- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.581
teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.
teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.
Tünaydın Tuğçe ve diğer kız arkadaşlarım; nasılsınız?
Dünden beri başım ağrıyordu. Sabah geçti gibi arada sızlıyor.
İş yerindeyim.
Öpüldünüz.
bu arada ankaralımısın? konundan dolayı, açtığın konulara baktım, hukukçumusun aynı zamanda?
bu arada nişanlımla ilgili bşyler sormuşsun, nişanlımısın? bizde hukuçu aslı olna sorabilirsin
içinize sinmediyse daha fazla onunla görünüp görüşmeyin bence. düşünceli değilse, ilgisizse, ailesine düşkünse, cimri biriyse uzaklaşın hemen zaten,anlattıklarınızdan öyle yansıdı buraya...
sen de benim yanımda dura dura araştırmacı ve dikkatli biri olmuşsun
sen de benim yanımda dura dura araştırmacı ve dikkatli biri olmuşsunben de nickinden şüphelenmiştim ama burası 2 hukukçuyu birden kaldırır mı bilemem:)
bence de hislerinden emin değil ama kafamda karıştı biraz:44:
bence iki taraf da birbirine aşık değil ama aşktan ziyade anlattığı kadarıyla erkeğin tutumu da pek makul değil...
aslı, işten çıkıp eve mi geldin? dolaşmadın mı hiç ?
sanırım iki tarafta makul ve yoğun değil, umarım ikisi içinde en güzeli olur :26:
az önce konularını okudum, bana çelişkili geldi, o yüzden artık bir şey diyemeyeceğim...
evet aslı, hala sorularıma cevap alamadım
bir daha uğramaz belki de
merhaba kızlar ,evet hukuk mezunuyum doğru tahminankarada yaşamıyorum ama...Sizlerle tanıştığıma memnun oldum ..
Birlikte zaman geçirdiğimiz de Hesapları ortak ödüyoruz.Yani yemeği o öderse içeceği ben ödüyorum.Ama bende çalıştığım için ve kendimi rahatsız hissettiğimden bu şekilde olmasını ben istemiştim.
Bence benim sorunum başından beri onu evlenmeyi istediğimi eş adayına oturtamamam. Kendisi lise mezunu ve bir kurumda işçi olarak çalışıyor.Niyetim asla küçümsemek değil ama ilerde sorun yaşayabiliriz diye de düşünüyorum.O beni sabah 8 akşam 5 çalışan bir memur gibi görüyor.İşimin daha ağır olduğunun farkında değil. Hatta bana o kadar okuyup aynı maaşı düz memur olsan da alırdın dedi. Kötüniyetle söylemediğine eminim ama üniversite hayatını bilmediğinden kaynaklı sanırım. Başta sorun yapmadım bunu ama iş ciddiye bindikçe düşünmeye başladım.
En iyisi yol yakınken ayrılmak olacak galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?