- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
- 173
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.201
insanlar 2.kez evleniyolar ve yine de çok güzel düğünler törenler yapıyolar.. ne güzel valla tebrik ve takdir ediyorum.. önceden böyle şylr ayıp kaçar ve toplum tarafından yadırganırdı..
nasıl mutlu oluyosa öyle yapmalı.. mutluysan bitmiştir.
evet.. tüm yazdıklarına katılıyorum..
29 yaşında aile dostumuzun ısrarlarıyla, pek istemediğim bir şekilde bir çocukla görüştüm.. görüşme pek istediğim şekilde gerçekleşmedi zaten, oldu bitti yapılmaya çalıştılar sanki. sonra çocuk demiş ki
''yaşı fazla ....'' bi de demiş ki; çok efendi hanım, on numara bi kız ama.......
ne demek istedi, ne düşündü hala anlamış değilim ama zaten öyle bir düşünce yapısına sahip insanla evlenilir mi ???
kızlar size soruyorum. hiiiiç tarzım değil.
bende çok takılmamıştım allah'tan. ama insan işte ister istemez kırılıyor. bir erkek olarak ancak bu kadar kaba,bu kadar patavatsız olunabilir ki ben yaşımı hiç göstermem.
not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.[/QUOTE
kuzum sabah sabah senin bu tanıştığın çocuk sinirimi bozdu . böyle şuursuzca konuşulurmu hiç
bizde dün bir arkadaşımla onun kuzeni ve benim bir arkadaşımın kardeşini tanıştırmaya karar verdik yaşları 26 filan evlilik
düşündükleride yokta arkadaş olurlar diye düşündük böyle işlerede daha önceden hiç girmişliğimde yok senin bu yazdıklarını okuyunca
korkmaya başladım bizim tanıştırmada ters teperse diye...
gerçi biz arkadaşımla zaten onlara söylemiycektik çünkü ister istemez insan kasılır olcağı varsada olmaz diye onlar birbirleini beğenirse zaten
sonrasında görüşürler umarım tatsız bir durum çıkmaz
korkma yuva yapmak sevaptr ben çok severım hemende bulurum birini birine :) kendi başımı kaşıyamasamda
çöpçatanlıgım iyidir iyiii:))) mesela aslı için bir arkadaşım var çankırıda memur oda ,
ailesi ankarada çocugun tayınını oraya aldırmaya düşünüyor ,aldırsan aslıyla tanıştırıcam sevgılımede söledim :))
aslını bişeyden haberi bile yok :))
begenmeyede bilirler ben olsam sölerimya ne varki gayet normal bir durum ,her iki tarafta bahsetsın bence ona göre gelsinler
belkıde kalplerınde birileri var olmazsada baştan olmasın
evett petunyanınkıde tam öküzmüşşşşşşşş
bir aşk masalındaki ceylan vardıya çocukla tanıştırıyorlar çocuk buna diyorkı ,sen ne çirkinleşmişsin diyo ,kahve sölüyor yanlızca kendime sölerim ama diyo ,kalkıyor sonradanda hesabı bıle ödemıyor geldı aklıma
benım annem babamdan 3 yas buyuk ve gec yasta evlenmıs.cok guzel bı kızmıs,babam da cok yakısıklı tabı o ayrı ;-) ve evlenmısler.yakın cevrede de cok olmus o zamanlar boyle evlilıkler.sımdı ıse bakıyorum 40 yasında adam memleketınden 28yasında kız getırıp evlenıyo.18 yaşında kızı 33 yasındakı ogluna es arayan bı anne begenıp evlendırıyolar.ıste bunlar hep bu kafaların sonucları.calısmazsın,anne baba elıne bakıyo,yuk oluyo derler.calısınca da boyle ıddıalarla kara calmaya kalkarlar.ısın dogrusu calısan/calısmayan ayrımı degıl erkeklerde çıtır eş merakı hortladı.bunu kabul edelım ve milletımızın erkeklerinın cıtırcı zıhnıyetı yuzunden calısan vb. Kesıme dil uzatmayalım.netıce olarak bu mılletın erkeklerı(evlenıcek cagda olanlar) çıtırcıdır,rusçudur,evlılıgı olabıldıgınce gecıktırmek ıcin gozlerını kırpmadan zına ederler,zina etmek ıstemeyen kızları da bır kalemde sılerler :-D yanlıs zamanda dogmusuz.bızım gıbı egıtımlı,calısan,ureten ıyı aıle kızları cumhurıyetın ılk yıllarında el ustunde tutulurmus.
