30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyidir aslı, hatta en çok yemek yapmayı severim, diğer ev işlerinden pek haz etmem.. ama bazen zaman bulamıyorum.. şu irmik helvası da dikkatimi çekti deneyeceğim belki salı günü .

mutfakla da aran iyiyse sorun yok o zaman basit zaten canım,deneyebilirsin.

Bir şey değil canım. :)
Evet belki de malum oldu dediğin gibi.

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:)) böyle bi topik olduğunu görünce hemen atladım.
Ya sizlere bişey danışmak istiyorum.Ben de 28 yaşındayım ve görücü usulü biriyle tanıştım.3 ay kadar görüştük.Son zamanlarda bana para mevzusu açmaya başladı.İşte maaşını direk bana verirsin falan gibilerinden. Sizce normal mi??

Ayrıca şimdiye dek bana çiçek vs. hiçbir şey almadı ve de geçenlerde ankara kalesine çıktık işte orda ufak hediyelik eşyalar falan var.Bana sana hediye alayım mı diye sordu.Bende nezaketen tabi gerek yok dedim.Güya ben istemediğim için almadı.Kızlar sizce ufak bir takı falan içinden gelip alması gerekmez miydi.Yoksa ben mi takılmışım...
Evlenmek istiyor ve şimdiye kadar gözlerimin içine bakıp seni seviyorum demedi. Ondan şüphe ediyorum.Sanki evlenmek çin evleniyor gibi.Yeter ki biri olsun da diye düşünüyor gibi geldi bana.
Yorum yaparsanız sevinirim.Çünkü bende evlilik kompleksine girmeye başladım sanırım ve yanlış karar vermekten korkuyorum.Sanırım ayrılma kararı vericem.Off ya hem kalbime hem mantığıma uyan biri ne zaman çıkar ki??

bi de bayramda arefe akşam birlikteydik, herşey güzeldi falan.Ama ertesi günü bayram beni aramadı,Bende acaba ne zaman ara diye onun aramasını bekledim.Bayramın 2.günü akşamına kadar da aramadı ve dayanamayıp ben mesaj attım.Mesajdan sonra aradı.
2 gün öncesi seni görmek istiyorum diyen erkek 2 gün boyunca aramaması normal mi sizce??İnsan merak etmez mi özlemez mi ?

Merhaba canım hoş geldin...
Neden maaşını istiyor acaba?
Biraz garip geldi bana canım.
Ama ortak hesap açıp aynı yere paranızı koymanız olabilir tabi.

canım hediye almıyabilir belki ama senin için harcama yapıyor mu?
Elini cebine atıyor mu?
Ona dikkat et.
seni seviyorum demese bile seni sevdiğini hissediyormusun?
sana her boş zamanını ayırıyor mu?
Seni görmek için sabırsızlanıyor mu?

Bu yazdığın normal değil canım.
Dengesiz bir tavır sergilemiş.
2 gün aramaması anormal.
Sevgililer arasında böyle bir şey olmaz.
Kalbini dinle.
Eğer kalben seni sevmediğini hissediyorsan doğrudur.

teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.

hoşgeldin aramıza memnun oldum..

görücü usülü de olsa 3 aydır görüşüyorsunuz, o şekilde şartlandırmayın derim. karşınızda erkeği genel olarak deerlendirmeye tabii tutun.

bayram diğer günlere benzemez, araşıp bayramlaşmanız gerekirdi.. bu önemli bir detay:26:
bir de tuğçenin dediği gibi senden ekonomik bşyler esirgemesin, tamam hediye almayabilir ama yemek filan hesap ödemeli yani çekimser olmamalı bu konuda. maaş konusuna gelene kadar konuşulacak çok şey var.. ama başka bir amaçla mı sormak istedi acaba??
evlenince çalışır mı acaba ya da nasıl geçiniz diye düşünmüş de olabilir..

şartlanmadan zamana bırakın. hayırlısı olsun inş.

bunları bi kenara bırakıp ona karşı hislerinizi gözden geçirmeye çalışın bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…