- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #15.601
işyerinden bir arkadaşımız benle yaşıt. pazartesi günü çocuğu okula kaydettirdim dedi. okul alışverişi yapmışlar anlatıyo filan.. yaşıtlarımızla arayı ne kadar açmışım bunu farkettim. nedense bu ara kendimi iyi hissetmiyorum 2013'den umutluydum ama o da gidiyor...
Yaşıtlarımızla arayı açtığımız aşikâr! Ben de fark ediyorum bunu, az buz değil. ilkokula gidiyor yaşıtlarımızın yavruları... biz daha birisini tanı, sevgili ol, nişan, düğün, gebelik ... fakat yapabileceğimiz bir şey yok. herkesin imtihanı farklı...işyerinden bir arkadaşımız benle yaşıt. pazartesi günü çocuğu okula kaydettirdim dedi. okul alışverişi yapmışlar anlatıyo filan.. yaşıtlarımızla arayı ne kadar açmışım bunu farkettim. nedense bu ara kendimi iyi hissetmiyorum 2013'den umutluydum ama o da gidiyor...
Elhamdülillah..şükür !.. :44:
Ben de! Çok uyumak da iyi gelmiyor az uyumak da...ben normalden çok veya az uyursam dengem bozuluyor,gün boyu hayalet gibi geziyorum
öyle ama yapacak bir şey yok canım,bizim de mutlu yuvamız çocuklarımız olur inşallah zamanı gelince...
Yaşıtlarımızla arayı açtığımız aşikâr! Ben de fark ediyorum bunu, az buz değil. ilkokula gidiyor yaşıtlarımızın yavruları... biz daha birisini tanı, sevgili ol, nişan, düğün, gebelik ... fakat yapabileceğimiz bir şey yok. herkesin imtihanı farklı...
hayırlısı güzelim,bende de bitme noktasında malesef,hayırlısı olsun...
bende sizi hatırladım :) bi hemşerim de vardı ama onun nickini şimdi hatırlayamadım..
izmirin ilçesindeyim..merkeze baya uzak canım.. bide çalıştığım yer erkek ağırlıklı..yani tam ortamımı oluşturamadım.. pek hayal ettiğim giibi çıkmadı malesef
olsun izmir in ilçeleri de güzeldir ki... memur muydunuz... bekar hoş erkekler yok mu şöyleevet ben de hatırladım,aydebuz olması lazım...
:) hatta bi küs bi barışık olduğum öğretmen sevgilim vardı..
umarım açılırım valla kimle konuşsam kız erkek hiç farketmiyor istediğim gibi rahat konuşamıyorum..
sen nasılsın :)
şimdi çoğu evlendiği kişiyle hava atma derdinde, çevremden görüyorum bekar birine kocam şöyle kocam böyle demeler,bazı hallerde sen evli değilsin anlamazsın gibi imalar(bana değil ama bekar birine söylenirken şahit oldum, o bekar kişi adına üzüldüm.)ya da yeni evli bir erkeğin karısı kolundayken daha bir övünerek,aşırı kasıla kasıla yürümesi...evli olmak işyerinde bile avantaj sağlıyor... bizler de inşallah hayırlısıyla bir gün doğru kişiyle evleniriz de, kimseye muhtaç olmayız,kimseye imrenerek bakmayız,kimse de ezemez bizi.AMİN.
kızlar istanbula atandım :)
bugün bir mühendisin fikrine şahit oldum. duydugum kadarıyla bayanların çalışmasını istemiyormuş. bütün bayanlar maaaşları düşürüyorlarmış. sektörde bayanlar çalışmasa ev hanımı olsa daha iyi olurmuş erkeklerin maaşı yükselirmiş. çocuklar sevgiden mahrum olmazmış. çok kızdım ama işde erkekler zihniyetlerini açıkça belli etmiş oldu.
ben kendim evlenmeyi çok isterim ama dışardan bakıldığında bunun eve hayrı olmaz... dediklerini hissettiğim için ... maaşı sabit değildir. ne olacağı belli değil. ... gibi düşünceleir olduğu için. ben daha çok bekar kalırım diyorum. olmasını çok isterim ama çooook zor...
kızlar bu arada dün akşam ailecek yemek yerken, annem aynen şöyle der:
''... sana bir haberim var bizim apartmana 3 tane bekar öğretmen taşınmış!... ''
bende sormadım ki kadrolular mı diye ?? hey allahım büyüksün.. daha da bşy demiyorum :):)))))
bizde mühendis erkeklere bayılmıyoruz zaten..kabile halinde gezmekten hepsi odunlaşmış..