Senınkının belkı bı gorustugu fılan vardır tatlım.bu ulkenın hesapcı erkeklerı daha ıyısı cıkarsa dıye arayısını surdurmekten cekınmez.yaş dıye bı krıter de cıkardıklarına gore ıyıce kaf dağının tepesınde goruyolar kendılerını.yanı yaptıgı kabalıga dıycek bısey bulamıyorum.cok duygusuz,dusuncesız bırı anlasılan
Ayrıca rusların ve bilimum yabancı uyruklu kadının pesınde kosuyolar;evlenıp cocuklarının annesı yapıyolar da bızım gıbı dogru durust yasamıs kızlara yok yası ılerı,calısıyo dıye mı camur atıyolar :S
Petunyacım ergun plak seksenler dızısınde,bır de doksanlar var yenı sayılır o da cok guzel ama ergun plağın askı tabı artık fenomen.allah bana da bı ergün nasıp etsın valla :-D
kuzum sabah sabah senin bu tanıştığın çocuk sinirimi bozdu . böyle şuursuzca konuşulurmu hiç
bizde dün bir arkadaşımla onun kuzeni ve benim bir arkadaşımın kardeşini tanıştırmaya karar verdik yaşları 26 filan evlilik
düşündükleride yokta arkadaş olurlar diye düşündük böyle işlerede daha önceden hiç girmişliğimde yok senin bu yazdıklarını okuyunca
korkmaya başladım bizim tanıştırmada ters teperse diye...
gerçi biz arkadaşımla zaten onlara söylemiycektik çünkü ister istemez insan kasılır olcağı varsada olmaz diye onlar birbirleini beğenirse zaten
sonrasında görüşürler umarım tatsız bir durum çıkmaz
inşallah canım hayırlısıysa bir an önce olsun inşallahh ...görüşmeyi kesme sen yinede bakarsın birgün çıka gelir ve birdaha hiç geri dönmezzzz.
Merhaba canlarımm...
Nasılsınız? Ancak bugün girebildim.
İnternetim sınırlı olduğu için pek giremiyorum.
Neler yapıyorsunuz?
herkeze iyi haftalar kızlar gününüz güzel geçin inşallahh
bugün benim dogum günüm ama hiçte mutlu degilim ( yaşlanmak istemıyorum ) sanırım
ve gayet sıradan geçiyor şimdilik .eskıden ne dogum günü yapardım beeeeeee dillere destan olurdu,aylarca konuşulurdu
ve hemen her sene farklı bir ile giderdim o gün .şimdi ise evde oturmuş tv izliyorum
herkeze iyi haftalar kızlar gününüz güzel geçin inşallahh
bugün benim dogum günüm ama hiçte mutlu degilim ( yaşlanmak istemıyorum ) sanırım
ve gayet sıradan geçiyor şimdilik .eskıden ne dogum günü yapardım beeeeeee dillere destan olurdu,aylarca konuşulurdu
ve hemen her sene farklı bir ile giderdim o gün .şimdi ise evde oturmuş tv izliyorum
evetya gecen hafta kuzenın tekı evlendı .3 sene evlı kalıp ayrılmıştı 3 senede bir düğün annem diyorki millet bikaç sene arayla düğün yapıyor biz tekını bıle yapamadıkkkkkk
heee evet evleip ayrılmış kız gelinlikmi giyermiş derlerdiseda sayanı görünce milletin huyu degişti
benım annemde babamdan 2 yaş büyük ,yengemde dayımdan 2 yaş büyük ,diger yengemde amcamdan büyük 2 yaş ,amcamda genç delikanlı gibidir heeee :))
kuzenım 35 yaşında kocası 3 yaş küçük ondan utluluk ayaklarına kadar yıkıyor ...benı karşıma çıkanlarda benden en az 5 yaş küçük oluyor ve şuanki sevgılımde 3 yaş küçük benden ama büyük duruyor baya benden ,eskiden karşıydım benden büyük olsun derdim hep .benı etrafımda yok en azından küçük kız meraklıları tam tersiya
şimdi erkekler küçük bak pınar altuga ne kadarda mutlu ( gerçi onlarında 8 yaş var ) oda çok ama ben yagmuru yakından gördüm
ınanamadım bildigin 17 yaşında dersin pınarda at gibi maşallah :))saçlarını koyu yapıyor o yüzdenya
boşver aynı yaş yada 3 yaş önemli degıl yaşlı olmasın adam zaten hemen çökerler onlaramı bakıcaz biz ilerde :))
şaka bir yanada biizm 3 yaş varya arada diyorumkı ona şimdiden tembel oturdugu yerden zor kalkıyor hantalsın 2 sene sonra
görücem ben senı diyorum bır kızıyokiii
bence tavsiye edip kendi hallerine bırakın. ilgilenince insanlar kendilerini bşy zannediyor. bırakın biraz onlar çabalasın..
