30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ya ben onunla çok mutluyum, onu da öyle görüyorum ama şu an ciddi bir birliktelik gibi şeylere uzak olduğunu ima eder gibi konuşmaları var genel olarak, ya da bana gönderme yapıyor..

yaşı kaç ki ciddi düşünmüyor ya da ciddi düşüneceği biri mi çıkmadı karşısına...tek taraflı mutluluk da geçici bir kendini memnun etme, hayal dönemi, eğer karşılıksızsa, kendimden biliyorum...

canımm ya çok haklısın, hayal kırıklığı yaşamak da var, mutlu olmak ta..
biz aynı yaştayız canım ve çok değer verdiğim biri, çok iyiliğini de gördüm ama aşk ???

[/COLOR]

canımm ya çok haklısın, hayal kırıklığı yaşamak da var, mutlu olmak ta..
biz aynı yaştayız canım ve çok değer verdiğim biri, çok iyiliğini de gördüm ama aşk ???

[/COLOR]

bir süre daha hislerini belli etmeye çalış biraz daha,baktın hiç oralı değil veya o tarafta hiçbir gelişme yok, o zaman kendini geri çekmek zorundasın,zorla olmuyor bu işler çünkü, sen de kendini korumak adına geri çekilir,samimiyetini azaltır,kendini ve onu soğutursun. ben en kötüsü için konuşuyorum,olursa ne ala ama olmama ihtimalini de her zaman göz önünde bulundur. yaşımız küçük değil ki yıllarca bekleyelim küçük bir umut için...

bende öyle yapmayı düşünüyorum.. bazı şeyler beni çok mutlu etse de, kendi hayatımı da düşünmek zorundayım, zamanla herşeyin çözüleceğine inanıyorum, ilerde de keşke demek istemiyorum. sabır dua zaman ve inanç

iyi geceler aslı

evet canım,her şeyin hayırlısını dilemek lazım ayrıca. iyi geceler sana da.

Günaydın kızçeler... Amin!

Şimdiye kadar cilve yapmayı öğrenseymişim keşkeeee
Benim kuzenlerim olacaktı burda adamı yer bitirirlerdi şimdiye
Ben görünce bakmaya bile korkuyorum
Sen de bizdensin demek, hoş geldin kulübe... Sen de yaş itibariyle arkamızdan geliyorsun ama bizim gibi olmazsın inşallah... Millet ne yapıyor ne ediyor adamları tavlıyor, biz yapamayız. Çok fazla eski Türk filmi izlemişiz bence... Edepli kızlarız biz. Asla yapamayız. Gerçi hoş benim tavlamak istediğim bir adam da yok. Sevemiyorum kimseyi sorun burada!

Off arkadaşlarımla müthiş muhabbetliyim aslında asosyal da değilim yaaa napcam ben
Bizler de asosyal değiliz, samimiyiz, girişkeniz ama ikili ilişkiye gelince ...

Aceleye gerek yok doğru ama ben bir an önce görüşelim olacaksa olsun olmayacaksa çay demliyim istiyorum
Dua dua dua...
oldu oldu olmadı çay demleriz. Hakkında hayırlısı olsun. Dua et dediğin gibi... bol bol.

Ediyorum bol bol dua Rabbim hayırlısıyla onu bana nasip etsin diye inşallah hayırlısıyla olur tek duam bu.
Bende kibirli bir görüntü varmış arkadaşlar öyle diyor tanımadan önce bu kız bizimle konuşmaz dedik hep diyorlar belki benim sorunum bu

Bende de (özellikle erkeklere karşı) SERT bir duruş varmış.
Halbuki ben karıncayı incitemem.
Ama işte o farklı bu farklı... MAALESEF!

merhaba tuğçe, nasılsın? bu saatlerde burda olacağını sezmiştim.

hep :126::126::126:

ya ne zaman? :123:

çok şeker anlatmışsın Petunya?
Cidden biz hep iş hep iş, ne zaman aşık olacağız? sevileceğiz, seveceğiz? evleneceğiz? ne zaman anne olacağız?

Hayırlısı inşallah...

Nasılsın ne var ne yok?

hayırlısı olsun tuğçe inş.

bunları ben kendim için yazmıştım ama neyse..

işte beni anlayan birisi aynı şeylerden dertliyiz canım.. tuğçe için çok seviniyorum tabii ki ama..

zaman zaman içimde kocaman bir boşluk oluşuyor ve ben ordan aşağı tüm hızımla düşüyorum gibi hissediyorum, beni ürkütüyor. geçen zaman aleyhime işliyor.. ne zaman biticek bu arayış.. bilemiyorum

insanı üzen belirsizlik. bir de yaş geçiyor. bir de acaba aşık olabilecek miyim? bana aşık olunacak mı? sorusu...
kimseyi sevemiyorum/aşık olamıyorum bir de bu sorunum var. ama 2014'te biz de yuvalarımızı kuracağız inşallah. yani inşallah hayırlısıyla olur. ne diyeyim Petunya?

Mrb 24 yaşındayım bende geldim aranıza :)) bende nişanlımdan ayrıldım ilk zamanlar ne zordu bilirim ama şimdi pekte umrumda olmuyor işim var en azından ona odaklanınca umursamıyorsun birşeyleri

valla gülümsün güzel diyorsun, aşkı arayalım da aşık olmak yetiyor mu? ya karşındaki insanın hisleri?
bu daha yıpratıcı bir süreç.. sevmediğin biriyle evlenmek.. ya da nikahtaki kerameti mi beklemeli.. bilemedim ki canım.

hayırlısı Allahtan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…