30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

öyle ama yapacak bir şey yok canım,bizim de mutlu yuvamız çocuklarımız olur inşallah zamanı gelince...

Yaşıtlarımızla arayı açtığımız aşikâr! Ben de fark ediyorum bunu, az buz değil. ilkokula gidiyor yaşıtlarımızın yavruları... biz daha birisini tanı, sevgili ol, nişan, düğün, gebelik ... fakat yapabileceğimiz bir şey yok. herkesin imtihanı farklı...

..şükür !.. :44:
Elhamdülillah

ben normalden çok veya az uyursam dengem bozuluyor,gün boyu hayalet gibi geziyorum
Ben de! Çok uyumak da iyi gelmiyor az uyumak da...

çoook çalışmam gerek anne çoook...

'okurken bile ne kadar uzun geldi'

hoşgeldın yenıden bendim o hemşerin :))

olsun izmir in ilçeleri de güzeldir ki... memur muydunuz... bekar hoş erkekler yok mu şöyle evet ben de hatırladım,aydebuz olması lazım...

aslımda zehir gibi maşallahhhhhhhh tü tütüüütüüüü

:) hatta bi küs bi barışık olduğum öğretmen sevgilim vardı..
umarım açılırım valla kimle konuşsam kız erkek hiç farketmiyor istediğim gibi rahat konuşamıyorum..
sen nasılsın :)

sen nasıl samsunlusun kız pat,pat,pat söle aklına gelenı benım gibi

görmemişin bir kocası olmuş tutmuş ...... koparmış hesabıya

ben 10 yıldan fazla kuaförlük yaptıgım için kadınları yarısından çogu aldatılıyor .ben düşünmedım 28.30 yaşıma kadar aslaaaa

aslım onlar anlatsalarda ben kadına bktımı anlarım hemen nasıl oldugunu ruh halınden suratından , bakışından tipinden ,öleleri kapdan içeri girmedende anlarım :))evlılıgını çok metheden zaten ,en mutsuzlarıdırya ,içten içe bakma onlara sen

bizde mühendis erkeklere bayılmıyoruz zaten..kabile halinde gezmekten hepsi odunlaşmış..
inşallah gönlüne göre, mühendis olmayan biri çıkar karşına...[/QUOTE]

benım müh,çok arkdşım var hepside iyi çocuklardır.ama çoguda çapkın odunlaştıkları doğru ama onlarda çapkınlık yapmaya çalışarak atıyorlar dunluklarını ,öyle ıspatlamaya çalışıyorlr kendılerını demekki

merhaba kızlar. yoruldum çarşıdan yürüyerek geldim. moralimde bozultu isg sınavını kazanamadım kasıma kaldım . Dün bende lise arkadaşımla konuştum. herkes evlenmiş 2 çocuk yapmış. bana sordu bende iş -okul derken fırsat olmadı dedim. birde erkek olunca fazla da birşey denmiyor. çok samimi olmayınca. açıkça bu gibi durumlarda söylenecek tek şey gülüp geçmek azıcıkda hava yapmak sanırım. Üzülmek olmadı demek olmuyor sadece kendi kendimizi üzüyoruz. evlensekde çocuğumuz olmazsı sanırım herlşeyin bir vakti var derler. o zamanda çocuğumuz olmuyor diye üzülürdük. herkesin imtihanı farklı bizimde bekar olarak verdiğimiz bir imtihan var. anın tadını çıkarmak var. evlenince çok arayacağız bekarlık -özgürlük günlerimizi.

düşünüyorum .okullu çocuğumun hangi okula gidecek, bakıcı iyi bakıyormu , çocuğum ağladı işe gelirken gibi sıkıntılarım yok çok şükür diyorum ..olsa seve seve bakarım katlanırım ama anın tadını çıkartmazsam bu beni çökertir. bekar kalmayı istemiyorum elbet olması için dua ediyorum ama olmayınca olmuyor.

moralim bozuksa dans ediyorum . zorla yapıyorum. genç kalmak dinç olmak için. Allah yazmışsa alnıma evliliği inşallah olur. ama yazılmamışsa yapabileceğim hiç birşey yok. evlenip mutsuzluk yaşayıp acı çekeceğime . dua edip sabırla beklerim. ama olmayacaksa da olmaz.

benım annemde çok yaptı onları :)))

bizde mühendis erkeklere bayılmıyoruz zaten..kabile halinde gezmekten hepsi odunlaşmış..
inşallah gönlüne göre, mühendis olmayan biri çıkar karşına...

benım müh,çok arkdşım var hepside iyi çocuklardır.ama çoguda çapkın odunlaştıkları doğru ama onlarda çapkınlık yapmaya çalışarak atıyorlar dunluklarını ,öyle ıspatlamaya çalışıyorlr kendılerını demekki[/QUOTE]

her erkeğin içinde azıcık çapkınlık var sanki. bazısının dilinde bazısının kanında

çok haklısınız..

geldım canım birkaçgündür kuzendeydım :) reglı oldun sanırım sen dımı ? geçmiş olsun lahesıs i az önce aklımdan geçirdim nete pek gelmıyor sanırım gelınce yaardı bana fecenden yoksa

Aynen öyle, her şeyin bir vakti vardır. bekarlığına doyup evleneceksin ki yükün ağır gelmesin.

Bir de bu yazdıklarına ek kaynana kayınbaba görümce derdi olanlar var ki Allah korusun!
Bir de kocası tarafından aldatılanlar, sevilmeyenler, mutsuzlar; hafazanallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…