madem konu açıldı yazmak istiyorum, çocuğun annesi çok hevesli, illa oğlum evlensin .. bende inanmıyorum pek öyle annelere, etrafımda çok ağlayan anne var ama işte evlatları... aradılar, sordular. kestirip atmadım. nerden geldiyse iyi niyetime geldi. bir de o dönem üzüldüğüm bi olay yaşamıştım niyet ettim yani evlilik filan.. olsun istiyorum artık..
neyse telefonda konuşalım dedik, kabul etmediler, nette göreyim dedim, yok olmazmış resimden insan bşy anlamıyormuş.. annesi de görmek istiyormuş filan.. ben resmen erkek tarafı gibi oldum yani. uğraşıyorum..
kestirip attım istemiyorum görüşmicem dedim anneme söz geçiremedim. yok kısmettir filan, aklın kalmasın pişman olma... neyse ki kalabalık bir ortamda oturduk, konuştuk.. bize verilen görevi yerine getirdik yani... sonrasında öyle işte..
sonuç olarak tanışın, görüşün diye yalvarıp yakaran insanlar, yüzüme bile bakmadı, telefonlarıma cevap vermedi..
beni arayıp sadece 'senden elektrik alamamış' deyip telefonu yüzüme kapattılar. tüm olayları bu şekilde yaşadığıma üzüldüm ama dostumu düşmanımı tanıdım sonuçta..
hayatta samimiyetine inanmadığım insanlarla aynı yolda yürümemeye karar verdim..
Ayrıca rusların ve bilimum yabancı uyruklu kadının pesınde kosuyolar;evlenıp cocuklarının annesı yapıyolar da bızım gıbı dogru durust yasamıs kızlara yok yası ılerı,calısıyo dıye mı camur atıyolar :S
Petunyacım ergun plak seksenler dızısınde,bır de doksanlar var yenı sayılır o da cok guzel ama ergun plağın askı tabı artık fenomen.allah bana da bı ergün nasıp etsın valla :-D
doğum günün kutlu olsun canımyıllara inat biz daha da olgunlaşıp güzelleşiyoruz,yaşa takılma sen git kuaföre, fön çektir,şıkır şıkır giy,gez dolaş alışveriş yap,niye tıkıldın eve
tüm bunları yazarken sanki tekrar yaşadım, üzüldüm valla şimdik
canım hepiy bört dey tuuu yuuu ..doğum günün kutlu olsun. nice mutlu yıllara.
evet aydebuzum.. herkes düğün dernek yaparken artık bizimkiler de söylenmeye başladı millet çifter yapıyo, biz bir tane bile yapamadıkhayırlısı artık diyorum..
Merhaba canlarımm...
Nasılsınız? Ancak bugün girebildim.
İnternetim sınırlı olduğu için pek giremiyorum.
Neler yapıyorsunuz?
doğum günün kutlu olsun aydebuz..Dileklerin kabul olsun..
sağ ol canım sana da!yeni bir hafta.. yeni bir mevsim.. yeni bir ay.. yine bir pazartesi sendromu.. yeni umutlar..
hepinize selam kızlar..
İstanbul'dayım ama o civarları bilmem. Hoş ben kendi oturduğum yerlerdeki kiraları da bilmem. Reyhan SAFTORİK gibi bir şeyim bu konularda...kızlar slm.istanbulda yaşayan var mı aranızda . bağcılar, avcılar, esenler,esenyurt, başak şehir civarı nasıl ? kiralar ne durumda.
