30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bugün şöyle bir muhasebe yaptım da, hep olmayacak kişilere gönül vermişim veya değmeyecek kişilere, mantıklı olan da olmuş ama karşılık görmeyince zaten anlamı yok. son çocukla da sonumuz görünmüyor zaten. hayatımız ne zaman düzene girecek bilmiyorum, hayırlısı olsun, bugün karamsar moddayım yine, tuğçe duymasın

ben ilgili, saygılı, anlayışlı, açık görüşlü, kibar, merhametli birini istiyorum, sizce çok şey mi istiyorum kızlar

neredesiniz kızlar... can sıkıntısından çikolata yiyip dünkü filmin devamına bakacağım ben de...

temple grandin filmini izledim, otistik bir kadının gerçek başarı öyküsünü anlatıyor, tavsiye ederim izlemeyenlere...

miyom için soğan kürü uygulamaya karar verdim,zaten 15 günden fazla uygulanması önerilmiyormuş,sıkacağım artık dişimi...

Eeee muffin ve corba ne oluyor :))

Ogle yemegimi yiyorum simdi. Halsiz dustum cunku. Benim acil 65 olmam lazim.

kahvaltı niyetine mi yedin onları öğle yemeği için geç bir saat,gerçi ben de bugün geç kalkınca sabah ve öğle yemeği birleşti,akşam yemeği için hazırlanıyorum yavaş yavaş...

kahvaltı niyetine mi yedin onları öğle yemeği için geç bir saat,gerçi ben de bugün geç kalkınca sabah ve öğle yemeği birleşti,akşam yemeği için hazırlanıyorum yavaş yavaş...

Benim aksam yemegim yok bu kadar:))

Ancak aci corba ve latte ile devam ederim.

Dedigim gibi acil.

Neyse gorusuruz sonra....

Selam

Bende evime gidip yemek yiğip biraz. Cd izleyeceğim.
Sonra uyurum zaten

Herkesler nasıl?
Aslıııı ıı

kürk mantolu madonna, forumda isim vererek yorum yap topiğinde isminiz geçti, bakın isterseniz

canım ışığa gitmelisin.
Bunları yaşadın ama sana öğrettiği bir çok şey oldu.
Bu yaşam derslerini almalı ve yoluna gülümseyerek devam etmelisin.

miyom için soğan kürü uygulamaya karar verdim,zaten 15 günden fazla uygulanması önerilmiyormuş,sıkacağım artık dişimi...

Düşünce gücünü de ekle canım.
Meditasyon yapabilirsin.
Ya da uykuya dalarken ben sağlıklıyım, benim yumurtalıklarım çok sağlıklıdır de.
Olumlamalar yap.
Bana iyi geldi.

Düşünce gücünü de ekle canım.
Meditasyon yapabilirsin.
Ya da uykuya dalarken ben sağlıklıyım, benim yumurtalıklarım çok sağlıklıdır de.
Olumlamalar yap.
Bana iyi geldi.

koşturmacada sağlığımı unuttum, unutmazsam yatmadan önce yaparım,teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…