30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

inşallah canım
bende kolay çözülen biri değilimdir, ve evet biraz zor biri.. sanırım bunu seviyorum

ben biraz temkinli biriyimdir,özellikle bu konularda,zor erkek olduğunu pek sanmıyorum ben,seven erkek yakınlaşır kendisi yaklaşır,erkeğin kah yakın kah uzak, dengesiz tavrı varsa bence karşı tarafın ilgisi hoşuna gittiğinden yakın davranıyordur ara sıra ama aklı başka yerdedir, duyguları güçlü değildir ve ne yapmak istediğini kendisi de bilmiyordur,ondan bazen de uzaktır...moral bozmak istemiyorum ama benim gördüğüm duyduğum bu şekilde oluyor en azından...o yüzden erkeğin duygularından emin olup ona göre yol çizmek,kendini çok kaptırmamak lazım diye düşünüyorum ben....

daha ne kadar yakın olacaktı ki,burnunuzun dibindeymiş,soluduğunuz hava bile aynı,yok mu yönetici toplantıları falan
Şimdiye kadar cilve yapmayı öğrenseymişim keşkeeee
Benim kuzenlerim olacaktı burda adamı yer bitirirlerdi şimdiye
Ben görünce bakmaya bile korkuyorum

Seni anlıyorum. Ben de senin gibiyimdir canım.
Bak mesela nişanlanacağım kişi beni balkonda görmüş.
O haber yolladı ben gördüm beğendim o kız kim diye.
yoksa ben yanaşamam yani.
Kısmetinde varsa siz de bir şekilde yakınlaşırsınız zaten.

ben de beğendiğim kişiye bakıp konuşamam olsun yine görme ihtimaliniz var,bir şekilde karşılaşma ihtimaliniz var,cilve olmasa da gülümseyip muhabbet açabilmek lazım bir şekilde.

Umarım öyle olur geçen cmt hiç beklemediğim bir anda karşılaştık
Salak salak bakındım sadece etrafa
Ayy allahım bana az yardım :)

ben de beğendiğim kişiye bakıp konuşamam olsun yine görme ihtimaliniz var,bir şekilde karşılaşma ihtimaliniz var,cilve olmasa da gülümseyip muhabbet açabilmek lazım bir şekilde.
Off arkadaşlarımla müthiş muhabbetliyim aslında asosyal da değilim yaaa napcam ben

aceleye gerek yok,kısmetse olur zaman içinde zaten. onu görme ihtimalinin heyecanı bile güzeldir,onu yaşamaya bakın bence.
Aceleye gerek yok doğru ama ben bir an önce görüşelim olacaksa olsun olmayacaksa çay demliyim istiyorum
Dua dua dua...

offf aslı.... bende bilmiyorum ne yapmak istediğimi ki, kapılmak da istemiyorum, aslında arkadaşlığımız bozulmasın onu hepten kaybetmeyim diye, sabrediyorum. belki haklısın ama bazen ah kalbimm....

offf aslı.... bende bilmiyorum ne yapmak istediğimi ki, kapılmak da istemiyorum, aslında arkadaşlığımız bozulmasın onu hepten kaybetmeyim diye, sabrediyorum. belki haklısın ama bazen ah kalbimm....

ilgini bildiği halde yüz vermeye devam mı ediyor, az çok anlayamadın mı sana ilgisi var mı gerçekten diye...eğer seninle bir şey düşünmeyen biriyse, sen de onu unutamayacaksan gerekirse arkadaşlığını bitireceksin...

ya ben onunla çok mutluyum, onu da öyle görüyorum ama şu an ciddi bir birliktelik gibi şeylere uzak olduğunu ima eder gibi konuşmaları var genel olarak, ya da bana gönderme yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…