30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah canım hayırlısıysa bir an önce olsun inşallahh ...görüşmeyi kesme sen yinede bakarsın birgün çıka gelir ve birdaha hiç geri dönmezzzz.

evet canımcım.cok kızdım.cunku bu genellemelerden,onyargılardan usa.ndım.bılmemne sehırlıler soyle olur,baska taraflılar kaypaktır,kıme sorsan en ıyı adam kendı koyunden cıkar zaten,dullar soyledır,bekarlar boyle.mılletce amma bayılıyoruz otekılestırmeye.ondan sonra da o onyargıların esırı oluyoruz.ben cok etkısınde kalıyorum bu lafların.bırıyle tanısmaya korkar oldum.benı farklı degerlendırıp kırıcak dıye.zaten işsizim de artık.mutlu olsun arastırmacılar :S kucuklukten beri buyuyunce ne olucaksın derler sonra da kafana koydugun meslegı yapmaya baslayınca boyle sacma sapan seyler soylerler
neyse.suizan edenlerı allaha havale edıp takmamak en ıyısı.(bu arada suizan etmemek,ettigi zaman da bunu dile getırmemek de guzel ahlakın bır parcası),boyle laflarla tadımızı kacırmayalım.kım ne derse desın bız dogru olduktan sonra...
kacsın bosver.boyle turunun son orneklerınden bı temız ınsan bulmussun,sukret bence.allah tamamına erdırsın :-D

evettt canımmm şükür ki ne şükür

eskiden bizde aslaaaaa boşanma olmazdı ömür boyu çekiceksin derlerdi ...ama kuzenlerim bu tabuyu yıktılar çekmediler hiç,çokta mutlular insanlar artık daha rahatlar ,geniş düşünebiliyorlar iyiki

düşünsene ömür boyu içki içen kumar oynayan birinden bıle boşanamazdın ,belkide bunlardan korktum hep evlenmek istemedım

bişey olursa ayrılamam diye .ennnnnn mükemmelini aradım hep

senin kilo sorunun yok ki. ben kış gelmeden, aldığım son 1 kiloyu versem bari, kışın nasılsa kilo alıyorum

günaydın aslı, bende spora başlicam artık bu ay, hem sağlıklı hemde insan kendini daha zinde daha dinç hissediyor, yapmamız lazım

evet.. tüm yazdıklarına katılıyorum..

29 yaşında aile dostumuzun ısrarlarıyla, pek istemediğim bir şekilde bir çocukla görüştüm.. görüşme pek istediğim şekilde gerçekleşmedi zaten, oldu bitti yapılmaya çalıştılar sanki. sonra çocuk demiş ki
''yaşı fazla ....'' bi de demiş ki; çok efendi hanım, on numara bi kız ama.......

ne demek istedi, ne düşündü hala anlamış değilim ama zaten öyle bir düşünce yapısına sahip insanla evlenilir mi ???
kızlar size soruyorum. hiiiiç tarzım değil.
bende çok takılmamıştım allah'tan. ama insan işte ister istemez kırılıyor. bir erkek olarak ancak bu kadar kaba,bu kadar patavatsız olunabilir ki ben yaşımı hiç göstermem.

not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.

Son düzenleme:

insanlar 2.kez evleniyolar ve yine de çok güzel düğünler törenler yapıyolar.. ne güzel valla tebrik ve takdir ediyorum.. önceden böyle şylr ayıp kaçar ve toplum tarafından yadırganırdı..

nasıl mutlu oluyosa öyle yapmalı.. mutluysan bitmiştir.

hoşbulduk canım nasıılsın ? evet bende sevındım canım mutlu olmasına ....aminnnnnnn canım

sağol tatlım amin diyelim ozaman :)

evettt hele bu hastaıtan snra hep ona bişeyler olucakmış sanıyorum uyurken

herkeze iyi haftalar kızlar gününüz güzel geçin inşallahh

bugün benim dogum günüm ama hiçte mutlu degilim ( yaşlanmak istemıyorum ) sanırım

ve gayet sıradan geçiyor şimdilik .eskıden ne dogum günü yapardım beeeeeee dillere destan olurdu,aylarca konuşulurdu

ve hemen her sene farklı bir ile giderdim o gün .şimdi ise evde oturmuş tv izliyorum

yeni bir hafta.. yeni bir mevsim.. yeni bir ay.. yine bir pazartesi sendromu.. yeni umutlar..
hepinize selam kızlar..

evet canım eylül benım ayımdır çok severimkiii havalar soguyorrrrrrrrrr yaşasınnnnnnnnnn

p.tesi evde olunca bende fark etmıyor sen iştesin sanırım ?

kızlar slm. istanbulda yaşayan var mı aranızda . bağcılar, avcılar, esenler,esenyurt, başak şehir civarı nasıl ? kiralar ne durumda.