senin kilo sorunun yok ki. ben kış gelmeden, aldığım son 1 kiloyu versem bari, kışın nasılsa kilo alıyorum
Genellemelerden nefret ederim ben MASLOW! Şu sözü de çok severim.evet canımcım.cok kızdım.cunku bu genellemelerden,onyargılardan usa.ndım.bılmemne sehırlıler soyle olur,baska taraflılar kaypaktır,kıme sorsan en ıyı adam kendı koyunden cıkar zaten,dullar soyledır,bekarlar boyle.mılletce amma bayılıyoruz otekılestırmeye.ondan sonra da o onyargıların esırı oluyoruz.ben cok etkısınde kalıyorum bu lafların.bırıyle tanısmaya korkar oldum.benı farklı degerlendırıp kırıcak dıye.zaten işsizim de artık.mutlu olsun arastırmacılar :S kucuklukten beri buyuyunce ne olucaksın derler sonra da kafana koydugun meslegı yapmaya baslayınca boyle sacma sapan seyler soylerler
neyse.suizan edenlerı allaha havale edıp takmamak en ıyısı.(bu arada suizan etmemek,ettigi zaman da bunu dile getırmemek de guzel ahlakın bır parcası),boyle laflarla tadımızı kacırmayalım.kım ne derse desın bız dogru olduktan sonra...
kacsın bosver.boyle turunun son orneklerınden bı temız ınsan bulmussun,sukret bence.allah tamamına erdırsın :-D
Boş koy topraaaaammm! Bazı insanlar düşüncesiz.evet.. tüm yazdıklarına katılıyorum..
29 yaşında aile dostumuzun ısrarlarıyla, pek istemediğim bir şekilde bir çocukla görüştüm.. görüşme pek istediğim şekilde gerçekleşmedi zaten, oldu bitti yapılmaya çalıştılar sanki. sonra çocuk demiş ki
''yaşı fazla ....'' bi de demiş ki; çok efendi hanım, on numara bi kız ama.......
ne demek istedi, ne düşündü hala anlamış değilim ama zaten öyle bir düşünce yapısına sahip insanla evlenilir mi ???
kızlar size soruyorum. hiiiiç tarzım değil.
bende çok takılmamıştım allah'tan. ama insan işte ister istemez kırılıyor. bir erkek olarak ancak bu kadar kaba,bu kadar patavatsız olunabilir ki ben yaşımı hiç göstermem.
not: çocukla da aynı sene doğumluyuz düşünün artık.. 83 lü.
İyi ki doğdun Aydebuz, nice yaşlara canım.herkeze iyi haftalar kızlar gününüz güzel geçin inşallahh
Ben de hep derim biz bu zamana uygun değiliz 50 - 60 sene önceye uygunuz. Erkekler istediklerini alıyorlar nasıl olsa neden evlensinler? Bazı kızlar da bildiği gibi yaşıyorlar zaten! Olan sen ben gibi aile kızlarına oluyor... Hayırlısı yapacak bir şey yok!benım annem babamdan 3 yas buyuk ve gec yasta evlenmıs.cok guzel bı kızmıs,babam da cok yakısıklı tabı o ayrı ;-) ve evlenmısler.yakın cevrede de cok olmus o zamanlar boyle evlilıkler.sımdı ıse bakıyorum 40 yasında adam memleketınden 28yasında kız getırıp evlenıyo.18 yaşında kızı 33 yasındakı ogluna es arayan bı anne begenıp evlendırıyolar.ıste bunlar hep bu kafaların sonucları.calısmazsın,anne baba elıne bakıyo,yuk oluyo derler.calısınca da boyle ıddıalarla kara calmaya kalkarlar.ısın dogrusu calısan/calısmayan ayrımı degıl erkeklerde çıtır eş merakı hortladı.bunu kabul edelım ve milletımızın erkeklerinın cıtırcı zıhnıyetı yuzunden calısan vb. Kesıme dil uzatmayalım.netıce olarak bu mılletın erkeklerı(evlenıcek cagda olanlar) çıtırcıdır,rusçudur,evlılıgı olabıldıgınce gecıktırmek ıcin gozlerını kırpmadan zına ederler,zina etmek ıstemeyen kızları da bır kalemde sılerler :-D yanlıs zamanda dogmusuz.bızım gıbı egıtımlı,calısan,ureten ıyı aıle kızları cumhurıyetın ılk yıllarında el ustunde tutulurmus.
Senınkının belkı bı gorustugu fılan vardır tatlım.bu ulkenın hesapcı erkeklerı daha ıyısı cıkarsa dıye arayısını surdurmekten cekınmez.yaş dıye bı krıter de cıkardıklarına gore ıyıce kaf dağının tepesınde goruyolar kendılerını.yanı yaptıgı kabalıga dıycek bısey bulamıyorum.cok duygusuz,dusuncesız bırı anlasılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?