- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.281
Ben karşılıklı aşık olmaktan bahsediyorum Petunya, karşılıklı ve doğru bir adama... İNŞALLAH!valla gülümsün güzel diyorsun, aşkı arayalım da aşık olmak yetiyor mu? ya karşındaki insanın hisleri?
bu daha yıpratıcı bir süreç.. sevmediğin biriyle evlenmek.. ya da nikahtaki kerameti mi beklemeli.. bilemedim ki canım.
hayırlısı Allahtan..
Mrb 24 yaşındayım bende geldim aranıza :)) bende nişanlımdan ayrıldım ilk zamanlar ne zordu bilirim ama şimdi pekte umrumda olmuyor işim var en azından ona odaklanınca umursamıyorsun birşeyleri
Evet şimdi fark ettim canım.
Elbet en hayırlı şekilde olacak.
inancını asla kaybetme.
Onun da zamanı gelecek.
Ben karşılıklı aşık olmaktan bahsediyorum Petunya, karşılıklı ve doğru bir adama... İNŞALLAH!
Ben karşılıklı aşık olmaktan bahsediyorum Petunya, karşılıklı ve doğru bir adama... İNŞALLAH!
Aaa! Söylemedim değil mi?İnşallahh...
canım senin görüşme iptal mi oldu?
İnşallahh...
canım senin görüşme iptal mi oldu?
inşallah canım, beklemedeyim.. sabır ve dua ile..
olacak inşallah. ben inanıyorum Allah'ın izniyle...tabii ki gönül öyle olmasını istiyor.. inşallah olur, olursa olur, olmazsa gider çay demleriz artık :26: - hahaa sevdim bunu-
Aaa! Söylemedim değil mi?
O çocuk öğretmendi ya, öğretmen istiyormuş evlenmek için...
Sinir oldum aracı kadına da... sen karşı tarafın ne istediğini bilmeden neden aracı olursun ki?
zaten sevmiyorum böyle (bu tarz) tanıştırılma muhabbetlerini...
Aaa! Söylemedim değil mi?
O çocuk öğretmendi ya, öğretmen istiyormuş evlenmek için...
Sinir oldum aracı kadına da... sen karşı tarafın ne istediğini bilmeden neden aracı olursun ki?
zaten sevmiyorum böyle (bu tarz) tanıştırılma muhabbetlerini...
Haklısın. Ne olacak? Nasıl olacak diye düşünmemeliyiz. Allah'a tam teslimiyet lazım...Her anından mutlu olmaya çalış canım.
Çiçekleri sev, hayvanları sev.
herşeyden mutlu ol. Sen sadece iste ve gerisini bırak.
Nasıl olcak diye düşünme.
bana da saçma geldi. sanki manavdan domates seçiyoruz. ona kalsa ben de üst düzey yönetici ya da şirket sahibi ya da akademisyen bir koca isterim.Anladım canım.
Hayırlısı değilmiş.
Böyle sipariş verir gibi öğretmen olsun demesi bana saçma geliyor.
Önce sevgi, anlaşmak önemli bence.
İşi gücü sipariş etmek çok garip. sanki işe alım yapıcak adam.
üzülmedim bilakis sevindim görüşmek zorunda kalmadığıma... zaten kasıyordum biliyorsun. ama hep dua ettim. Rabbim olmayacaksa hiç görüşme bile olmasın , uğraşmayayım diye...işte bu muhabbetler böyle sonuçlanabiliyor canım, üzülme sakın..
tuğçe nin dediğine inanıyorum, bir kapı kapanırsa diğeri açılır mutlaka
Anladım canım.
Hayırlısı değilmiş.
Böyle sipariş verir gibi öğretmen olsun demesi bana saçma geliyor.
Önce sevgi, anlaşmak önemli bence.
İşi gücü sipariş etmek çok garip. sanki işe alım yapıcak adam.
Haklısın. Ne olacak? Nasıl olacak diye düşünmemeliyiz. Allah'a tam teslimiyet lazım...
bana da saçma geldi. sanki manavdan domates seçiyoruz. ona kalsa ben de üst düzey yönetici ya da şirket sahibi ya da akademisyen bir koca isterim.
üzülmedim bilakis sevindim görüşmek zorunda kalmadığıma... zaten kasıyordum biliyorsun. ama hep dua ettim. Rabbim olmayacaksa hiç görüşme bile olmasın , uğraşmayayım diye...
süpersin Tuğçe Melek...Çünkü hiç beklemediğin bir şekilde oluyor.
Ben en son öyle yapmıştım. Dedim Allahım ben ailem olsun istiyorum ama sen hayırlısını bilirsin.
Sana bırakıyorum bu işi. Neyi bana uygun bulursan onu sevgiyle kabul ediyor ve şükrediyorum diyordum.
Ve içimi huzur ve güven kaplıyordu.
Teslimiyet ve güven şart.
aynen ya... zaten sevmiyorum tanıştırılma işlerini...Yani o zaman sen de öyle iste birini.
Öğretmen maaşı az istemem diyebilirsin.
Ayy çok saçma. Bu işler böyle olmaz ki.
Mrb 24 yaşındayım bende geldim aranıza :)) bende nişanlımdan ayrıldım ilk zamanlar ne zordu bilirim ama şimdi pekte umrumda olmuyor işim var en azından ona odaklanınca umursamıyorsun birşeyleri
Çünkü hiç beklemediğin bir şekilde oluyor.
Ben en son öyle yapmıştım. Dedim Allahım ben ailem olsun istiyorum ama sen hayırlısını bilirsin.
Sana bırakıyorum bu işi. Neyi bana uygun bulursan onu sevgiyle kabul ediyor ve şükrediyorum diyordum.
Ve içimi huzur ve güven kaplıyordu.
Teslimiyet ve güven şart.
hoş geldin Neslişah, yaşın küçük inşallah bizim kadar kalmazsın bu konuda.Mrb 24 yaşındayım bende geldim aranıza :)) bende nişanlımdan ayrıldım ilk zamanlar ne zordu bilirim ama şimdi pekte umrumda olmuyor işim var en azından ona odaklanınca umursamıyorsun birşeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?