30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kuzulaaarr bazen diyorum ki tek kusurumuz da bekarlık olsun yani ne var ayıp mı ???
Bence kusur bile değil. Sırası gelince olur. Hayatımızı buna odaklı yaşayamayız. ( senin de benim gibi düşündüğünü biliyorum. )

Hangi bölümde okuyorsun canım? Hoş geldin bu arada...

Kusur degil tatlis.sadece yal izlik ,asksizlik zor
MASLOW hayırlısı olsun. Zamanı gelince olacaktır. Olmuyorsa da Rabbimin bir bildiği vardır...

...Bu arada hepinize GÜNAYDIN kızçeler, hayırlı cumalar...

ne kadar kabul etmek istemesek te, acı bir gerçek..
sevdiğiniz erkekte evlilik düşüncesi olmadığı sürece bir bayan olarak hep yıpranıyoruz..
hep ileriye atılan tarihler. hep ertelemeler.. oysa ki evlenmek için bşylerin yoluna girmesi gerekmez..
kısaca bir kişinin çabalamasıyla olacak şyler değil, bırakırsın kendiliğinden olur zaten
sende anlamazsın
bunları yazmak kolay tabii insan gönlüne söz geçiremiyor ama maalesef gerçek..

sanırım biz de onlar gibi artık duygularımızı arka plana atıp mantıklı düşünmeliyiz..

''kusur'' olarak görenler var ya onlara istinaden.. Günaydın canım.. sana da HAYIRLI CUMALAR

off yaa.. evet zor ya.. sevmek sevilmek çok güzel.. birine sarılıp uyumak nasıl bir duygu acaba?
isyan çıkarıcam valla en sonunda yeniçeriler gibi...

ahahah,sabah sabah guldurdun petunyacım.ısyan cıkaralım valla,kazan kaldıralım tas ustunde tas bırakmayalım :-D
zor valla,ne demıs unlu turk dusunur orhan gencebay:sevmek cok zormus,sevmemek cok zor,sevilmemek cok zor.tam benlık.

....sevdim amma sevildim mi? bilemiyoruuummm.

selam kızlar.
ben karamsar moddayım bugün,yoruldum hayattan,yalnızlıktan,işlerin istediğim gibi gitmemesinden...

selam kızlar.
ben karamsar moddayım bugün,yoruldum hayattan,yalnızlıktan,işlerin istediğim gibi gitmemesinden...

selam aslıcım. nasılsın. bende senin gibiyim. bu aralar çok stresliyim. korkuyorum. suriye ile savaş durumuda korkutuyor. herşey üst üste geliyor gibi. inşallah en kısa zamanda başımızdaki kara bulutlar dağılır.:18:

Merhaba canlarım. İki gündür doktorlardayım.
Ama şükür ki iyiyim.
Stres kalbimi tetiklemiş.
Sizler nasılsınız?
Özledim herkesi.

Üzüntünüzü dağıtacak şeyler yapın.
Tüm vücudu etkiliyor çünkü.
Kistlerime gelince küçülmüş. 3 cm den 1 e düşmüş. Belki yakında kaybolur bile.

Üzüntünüzü dağıtacak şeyler yapın.
Tüm vücudu etkiliyor çünkü.
Kistlerime gelince küçülmüş. 3 cm den 1 e düşmüş. Belki yakında kaybolur bile.

bir sorun olmadığına sevindim canım.
kistler için soğan kürü falan yaptın mı peki...

inşallah,hakkımızda hayırlısı canım,bakalım hayat bizi nelerle karşılaştıracak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…