ben varım şekerim bağcılardayım .bir sürü ilçesi var semtine göre degişir tatlım esenler desen kezaaa öledir esenyurt uzaak buraya ama ne alaka bagdaştıramadım kız ?:)) hayırdır bu arada

benım annem babamdan 3 yas buyuk ve gec yasta evlenmıs.cok guzel bı kızmıs,babam da cok yakısıklı tabı o ayrı ;-) ve evlenmısler.yakın cevrede de cok olmus o zamanlar boyle evlilıkler.sımdı ıse bakıyorum 40 yasında adam memleketınden 28yasında kız getırıp evlenıyo.18 yaşında kızı 33 yasındakı ogluna es arayan bı anne begenıp evlendırıyolar.ıste bunlar hep bu kafaların sonucları.calısmazsın,anne baba elıne bakıyo,yuk oluyo derler.calısınca da boyle ıddıalarla kara calmaya kalkarlar.ısın dogrusu calısan/calısmayan ayrımı degıl erkeklerde çıtır eş merakı hortladı.bunu kabul edelım ve milletımızın erkeklerinın cıtırcı zıhnıyetı yuzunden calısan vb. Kesıme dil uzatmayalım.netıce olarak bu mılletın erkeklerı(evlenıcek cagda olanlar) çıtırcıdır,rusçudur,evlılıgı olabıldıgınce gecıktırmek ıcin gozlerını kırpmadan zına ederler,zina etmek ıstemeyen kızları da bır kalemde sılerler :-D yanlıs zamanda dogmusuz.bızım gıbı egıtımlı,calısan,ureten ıyı aıle kızları cumhurıyetın ılk yıllarında el ustunde tutulurmus.
Senınkının belkı bı gorustugu fılan vardır tatlım.bu ulkenın hesapcı erkeklerı daha ıyısı cıkarsa dıye arayısını surdurmekten cekınmez.yaş dıye bı krıter de cıkardıklarına gore ıyıce kaf dağının tepesınde goruyolar kendılerını.yanı yaptıgı kabalıga dıycek bısey bulamıyorum.cok duygusuz,dusuncesız bırı anlasılan

Ayrıca rusların ve bilimum yabancı uyruklu kadının pesınde kosuyolar;evlenıp cocuklarının annesı yapıyolar da bızım gıbı dogru durust yasamıs kızlara yok yası ılerı,calısıyo dıye mı camur atıyolar :S
Petunyacım ergun plak seksenler dızısınde,bır de doksanlar var yenı sayılır o da cok guzel ama ergun plağın askı tabı artık fenomen.allah bana da bı ergün nasıp etsın valla :-D

günaydın aslı, bende spora başlicam artık bu ay, hem sağlıklı hemde insan kendini daha zinde daha dinç hissediyor, yapmamız lazım

spora bayılırım kış geldi günde artık 5.6 km yürürüm

sevgılıyle kendı evı arasında mekık dokurum

platess cd leri aldımda boynumda fıtık var,uyruk sokumumdA ise kırık var birgün yaptım 1 ay çektim o göbek hareketlerine

bayılıyorumya ,eskiden dans ederdim 49 kg geliyordum şimdi 53 .52 inmiyor dahada oda göbekte toplu maşallah

ısmarlama aşkları heçççççççççççç sevmem çokta çıkıyor bana o yüzden eniştemın tarafından özellıkle .anam birde ısrarcılar ısrarcılar ki sormayın biri vardı tam 3 yıl boyunca ısrar ettıler hhatta memlekete kadar gittiler bunlar ailemi kandırmaya ben ne dedıysem yok ısrar ,buluş bir kere ölmessin dediler .yetterrrrrrrrrr dedim gittim buluşmaya giydim mini etegimi saçlar zaten platın belımde onları yaptım bukle üstümede çok açık bir badi ,iş çıkışı almaya gelmişti beni bende çıkarken orda giyindim bir kıloda makyaj yaptım .oldummu kokoşşşş iyice .istemesın benı dıye dedimki ben haftada 3 kere bara giderim ,olsun dedi bende müzik dinlemeyı çok sevırım dedi,cumadan çıkar 2 gün başka şehre tatıle giderim dedim okey gideriz dedi ,ben dedim ev işi hayatta sevmem yapmam aaaaaaaaa dedi sana işmi yaptırırım ben hizmetçi ne güne duruyor dedi ,baktım ne dediysem adam oluruna gidiyor ,baktım çocukları çok sevıyor ,ben dedim fizigimi bozamam çocuk felan istemem dedim ...onada dediki 5.6 sene beklerim bennnnnnnn

ayyy alammm ölücegim dedim .bak ben hep böle giyinirim dedim ayyyyyyy dedi şeker kız canddy gibisin ne tatlısın dedi adam bana

hahahhaha genelde bunu yapıyorum ve kabulde edıyorlar ilginç bir şekılde anlamıyorum istesem tekini bile kabul etmezler

adamlardan kaçtıgım için ters tepiyor demekkii..birine daha aynısını yapmıştım ...baktım her gece annesini alıp bize geliyorlar

eve gelmıyorum 12de gelıyorum bılıyorumkı oonlar bızde ...ohh ohhhhhh kızımızda gezmeyı sevıyormuş olsun bizde severız dediler

az kalsın bu salaklardan birine vericeklerdi beniya

her dedigime heeeeeee diyen adam bulamazmışım :)) buluyorum işte ala alaa anneeeeeeeeee arızamısınız hepiniz

hatta bir kere baktım ciddi ciddi gidiyorum ,evden kaçtım kız çıktıgım vardı baktım çocuk olcak gibi degıl kaçırıyım senı dedi

anadolu yakasına kadar gittik .ben agladım oda ablamı aradı söledi ablamda bana gelin kaçmayın dedi ,,güzellikle olsun istedik

ailem olayın ciddiyetını anladı ,sonra vazgeçtiler evlendirmekten beni , çocukta bana kızdı amerıkaya master yapıcam ozaman dedi bende git dedim kal dememişim gitti geldıgınde istemedım zaten

şimdi hala görüşürüz arada evlendi 2 çocugu oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…