- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.181
tempolu yürüyüş değil ama 1,5 saat falan yürüdüm. en azından sağlık için faydalı.
olsun . yinede gayet iyi. hareket iyidir. ben bu aralar hiç yürümüyorum. iyice saldım kendimi.
evet ben de birazdan yürüyüşe çıkacağım
aynı durum devam ediyor canım, işten dolayı çok görüşemiyoruz, elimden bir şey de gelmiyor duadan başka, hayırlısını diliyorum ikimiz için de...
annemmmmmmmmmm maslow ok kızmış :) haklıısn canım
ama bliyormusun erkek milletin hamurunda var bu ,hemen bişiler beklıyorlar ,yanaşıyım ,sırnaşıyım ,öpcem ,kokluycam dıye
inşallah böle bir beklentısi olmayan biri çıkar karşına benımkısı 30 yaşımda çıktı bak ...onuda nasıl korkuttuysam ben yanaşıyorum şimdi adama o kaçıyor
evet.. bu kavramlar zaman içinde değişti çok şükür..
artık amaç huzurlu bir yuva sahibi olmak ve mutlu olmak.. gerisi küçük detaylar.
boşandı diye (ki çok normal bir durum) bekar alamaz genellemesi yapılamaz!..
herkesin kendi seçimidir.
gülümsün,aydebuz ve turkuaz istanbuldan bildiğim kadarıyla...
senin kilo sorunun yok ki. ben kış gelmeden, aldığım son 1 kiloyu versem bari, kışın nasılsa kilo alıyorum
evet canımcım.cok kızdım.cunku bu genellemelerden,onyargılardan usa.ndım.bılmemne sehırlıler soyle olur,baska taraflılar kaypaktır,kıme sorsan en ıyı adam kendı koyunden cıkar zaten,dullar soyledır,bekarlar boyle.mılletce amma bayılıyoruz otekılestırmeye.ondan sonra da o onyargıların esırı oluyoruz.ben cok etkısınde kalıyorum bu lafların.bırıyle tanısmaya korkar oldum.benı farklı degerlendırıp kırıcak dıye.zaten işsizim de artık.mutlu olsun arastırmacılar :S kucuklukten beri buyuyunce ne olucaksın derler sonra da kafana koydugun meslegı yapmaya baslayınca boyle sacma sapan seyler soylerler
neyse.suizan edenlerı allaha havale edıp takmamak en ıyısı.(bu arada suizan etmemek,ettigi zaman da bunu dile getırmemek de guzel ahlakın bır parcası),boyle laflarla tadımızı kacırmayalım.kım ne derse desın bız dogru olduktan sonra...
kacsın bosver.boyle turunun son orneklerınden bı temız ınsan bulmussun,sukret bence.allah tamamına erdırsın :-D
evettt canımmm şükür ki ne şükür
eskiden bizde aslaaaaa boşanma olmazdı ömür boyu çekiceksin derlerdi ...ama kuzenlerim bu tabuyu yıktılar çekmediler hiç,çokta mutlular insanlar artık daha rahatlar ,geniş düşünebiliyorlar iyiki
düşünsene ömür boyu içki içen kumar oynayan birinden bıle boşanamazdın ,belkide bunlardan korktum hep evlenmek istemedım
bişey olursa ayrılamam diye .ennnnnn mükemmelini aradım hep
evet.. tüm yazdıklarına katılıyorum..
29 yaşında aile dostumuzun ısrarlarıyla, pek istemediğim bir şekilde bir çocukla görüştüm.. görüşme pek istediğim şekilde gerçekleşmedi zaten, oldu bitti yapılmaya çalıştılar sanki. sonra çocuk demiş ki
''yaşı fazla ....'' bi de demiş ki; çok efendi hanım, on numara bi kız ama.......
ne demek istedi, ne düşündü hala anlamış değilim ama zaten öyle bir düşünce yapısına sahip insanla evlenilir mi ???
kızlar size soruyorum. hiiiiç tarzım değil.
bende çok takılmamıştım allah'tan. ama insan işte ister istemez kırılıyor. bir erkek olarak ancak bu kadar kaba,bu kadar patavatsız olunabilir ki ben yaşımı hiç göstermem.
not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.[/QUOTE
kuzum sabah sabah senin bu tanıştığın çocuk sinirimi bozdu . böyle şuursuzca konuşulurmu hiç
bizde dün bir arkadaşımla onun kuzeni ve benim bir arkadaşımın kardeşini tanıştırmaya karar verdik yaşları 26 filan evlilik
düşündükleride yokta arkadaş olurlar diye düşündük böyle işlerede daha önceden hiç girmişliğimde yok senin bu yazdıklarını okuyunca
korkmaya başladım bizim tanıştırmada ters teperse diye...
gerçi biz arkadaşımla zaten onlara söylemiycektik çünkü ister istemez insan kasılır olcağı varsada olmaz diye onlar birbirleini beğenirse zaten
sonrasında görüşürler umarım tatsız bir durum çıkmaz
benim bir erkek arkadaşım vardı (sevgili değil normal arkadaş) hep böyle derdi. ERKEK SEÇİLENDİR.
aydebuz hoş geldin. Lahesis'e ben de yazdım. Mutlu olmasına sevindim! Bu arada köklü bir değişiklik yok canım, neyse kötü bir şey olmasın da Allah iyi değişiklikler versin hepimize...
bende iyiyim canım çok teşekkür ederim.. inş. ikiniz içinde güzel şeyler olur.. saniyeler sonrasını bilemiyoruz ne olacak? o yüzden sevdiklerimizin kıymetini bilmek ve mutlu olmak da önemli
bazı anlar kolay bulunmuyor.
yeni bir hafta.. yeni bir mevsim.. yeni bir ay.. yine bir pazartesi sendromu.. yeni umutlar..
hepinize selam kızlar..
kızlar slm.istanbulda yaşayan var mı aranızda . bağcılar, avcılar, esenler,esenyurt, başak şehir civarı nasıl ? kiralar ne durumda.
29 yaşında aile dostumuzun ısrarlarıyla, pek istemediğim bir şekilde bir çocukla görüştüm.. görüşme pek istediğim şekilde gerçekleşmedi zaten, oldu bitti yapılmaya çalıştılar sanki. sonra çocuk demiş ki
''yaşı fazla ....'' bi de demiş ki; çok efendi hanım, on numara bi kız ama.......
ne demek istedi, ne düşündü hala anlamış değilim ama zaten öyle bir düşünce yapısına sahip insanla evlenilir mi ???
bende çok takılmamıştım allah'tan. ama insan işte ister istemez kırılıyor. bir erkek olarak ancak bu kadar kaba,bu kadar patavatsız olunabilir ki ben yaşımı hiç göstermem.
not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.
günaydın aslı, bende spora başlicam artık bu ay, hem sağlıklı hemde insan kendini daha zinde daha dinç hissediyor, yapmamız lazım
not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?