30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evetya gecen hafta kuzenın tekı evlendı .3 sene evlı kalıp ayrılmıştı 3 senede bir düğün annem diyorki millet bikaç sene arayla düğün yapıyor biz tekını bıle yapamadıkkkkkk

heee evet evleip ayrılmış kız gelinlikmi giyermiş derlerdi seda sayanı görünce milletin huyu degişti

benım annemde babamdan 2 yaş büyük ,yengemde dayımdan 2 yaş büyük ,diger yengemde amcamdan büyük 2 yaş ,amcamda genç delikanlı gibidir heeee :))

kuzenım 35 yaşında kocası 3 yaş küçük ondan utluluk ayaklarına kadar yıkıyor ...benı karşıma çıkanlarda benden en az 5 yaş küçük oluyor ve şuanki sevgılımde 3 yaş küçük benden ama büyük duruyor baya benden ,eskiden karşıydım benden büyük olsun derdim hep .benı etrafımda yok en azından küçük kız meraklıları tam tersiya

şimdi erkekler küçük bak pınar altuga ne kadarda mutlu ( gerçi onlarında 8 yaş var ) oda çok ama ben yagmuru yakından gördüm

ınanamadım bildigin 17 yaşında dersin pınarda at gibi maşallah :))saçlarını koyu yapıyor o yüzdenya

boşver aynı yaş yada 3 yaş önemli degıl yaşlı olmasın adam zaten hemen çökerler onlaramı bakıcaz biz ilerde :))

şaka bir yanada biizm 3 yaş varya arada diyorumkı ona şimdiden tembel oturdugu yerden zor kalkıyor hantalsın 2 sene sonra

görücem ben senı diyorum bır kızıyokiii

aminnnnn canım

kız ben görmüyorum hiç çalışan kadınlara laf atanları tam tersi şimdi erkekler ,çalışsın istiyorlar ,çalıştırmam dıyenleride görüyorum

kendileri iş arıyor sonra eşine

bu arada canım sen neden ayrıldın işten ?

Merhaba canlarımm...
Nasılsınız? Ancak bugün girebildim.
İnternetim sınırlı olduğu için pek giremiyorum.
Neler yapıyorsunuz?

bence tavsiye edip kendi hallerine bırakın. ilgilenince insanlar kendilerini bşy zannediyor. bırakın biraz onlar çabalasın..

madem konu açıldı yazmak istiyorum, çocuğun annesi çok hevesli, illa oğlum evlensin .. bende inanmıyorum pek öyle annelere, etrafımda çok ağlayan anne var ama işte evlatları... aradılar, sordular. kestirip atmadım. nerden geldiyse iyi niyetime geldi. bir de o dönem üzüldüğüm bi olay yaşamıştım niyet ettim yani evlilik filan.. olsun istiyorum artık..

neyse telefonda konuşalım dedik, kabul etmediler, nette göreyim dedim, yok olmazmış resimden insan bşy anlamıyormuş.. annesi de görmek istiyormuş filan.. ben resmen erkek tarafı gibi oldum yani. uğraşıyorum..

kestirip attım istemiyorum görüşmicem dedim anneme söz geçiremedim. yok kısmettir filan, aklın kalmasın pişman olma... neyse ki kalabalık bir ortamda oturduk, konuştuk.. bize verilen görevi yerine getirdik yani... sonrasında öyle işte..
sonuç olarak tanışın, görüşün diye yalvarıp yakaran insanlar, yüzüme bile bakmadı, telefonlarıma cevap vermedi..
beni arayıp sadece 'senden elektrik alamamış' deyip telefonu yüzüme kapattılar. tüm olayları bu şekilde yaşadığıma üzüldüm ama dostumu düşmanımı tanıdım sonuçta..

hayatta samimiyetine inanmadığım insanlarla aynı yolda yürümemeye karar verdim..

inşallah canım hayırlısıysa bir an önce olsun inşallahh ...görüşmeyi kesme sen yinede bakarsın birgün çıka gelir ve birdaha hiç geri dönmezzzz.

bu kez de senin ağzından bal damlıyor inşallah canım,hayırlısı bakalım,çok teşekkür ederim.

doğum günün kutlu olsun canım yıllara inat biz daha da olgunlaşıp güzelleşiyoruz,yaşa takılma sen git kuaföre, fön çektir,şıkır şıkır giy,gez dolaş alışveriş yap,niye tıkıldın eve

canım hepiy bört dey tuuu yuuu . .doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara.

evet aydebuzum.. herkes düğün dernek yaparken artık bizimkiler de söylenmeye başladı millet çifter yapıyo, biz bir tane bile yapamadık hayırlısı artık diyorum..

ne güzel konuşuyosun aydebuz maşallah yaaa

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun aydebuz.. Dileklerin kabul olsun..

Son düzenleme:

aman iykide olmamaış canım onlardan bir cacık olmazmışkii ,hayırlı degilmiş zaten baksana ne kadar negatif bir aileymiş o öle

evett Maslow, aslında ikisini de biliyorum ama karıştırmışım :44:

teşekkürler tatlım slında takılmam yaşa hatta göstermedıgım için saçlarımı platin yapabiliyorum rahatlıkla :)) kuaföre gitmem ben hiç kendim kuaförüm ya kız :)) evde hertürlü yaparımda ,sevgılımdeyımya 5 de gelıcek bakalım o belirlesin artık :)

tüm bunları yazarken sanki tekrar yaşadım, üzüldüm valla şimdik

üzülme bence iykide olmamış bacım salla gitsin üzülücek insanlarmı allasen
canım hepiy bört dey tuuu yuuu . .doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara.

teşekkürler canımmmm

evet aydebuzum.. herkes düğün dernek yaparken artık bizimkiler de söylenmeye başladı millet çifter yapıyo, biz bir tane bile yapamadık hayırlısı artık diyorum..

ben düğünde istemıyorum aslında nıkah yeter ..anneme dıyorumkı millat ıkı kırıtcak diye o çileyı çekemm dıyorum teyzemle cephe alıyorlar hemen halay çekceklermiş çiftetelli oynuycaklarmış

yeni bir hafta.. yeni bir mevsim.. yeni bir ay.. yine bir pazartesi sendromu.. yeni umutlar..
hepinize selam kızlar..
sağ ol canım sana da!

kızlar slm. istanbulda yaşayan var mı aranızda . bağcılar, avcılar, esenler,esenyurt, başak şehir civarı nasıl ? kiralar ne durumda.
İstanbul'dayım ama o civarları bilmem. Hoş ben kendi oturduğum yerlerdeki kiraları da bilmem. Reyhan SAFTORİK gibi bir şeyim bu konularda...

senin kilo sorunun yok ki. ben kış gelmeden, aldığım son 1 kiloyu versem bari, kışın nasılsa kilo alıyorum

Genellemelerden nefret ederim ben MASLOW! Şu sözü de çok severim.

Bu dahil, bütün genellemeler yanlıştır. - Friedrich Nietzsche

Boş koy topraaaaammm! Bazı insanlar düşüncesiz.

İyi ki doğdun Aydebuz, nice yaşlara canım.

Ben de hep derim biz bu zamana uygun değiliz 50 - 60 sene önceye uygunuz. Erkekler istediklerini alıyorlar nasıl olsa neden evlensinler? Bazı kızlar da bildiği gibi yaşıyorlar zaten! Olan sen ben gibi aile kızlarına oluyor... Hayırlısı yapacak bir şey yok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…