- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.561
iyidir aslı, hatta en çok yemek yapmayı severim, diğer ev işlerinden pek haz etmem.. ama bazen zaman bulamıyorum.. şu irmik helvası da dikkatimi çekti deneyeceğim belki salı günü .
yarın yarım gün,yuppiiiii
ben akşama kadar çalışacağım yine.. neyse yapıcak bşy yok, gidip yatiyim bari.. yarın güzel bir gün olsun inşallah
evet doğal bir klip olmuş, güldürdün beni, teşekkür ederim, sarışın değilim gerçekte ama avatarımdan olsa gerekama hep sarışın küçük bir kızım olsun istemişimdir, o da temiz kalbine malum olmuş olabilir.
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:)) böyle bi topik olduğunu görünce hemen atladım.
Ya sizlere bişey danışmak istiyorum.Ben de 28 yaşındayım ve görücü usulü biriyle tanıştım.3 ay kadar görüştük.Son zamanlarda bana para mevzusu açmaya başladı.İşte maaşını direk bana verirsin falan gibilerinden. Sizce normal mi??
Ayrıca şimdiye dek bana çiçek vs. hiçbir şey almadı ve de geçenlerde ankara kalesine çıktık işte orda ufak hediyelik eşyalar falan var.Bana sana hediye alayım mı diye sordu.Bende nezaketen tabi gerek yok dedim.Güya ben istemediğim için almadı.Kızlar sizce ufak bir takı falan içinden gelip alması gerekmez miydi.Yoksa ben mi takılmışım...
Evlenmek istiyor ve şimdiye kadar gözlerimin içine bakıp seni seviyorum demedi. Ondan şüphe ediyorum.Sanki evlenmek çin evleniyor gibi.Yeter ki biri olsun da diye düşünüyor gibi geldi bana.
Yorum yaparsanız sevinirim.Çünkü bende evlilik kompleksine girmeye başladım sanırım ve yanlış karar vermekten korkuyorum.Sanırım ayrılma kararı vericem.Off ya hem kalbime hem mantığıma uyan biri ne zaman çıkar ki??
bi de bayramda arefe akşam birlikteydik, herşey güzeldi falan.Ama ertesi günü bayram beni aramadı,Bende acaba ne zaman ara diye onun aramasını bekledim.Bayramın 2.günü akşamına kadar da aramadı ve dayanamayıp ben mesaj attım.Mesajdan sonra aradı.
2 gün öncesi seni görmek istiyorum diyen erkek 2 gün boyunca aramaması normal mi sizce??İnsan merak etmez mi özlemez mi ?
Tünaydın Tuğçe ve diğer kız arkadaşlarım; nasılsınız?Tünaydın kızlar.
İyi haftalar diliyorum.
Tünaydın kızlar.
İyi haftalar diliyorum.
Tünaydın Tuğçe ve diğer kız arkadaşlarım; nasılsınız?
Dünden beri başım ağrıyordu. Sabah geçti gibi arada sızlıyor.
İş yerindeyim.
Öpüldünüz.
teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.
Ayrıca şimdiye dek bana çiçek vs. hiçbir şey almadı ve de geçenlerde ankara kalesine çıktık işte orda ufak hediyelik eşyalar falan var.Bana sana hediye alayım mı diye sordu.Bende nezaketen tabi gerek yok dedim.Güya ben istemediğim için almadı.Kızlar sizce ufak bir takı falan içinden gelip alması gerekmez miydi.Yoksa ben mi takılmışım...
Evlenmek istiyor ve şimdiye kadar gözlerimin içine bakıp seni seviyorum demedi. Ondan şüphe ediyorum.Sanki evlenmek çin evleniyor gibi.Yeter ki biri olsun da diye düşünüyor gibi geldi bana.
Yorum yaparsanız sevinirim.Çünkü bende evlilik kompleksine girmeye başladım sanırım ve yanlış karar vermekten korkuyorum.Sanırım ayrılma kararı vericem.Off ya hem kalbime hem mantığıma uyan biri ne zaman çıkar ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?