30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

internet yerine kitap okumak,film izlemek daha faydalı ama pek beceremiyoruz işte... yatıyorum ben,iyi geceler...

internet yerine kitap okumak,film izlemek daha faydalı ama pek beceremiyoruz işte... yatıyorum ben,iyi geceler...

zaten tiyatro, sinema evde dvd özelliklede kitap alışkanlığım nedeni ile bugüne kadar internetten kopuktum. kankam style gibi how i met your mother takipçisiyim bende :) ama arada bi kitap film monotonluğundan çıkıp internete de girmek lazımmış :) herkese iyi geceler iyi pazarlar...yatmadan saatleri geri almayı unutmayalım

topiğe hoşgeldin Emel, memnun oldum bende istanbuldayım. çalışıyorum. bekarım..
59 kiloyum ama boyum uzun olmadığı için biraz fazla geliyor:26:
dikkat etmeye çalışıyorum..

özlem güzeldir, allah kavuştursun eşine

ne kadar güzel, kendini geliştiriyorsun..
bende en son Düğümlere üfleyen Kadınlar diye bir kitap almıştım, yarıda kaldı:44::44:

Bugun tatli olarak iki kucuk muffin , bir hot chocolate, bir magnum yedim. Bu azaltmis halim :))

Simdilik iyi gidiyorum 70 olduguma gore.

maşallahhh, ben o kadar şeyi aynı gün yesem midem yanar, mide fesadı geçiririm

buralarda rejim yapan birisi vardı:44:

maşallahhh, ben o kadar şeyi aynı gün yesem midem yanar, mide fesadı geçiririm

buralarda rejim yapan birisi vardı:44:

Yapma simdi. Bir kavanoz Nutella ile bir kutu helvayi yemek arasi goturen birinden bahsediyoruz. Diyet yapan birini gordum. sag tarafa gitti, fazla uzaklasmis olamaz.

keyifli pazarlar herkese.. Londra'ya da..

Iyi pazarlar efem Londra'dan. Bugun hava hemen hemen gunesli ve 18 derece. Disari cikicam zira tek tatil gunum bugun, keyfini cikarmayalim.

Son düzenleme:

aslında ne o , ne o, hayatı yaşamak lazım doyasıya...

ben unutmuştum,evdeki saatler ile telefonun saati aynı olmayınca fark ettim, telefon otomatik almış neyse ki

şekerini ölçtürdün mü canım, ben de yerim ama sen gerçekten çok fazla yiyormuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…