- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.501
ben ilgili, saygılı, anlayışlı, açık görüşlü, kibar, merhametli birini istiyorum, sizce çok şey mi istiyorum kızlar
şekerini ölçtürdün mü canım, ben de yerim ama sen gerçekten çok fazla yiyormuşsun
Hayir sekerim yok sekerim.Olmayan tek sey o sanirim.
olmadığı iyiymiş ama yine de biraz daha dikkat et şu çikolata olaylarına...
Dikkat ettigim bu kadar iste fazlasi olmuyor. Bir sey yemedim sabahtan beri bir muffin birde corba. 65 olduktan sonra biraz ara vericem.
keşke sağlıklı beslenebilsen... kahvaltı yapmadın mı yani...
Eeee muffin ve corba ne oluyor :))
Ogle yemegimi yiyorum simdi. Halsiz dustum cunku. Benim acil 65 olmam lazim.
kahvaltı niyetine mi yedin onlarıöğle yemeği için geç bir saat,gerçi ben de bugün geç kalkınca sabah ve öğle yemeği birleşti,akşam yemeği için hazırlanıyorum yavaş yavaş...
Benim aksam yemegim yok bu kadar:))
Ancak aci corba ve latte ile devam ederim.
Dedigim gibi acil.
Neyse gorusuruz sonra....
Selam
Bende evime gidip yemek yiğip biraz. Cd izleyeceğim.
Sonra uyurum zaten
Herkesler nasıl?
Aslıııı ıı
bugün şöyle bir muhasebe yaptım da, hep olmayacak kişilere gönül vermişim veya değmeyecek kişilere, mantıklı olan da olmuş ama karşılık görmeyince zaten anlamı yok. son çocukla da sonumuz görünmüyor zaten. hayatımız ne zaman düzene girecek bilmiyorum, hayırlısı olsun, bugün karamsar moddayım yine, tuğçe duymasın
miyom için soğan kürü uygulamaya karar verdim,zaten 15 günden fazla uygulanması önerilmiyormuş,sıkacağım artık dişimi...
Düşünce gücünü de ekle canım.
Meditasyon yapabilirsin.
Ya da uykuya dalarken ben sağlıklıyım, benim yumurtalıklarım çok sağlıklıdır de.
Olumlamalar yap.
Bana iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?