30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.

içinize sinmediyse daha fazla onunla görünüp görüşmeyin bence. düşünceli değilse, ilgisizse, ailesine düşkünse, cimri biriyse uzaklaşın hemen zaten,anlattıklarınızdan öyle yansıdı buraya...

teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.

bu arada ankaralımısın? konundan dolayı, açtığın konulara baktım, hukukçumusun aynı zamanda?
bu arada nişanlımla ilgili bşyler sormuşsun, nişanlımısın? bizde hukuçu aslı olna sorabilirsin

sen de benim yanımda dura dura araştırmacı ve dikkatli biri olmuşsun ben de nickinden şüphelenmiştim ama burası 2 hukukçuyu birden kaldırır mı bilemem:)

Son düzenleme:

bence de hislerinden emin değil ama kafamda karıştı biraz:44:

hepinizin 29 Ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsun ..

Eklentiler

• $29Ekim.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 25
Selam kızlar

Canım içine sinmiyorsa zorlama kendini. Ya çocuk odunda olabilir görmemiş de olabilir. Sen daha iyi bilirsin niyetini. Ama sevmeden evlilik çok zor.

merhaba kızlar ,evet hukuk mezunuyum doğru tahmin ankarada yaşamıyorum ama...Sizlerle tanıştığıma memnun oldum ..
Birlikte zaman geçirdiğimiz de Hesapları ortak ödüyoruz.Yani yemeği o öderse içeceği ben ödüyorum.Ama bende çalıştığım için ve kendimi rahatsız hissettiğimden bu şekilde olmasını ben istemiştim.
Bence benim sorunum başından beri onu evlenmeyi istediğimi eş adayına oturtamamam. Kendisi lise mezunu ve bir kurumda işçi olarak çalışıyor.Niyetim asla küçümsemek değil ama ilerde sorun yaşayabiliriz diye de düşünüyorum.O beni sabah 8 akşam 5 çalışan bir memur gibi görüyor.İşimin daha ağır olduğunun farkında değil. Hatta bana o kadar okuyup aynı maaşı düz memur olsan da alırdın dedi. Kötüniyetle söylemediğine eminim ama üniversite hayatını bilmediğinden kaynaklı sanırım. Başta sorun yapmadım bunu ama iş ciddiye bindikçe düşünmeye başladım.
En iyisi yol yakınken ayrılmak olacak galiba...

canım balık ve sulu köfte çekti,yarın hangisini yesem acaba hiç sulu köfte yapmadım,biraz heves ettim aslında...

ayrılmak için hala neyi düşünüyorsunuz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…