- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.541
evet canım çok güzel ya...
Klibini de sevdim ben.
Çocuklar çok tatlı.
Sarışın bir kız var sana benzettim.
Seni görmedim ama benzettim
Küçük kız. :)
Merhaba, ilk defa yazıyorum sanırım bu konuya. yaşım da 29 bu arada :) müzmin bekarlardanım ben de.
bugün şöyle bir muhasebe yaptım da, hep olmayacak kişilere gönül vermişim veya değmeyecek kişilere, mantıklı olan da olmuş ama karşılık görmeyince zaten anlamı yok. son çocukla da sonumuz görünmüyor zaten. hayatımız ne zaman düzene girecek bilmiyorum, hayırlısı olsun, bugün karamsar moddayım yine, tuğçe duymasın
vardır bir zamanı inşallah, bende bugün hoşlandığım kişiyle birlikteydim. eğlenceli bir gün geçirdim, bilmiyorum olur kişi mi :26:
kürk mantolu madonna, forumda isim vererek yorum yap topiğinde isminiz geçti, bakın isterseniz
çikolatadan tatlıdan bahsettik,canım irmik helvası çekti,üşenmeyip yaptım,yedim az önce,fena değildi
inşallah duyguların karşılıklıdır canım.
inşallah aslı, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. rahatım yanında..
sende olumsuzluğa itme kendini, tuğçenin dediği gibi ışığa yürü.. bende iki ay öncesine kadar öyleydim ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, güzel şylerde olabiliyor inan
ne demek istedin aslı???
o sırada bu forumu okuyan bir nick sahibiydi, bahsettiğim topikte onun kaç yıldır topikleri okuduğu ama 2008den beri hiç yorum yazmadığından,gizemli üye olduğundan bahsedilmişti,onu yazmıştım ben de onu yakalamışken,ama ortadan kayboldu
ohh yine hamaratlığın üstünde aslı, söylemesi ayıp bende taze pişmiş barbunya yiyorum..
taze pişen dumanı üstünde yemek buldum mu affetmiyorum napiyim :26:
hmm.. maşallah nasıl yakaladın valla tebrik ederim. çok dikkatlisin
bu saatte yiyorsan pek iyi değil ama afiyet olsun yine de
meslek hastalığı,hukukçuyum
sen mi pişirdin
yok canım nerdeeee.. ben o zaman geziyodum annem pişirmiş
ellerine sağlık annenin,senin aran nasıl mutfakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?