- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.481
evet,18 yaşından küçükler de uygulamasın ayrıca
18 + olsun tabi. Ondan once diyet olmaz :)
Ben bitki cayimi icip cikicam birazdan.
ben de her gün 1 bardak bitki çayı içerim. film izliyordum,geç oldu,yarısına yarın akşam bakarımiyi geceler.
ben interneti yeni keşfedenlerdenim diyebilirim. evlene kadar okuldan işten güçten pek bilgisayarla haşır neşir değildim. evlendikten sonra eşim yurtdışına çıkacağı için canım sıkılmasın die açtırdım ve buraya abone gibi bişey olmuştum :) eşim dönünce tekrar girmedim bi süre...eşim yine gidince tekrar nete bağlandım :) burada gerçekten çok şey öğrendim harika insanlarla tanıştım. bazen en yakınıma anlatamadığımı burda tanıştığım arkadaşlarıma anlattım. hani insan tanımadğı birine daha rahat açılır ya benimkide öle galiba :)
internet yerine kitap okumak,film izlemek daha faydalı ama pek beceremiyoruz işte... yatıyorum ben,iyi geceler...
Arada detox onemli . Bende how I met my mother i izliycem biraz. Iyi geceler :)
yok eşim yurtdışında. aslında bu yılın başlarında gitmişti ve temmzda gelmişti fakat bazı nedenlerden ötürü tekrar gitmek zorunda kaldı. biz daha 2 yıllık evliyiz ama bunun neredeyse 1 yılını ayrı geçirdik. ben antalyadayım... spor eğitmeniyim.
zaten tiyatro, sinema evde dvd özelliklede kitap alışkanlığım nedeni ile bugüne kadar internetten kopuktum. kankam style gibi how i met your mother takipçisiyim bende :) ama arada bi kitap film monotonluğundan çıkıp internete de girmek lazımmış :) herkese iyi geceler iyi pazarlar...yatmadan saatleri geri almayı unutmayalım
Bugun tatli olarak iki kucuk muffin , bir hot chocolate, bir magnum yedim. Bu azaltmis halim :))
Simdilik iyi gidiyorum 70 olduguma gore.
maşallahhh, ben o kadar şeyi aynı gün yesem midem yanar, mide fesadı geçiririm
buralarda rejim yapan birisi vardı:44:
keyifli pazarlar herkese.. Londra'ya da..
zaten tiyatro, sinema evde dvd özelliklede kitap alışkanlığım nedeni ile bugüne kadar internetten kopuktum. kankam style gibi how i met your mother takipçisiyim bende :) ama arada bi kitap film monotonluğundan çıkıp internete de girmek lazımmış :) herkese iyi geceler iyi pazarlar...yatmadan saatleri geri almayı unutmayalım
Yapma simdi.Bir kavanoz Nutella ile bir kutu helvayi yemek arasi goturen birinden bahsediyoruz. Diyet yapan birini gordum. sag tarafa gitti, fazla uzaklasmis olamaz.
Iyi pazarlar efem Londra'dan. Bugun hava hemen hemen gunesli ve 18 derece. Disari cikicam zira tek tatil gunum bugun, keyfini cikarmayalim.
herkese tünaydınlar, nasılsınız turkuaz ve reddmars
sağol canım. bende iyiyim. sen nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?