30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sadece bekarlar için mi burası evli olupta eşi yanında olmayanlar girebilirmi :) lütfeeeen

burada 30 yaşın altında olan da var,üstünde olup evli nişanlı olan da var,kapımız herkese açıktır ancak kalıcı tayfamız bellidir, bazıları kapıdan bir selam verip bir daha da uğramaz

ben 29 olucam :) 1 yaştan bişey olmaz o zaman...ben 3-4 aydır giremiyrdum foruma. aslında yaza merhaba diye bir zayıflama topiğindeydim ve orda harika arkadaşlarım vardı ama internetimin olmayışından ara verdim mecbur. tekrar net gelince burda vakit geçirmek isterim. sıcak karşılama içinde teşekkürler :)

eşiniz askerde falan mı,neden yanınızda değil. rica ederiz. çalışıyor musunuz,hangi şehirdensiniz. bunları gülümsün olsaydı o sorardı ama o yokken onun yerine ben soruyorum

hedefleriniz 58-60 kilolarsa şu an iyi durumda olmalısınız. ben bundan önce bi zayıflama topiğindeydim herkes 75-80 olabilmek için 1,5 yıldır aralıksız diyet yapıyorlardı. benim kilom 56. ben spor eğitmeniyim bi zayıflama merkezinde :) egzersiz ve diyet konsuunda istediğiniz zaman yardımcı olabilirim...

Senin kilo sorunun yok zaman :))

Yardim olarak ben formulu cozdum ama baska arkadaslarin ihtiyaclari olabilir. Tesekkurler.

eşiniz askerde falan mı,neden yanınızda değil. rica ederiz. çalışıyor musunuz,hangi şehirdensiniz. bunları gülümsün olsaydı o sorardı ama o yokken onun yerine ben soruyorum

yok eşim yurtdışında. aslında bu yılın başlarında gitmişti ve temmzda gelmişti fakat bazı nedenlerden ötürü tekrar gitmek zorunda kaldı. biz daha 2 yıllık evliyiz ama bunun neredeyse 1 yılını ayrı geçirdik. ben antalyadayım... spor eğitmeniyim.

Allah kavuştursun ne diyeyim.

ben interneti yeni keşfedenlerdenim diyebilirim. evlene kadar okuldan işten güçten pek bilgisayarla haşır neşir değildim. evlendikten sonra eşim yurtdışına çıkacağı için canım sıkılmasın die açtırdım ve buraya abone gibi bişey olmuştum :) eşim dönünce tekrar girmedim bi süre...eşim yine gidince tekrar nete bağlandım :) burada gerçekten çok şey öğrendim harika insanlarla tanıştım. bazen en yakınıma anlatamadığımı burda tanıştığım arkadaşlarıma anlattım. hani insan tanımadğı birine daha rahat açılır ya benimkide öle galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…