inşallah gönlüne göre, mühendis olmayan biri çıkar karşına...
merhaba kızlar. yoruldum çarşıdan yürüyerek geldim. moralimde bozultu isg sınavını kazanamadımkasıma kaldım . Dün bende lise arkadaşımla konuştum. herkes evlenmiş 2 çocuk yapmış. bana sordu bende iş -okul derken fırsat olmadı dedim. birde erkek olunca fazla da birşey denmiyor. çok samimi olmayınca. açıkça bu gibi durumlarda söylenecek tek şey gülüp geçmek azıcıkda hava yapmak sanırım. Üzülmek olmadı demek olmuyor sadece kendi kendimizi üzüyoruz. evlensekde çocuğumuz olmazsı sanırım herlşeyin bir vakti var derler. o zamanda çocuğumuz olmuyor diye üzülürdük. herkesin imtihanı farklı bizimde bekar olarak verdiğimiz bir imtihan var. anın tadını çıkarmak var. evlenince çok arayacağız bekarlık -özgürlük günlerimizi.
düşünüyorum .okullu çocuğumun hangi okula gidecek, bakıcı iyi bakıyormu , çocuğum ağladı işe gelirken gibi sıkıntılarım yok çok şükür diyorum ..olsa seve seve bakarım katlanırım ama anın tadını çıkartmazsam bu beni çökertir. bekar kalmayı istemiyorum elbet olması için dua ediyorum ama olmayınca olmuyor.
moralim bozuksa dans ediyorum . zorla yapıyorum. genç kalmak dinç olmak için. Allah yazmışsa alnıma evliliği inşallah olur. ama yazılmamışsa yapabileceğim hiç birşey yok. evlenip mutsuzluk yaşayıp acı çekeceğime . dua edip sabırla beklerim. ama olmayacaksa da olmaz.
Aynen çok çabuk geçiyor.
1 ay doldu valla.
Allah daim etsin inşallah canım hayırlısıyla.
Allah sizlerin de gönlüne göre versin.
sizzzz çok tatlısınız maşallahta yakışıyorsunuz çokkk ( tabii tuğçem daha güzel )
inşallah sonunuzda hayırlı olucak bacım amin inşallah dıyelım
benım annemde çok yaptı onları :)))
sizzzz çok tatlısınız maşallahta yakışıyorsunuz çokkk ( tabii tuğçem daha güzel )
inşallah sonunuzda hayırlı olucak bacım amin inşallah dıyelım
ama biz görmedik
Günaydın kızçeler,
Nasılsınız bakalım?
Benim dün başım ağrıdı gene, zor daldım sabah da zor kalktım ama şimdi daha iyiyim elhamdülillah!
Sizler nasılsınız bakalım?
Aydebuz yok!
Lahesis daha dönmedi...
Petunyacığım oralarda mısın canım?
merhaba kızlar. yoruldum çarşıdan yürüyerek geldim. moralimde bozultu isg sınavını kazanamadımkasıma kaldım . Dün bende lise arkadaşımla konuştum. herkes evlenmiş 2 çocuk yapmış. bana sordu bende iş -okul derken fırsat olmadı dedim. birde erkek olunca fazla da birşey denmiyor. çok samimi olmayınca. açıkça bu gibi durumlarda söylenecek tek şey gülüp geçmek azıcıkda hava yapmak sanırım. Üzülmek olmadı demek olmuyor sadece kendi kendimizi üzüyoruz. evlensekde çocuğumuz olmazsı sanırım herlşeyin bir vakti var derler. o zamanda çocuğumuz olmuyor diye üzülürdük. herkesin imtihanı farklı bizimde bekar olarak verdiğimiz bir imtihan var. anın tadını çıkarmak var. evlenince çok arayacağız bekarlık -özgürlük günlerimizi.
düşünüyorum .okullu çocuğumun hangi okula gidecek, bakıcı iyi bakıyormu , çocuğum ağladı işe gelirken gibi sıkıntılarım yok çok şükür diyorum ..olsa seve seve bakarım katlanırım ama anın tadını çıkartmazsam bu beni çökertir. bekar kalmayı istemiyorum elbet olması için dua ediyorum ama olmayınca olmuyor.
moralim bozuksa dans ediyorum . zorla yapıyorum. genç kalmak dinç olmak için. Allah yazmışsa alnıma evliliği inşallah olur. ama yazılmamışsa yapabileceğim hiç birşey yok. evlenip mutsuzluk yaşayıp acı çekeceğime . dua edip sabırla beklerim. ama olmayacaksa da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?