- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.461
sadece bekarlar için mi burasıevli olupta eşi yanında olmayanlar girebilirmi :) lütfeeeen
Hosgeldin. Konu sahibi de yakinda evlenecek sende takilabilirsin. :)
Zaten cok kosturuyorum spora bile gerek yok bazen ama yapiyorum basladim. :)
Senin kilon kacti .
ben 29 olucam :) 1 yaştan bişey olmaz o zaman...ben 3-4 aydır giremiyrdum foruma. aslında yaza merhaba diye bir zayıflama topiğindeydim ve orda harika arkadaşlarım vardı ama internetimin olmayışından ara verdim mecbur. tekrar net gelince burda vakit geçirmek isterim. sıcak karşılama içinde teşekkürler :)
Toplayip 4 ' e bolelim :)) 63.5 olsun
hadi öyle olsun,hedefim 60 gerçi ama
sana biraz daha zaman var o zaman
hedefleriniz 58-60 kilolarsa şu an iyi durumda olmalısınız. ben bundan önce bi zayıflama topiğindeydim herkes 75-80 olabilmek için 1,5 yıldır aralıksız diyet yapıyorlardı. benim kilom 56. ben spor eğitmeniyim bi zayıflama merkezinde :) egzersiz ve diyet konsuunda istediğiniz zaman yardımcı olabilirim...
Oyle deme be. Iyi basladim simdi gider bir sure. :)))
yok yani ben 60da bırakacağım,sen devam edeceksin ya,o bakımdan
eşiniz askerde falan mı,neden yanınızda değil. rica ederiz. çalışıyor musunuz,hangi şehirdensiniz. bunları gülümsün olsaydı o sorardı ama o yokken onun yerine ben soruyorum
Bak bana gazi verme 10 gun ac kalirim. 58 olurum :))
yok eşim yurtdışında. aslında bu yılın başlarında gitmişti ve temmzda gelmişti fakat bazı nedenlerden ötürü tekrar gitmek zorunda kaldı. biz daha 2 yıllık evliyiz ama bunun neredeyse 1 yılını ayrı geçirdik. ben antalyadayım... spor eğitmeniyim.
sen o acı çorba formülüyle verirsin zaten en kısa zamanda
Allah kavuştursun ne diyeyim.
Onu tesadufen buldum ama iyi de oldu. :))
Sakin evde denemeyin diye yazi koyucam altina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?