersin.

Petunya üzülme. Hayırlı insanlar değilmiş. Önemli olan hayırsızı başta görmek. Sonradan görmek inan çok daha zor.

35ayse cnm üzülme. Evliliğinde değişmyen erkek sayısı yol denecek kadar az bence.
Nikah var nede olsa ye düşünüyor geneli.
Birde elde edilen şeyin değeri azalıyor sanırım.
Ama zamana bırak sabret çaba harcq. Allah emeklerini çabanı sabrını boşa çıkarmasın inş.
Kimsenin evliliği dört dörtlük değil. Herkesin evliliğinde eşinde beğenmediği yönler vardır. Önemli olan onları kabul edip birbirini tolere etmek.

insan davullu zurnalı, kendi düğününde oynamaz mı,hiç yakıştıramadım hiç

bizde oynarız değil mi aslı? hele ankara havası. kurtlarımızı dökeriz.

öylesinin olmadığı daha hayrına olmuş canım,bütün akrabası seferber olmuş,kendi istedikleri gibi birini bulurlar ona,onu da zor bulurlar gibi,ailesinin lafına giden bir erkekse ondan hemen kaçmak gerek zaten...

evet canım çok doğru söylemişsin.

me too babyyy gel kuzum gel, göbük göbüğe verir tokuştururuz

hamile olsak kıyabilir miyiz kız, ah ah o günleri de görür müyüz hayırlısıyla bir gün,bana hayal gibi geliyor her şey...

Valla bana da hayal geliyor ne yalan diyim.
Tuhaf içim ya. Sanki hiç olmayacakmış olamayacakmış gibi geliyor hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…