30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kankam stly askolsun yaaa.boyum uzun olsa kılom cok degıl 53 54 seyredıyor ama boyum 158 canım 5 kılo vermem lazım))yınede sagolasın

Iki uc gun sonra soylerim ama istemiyorsan o zamanda soylemem. Oooo 54 kiloysan neyine kilo veriyorsun. Pardon 1.58 mis hic ihtiyacin yok vermeye en iyisi soylemiyim.

Son düzenleme:

Amin canım...
Telkinler gerçekten işe yarıyor.
Bu yolda devam o zaman canım.

Uyus Asli sen tatlilari gotururken bende diyet yaptim. Bende Asli nerelerde diyordum. Sabah tartildigimda 70 ciktim . Gecen pazartesiye gore 5 kilo yani. Bu yontem tutarsa formulumu aciklayacagim:) Hatta satmayi dusunuyorum haha:)

ben de diyetteydim,bayramda bozdum ben diyetteyken ekmeği azalttım, sebze yemeklerine ağırlık verdim, herkesin bildiği şeyler ama işe yarıyor

göreceğiz ne kadar kestirdin,çok mu.

Yani 6-7 cm kısaldı en az.
Çok kısaya cesaret edemedim ama saçım kendine geld.
Gerçi kesmden önceki boyu istediğim boydu. Kısaldı şimdi.
Gönderdim sana resm.
Nasıl geçt tatil?
Nlr yaptın?

Ben duş alıp gelcem

Tekrar hoş geldin şekerim.

tamam canım sağol bakıyorum birazdan. iyiyim bayram yorgunluğu var işte. cengiz kurtoğlu dinliyorum şimdi

Film yok mu?

Ben geçen flm izlerken uyumuşum. Sana öneride bulunamıyorum.
Gece bir kalmışım saat üç tv açık ben mışıl mışıl uyumuşum

Film yok mu?

Ben geçen flm izlerken uyumuşum. Sana öneride bulunamıyorum.
Gece bir kalmışım saat üç tv açık ben mışıl mışıl uyumuşum

bayram münasebetiyle ara vermiştim, yorgunum şu an, yakın zamanda kaldığım yerden devam edeceğim film izlerken uyuyakalmak da zevklidir aslında

bayram münasebetiyle ara vermiştim, yorgunum şu an, yakın zamanda kaldığım yerden devam edeceğim film izlerken uyuyakalmak da zevklidir aslında

Evet zevkli ama bari filmi izleyip uykuya kalsaydım.
Dün hızlı ve emekli isimli tv de bir film izledim. Acayip hoşuma gitti. İzlemiş miydin?
İzlemediysen izlemelisin bence.

Evet zevkli ama bari filmi izleyip uykuya kalsaydım.
Dün hızlı ve emekli isimli tv de bir film izledim. Acayip hoşuma gitti. İzlemiş miydin?
İzlemediysen izlemelisin bence.

nereden buluyorsun böyle film isimlerini izlemedim. listeye ekleyim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…