30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet canım çok güzel ya...
Klibini de sevdim ben.
Çocuklar çok tatlı.
Sarışın bir kız var sana benzettim.
Seni görmedim ama benzettim
Küçük kız. :)

evet doğal bir klip olmuş, güldürdün beni, teşekkür ederim, sarışın değilim gerçekte ama avatarımdan olsa gerek ama hep sarışın küçük bir kızım olsun istemişimdir, o da temiz kalbine malum olmuş olabilir.

çocukluğumdaki davetiyeleri hatırladım birden, eğer evlenirsem nostaljik olarak belki davetiyeleri eskilerden seçebilirim.

vardır bir zamanı inşallah, bende bugün hoşlandığım kişiyle birlikteydim. eğlenceli bir gün geçirdim, bilmiyorum olur kişi mi :26:

çikolatadan tatlıdan bahsettik,canım irmik helvası çekti,üşenmeyip yaptım,yedim az önce,fena değildi

ohh yine hamaratlığın üstünde aslı, söylemesi ayıp bende taze pişmiş barbunya yiyorum..
taze pişen dumanı üstünde yemek buldum mu affetmiyorum napiyim :26:

inşallah duyguların karşılıklıdır canım.

inşallah aslı, birlikte çok güzel vakit geçiriyoruz. rahatım yanında..

sende olumsuzluğa itme kendini, tuğçenin dediği gibi ışığa yürü.. bende iki ay öncesine kadar öyleydim ama şimdi daha iyi hissediyorum kendimi, güzel şylerde olabiliyor inan

sevdiğinin yanında iyi olursun tabi iyi geceler.

ne demek istedin aslı???

o sırada bu forumu okuyan bir nick sahibiydi, bahsettiğim topikte onun kaç yıldır topikleri okuduğu ama 2008den beri hiç yorum yazmadığından,gizemli üye olduğundan bahsedilmişti,onu yazmıştım ben de onu yakalamışken,ama ortadan kayboldu

hmm.. maşallah nasıl yakaladın valla tebrik ederim. çok dikkatlisin

ellerine sağlık annenin,senin aran nasıl mutfakla

iyidir aslı, hatta en çok yemek yapmayı severim, diğer ev işlerinden pek haz etmem.. ama bazen zaman bulamıyorum.. şu irmik helvası da dikkatimi çekti deneyeceğim belki salı günü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…