30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Merhaba canım...
Evet fen-edebiyat tarih mezunuyum.
2010 yılında formasyon aldım ben.
Ales sınavına girmiştim önce ve 75 gibi bir puan almıştım.
Ales puanımla diploma notumun ortalaması alındı. Ve 50 kişi aldılar.
300-400 kişi kadar başvurmuştu.
1 sene sürdü ve bitti. haftada iki gün gidiyorduk derslere.
Ama şimdi formasyon değişti diye biliyorum canım.

Çok teşekkür ederim bende matematik birinci sınıf öğrencisiyim öğretmenliğinin puanı çok yüksekti gelmedi bende bölüm okuyorum ama bu formasyon işi felan baya zor dediler alamazsın atanamzsın boşuna okuyorsun dediler aslında öğretmenlik istemiyordum ama olsun dedim yani güzel meslek severim ben dedim neyse asıln konuma dönüyorum :) şimdi hem üni dersleri hemde tekrar sınava çalışıyorum belki daha iyi bir bölüm gelir felan diye. Bizim bölüm hem zor eğitim fakültesindekilere göre hemde formasyonu kolay kolay vermiyorlarmış gözüm kokmadı değil.Eski sisteme göre daha iyimiş yeni sistemi araştırıcam. İşte böyle canım bu konuda feci sıkkın anlayacağın :)

canım illa öğretmen olmak zorunda değilsin.
Bankacı olabilirsin, farklı bir alanda çalışabilirsin.
Bölümün güzel bence.

arkadaşlarrr!..... nedense benim arkadaş kontenjanı gittikçe azalıyor, nesli tükenmese iyi yakında

öyle oluyor canım.
Herkes ya çalışıyor ya evleniyor.
Dağılıyor insanlar.
Ben yazacaktım Tuğçe yazmış bile... Herkes evleniyor, o yüzden de görüşecek insan kalmıyor. Hoş benim birkaç tane var da bende iş yok.

canım illa öğretmen olmak zorunda değilsin.
Bankacı olabilirsin, farklı bir alanda çalışabilirsin.
Bölümün güzel bence.

evet biliyorum çok araştırdım bölümümün çalışma alanlarını genişte güzel ama tatmin olmadım yinede çalışıcam hani ilerde keşke bir daha hazırlansaydım dememek için vicdanım rahat olsun da bana yeter :)

Günün en sevdiğim saatleri...
GüneşİN BAttığı saat...
Nescafemi yapıp hafif müzik açtım.
Huzur zamanı...

Bayram bitti döndük kürkçü dükkanına ahh babamın evi
Kendinden bahset demiş bir arkadaş
27 yaşındayım öğretmenim
Umutsuzca komşuma aşığım
Karşılaşma ihtimalimiz bile çok nadir
Büyük bir sitedeyim
Allah yardımcım olsun

geçen bahsettiğin kişi o mu, ama onun hakkında sanki başka soru işaretlerin vardı?

daha ne kadar yakın olacaktı ki,burnunuzun dibindeymiş,soluduğunuz hava bile aynı,yok mu yönetici toplantıları falan

Iyi olur evet :)) Ben aglamam kolay kolay ben bile agladigima gore sen hayda hayda aglarsin. Yalniz birde aglamiyor mussun. Komik olur. :)

mesela çok duygusal dedikleri my sassy girl filminin kore versiyonunu, türkçe altyazılısını izledim, kore dili komik geldi biraz, o yüzden beklediğim kadar ağlamadım ama yine de ağladım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…