- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.601
Selam kızlar
Canım içine sinmiyorsa zorlama kendini. Ya çocuk odunda olabilir görmemiş de olabilir. Sen daha iyi bilirsin niyetini. Ama sevmeden evlilik çok zor.
limona katılıyorum.. sevgi olduğunda bazı şeylere katlanabiliyorsun ama diğer türlü çok şey batıyor gözüne
merhaba kızlar ,evet hukuk mezunuyum doğru tahminankarada yaşamıyorum ama...Sizlerle tanıştığıma memnun oldum ..
Birlikte zaman geçirdiğimiz de Hesapları ortak ödüyoruz.Yani yemeği o öderse içeceği ben ödüyorum.Ama bende çalıştığım için ve kendimi rahatsız hissettiğimden bu şekilde olmasını ben istemiştim.
Bence benim sorunum başından beri onu evlenmeyi istediğimi eş adayına oturtamamam. Kendisi lise mezunu ve bir kurumda işçi olarak çalışıyor.Niyetim asla küçümsemek değil ama ilerde sorun yaşayabiliriz diye de düşünüyorum.O beni sabah 8 akşam 5 çalışan bir memur gibi görüyor.İşimin daha ağır olduğunun farkında değil. Hatta bana o kadar okuyup aynı maaşı düz memur olsan da alırdın dedi. Kötüniyetle söylemediğine eminim ama üniversite hayatını bilmediğinden kaynaklı sanırım. Başta sorun yapmadım bunu ama iş ciddiye bindikçe düşünmeye başladım.
En iyisi yol yakınken ayrılmak olacak galiba...
tabi bir de aşktan gözü kör olmamak da gerekiyor, ortasını bulmalı ama nasıl
aşktan gözüm bir kere kör oldu, o da üniversitedeydim ve çok aşık olmuştum..
öyle olmaz huyları, alışkanlıkları vardı ki; şimdi olsa hayatta kabul etmem ama o yaşta o zamanda farklıydı işte..
şimdi mantığımı da devrede..
ben de sevdim mi tam severim
hmmm tadından yenmez .. başla o halde
teşekkürler tuğçecan, görücü usulü tanıştığımızdan mı bilmiyorum ama pek içime sinmedi benim zaman göstericek sanırım.
Tünaydın Tuğçe ve diğer kız arkadaşlarım; nasılsınız?
Dünden beri başım ağrıyordu. Sabah geçti gibi arada sızlıyor.
İş yerindeyim.
Öpüldünüz.
isteklerimiz çok basit aslında ama nedense o değişkenleri denk getirebilmek mesele.
eğitim farkı da önemli oluyor bizim gibi ülkelerde genelde çoğu şey ünide görülüyor orda öğreniliyor. sen ne kadar iyi yaklaşsan da eğitim farkı önemli. düz memurlukla hukuk mezunluğunu aynı görülemez. adm ilkokul mezunu benden çok kazanıyor diye keşke okumasaydım mı diyeceğim. tatlım seni anlayabilecek biri önemli erkeklerde zaten kadını küçümsemek yaptıklarını değersizleştirmek hastalığı var
Yani küçümsemesi kötü gerçekten.
Bu arada lise mezunu da olur ama oturmuş bir işi vardır. Kendini geliştirmiştir.
Sohbeti güzeldir v.s o zaman sorun olmaz.
işte tuğçe açık fikirli ve kendini geliştirmek önemli yoksa her şey aldığımız maaş değil. yakın arkadaşım avukat eski sevgilisi zengin bir tipti kızın yaptığı şeyleri sürekli eleştirdi işte biz parasıyla tutuyoruz sen gibilerini peşimizden ayrılmayıp her işimizi yaparlar falan çocuğun sonu oldu bu yorumları ama odun erkek zor
O yönden öyle canım evet.
Yani eleştirmesi kötü. Özgüveni eksik olan kişiler genelde yapıyor böyle.
bu olayı kaldırabilen erkek az olduğu için genelde kadının yükselmesini istemez. ama adamın özgüveni vardır eğitim maaş boş işlerdir. senin nası gidiyor ilişkin
İyi canım şükür.
Nişan hazırlıkları içindeyiz.:)
Senin nasıl gidiyor canım?
oy oy çok az kalmış mutlusun değil mi :)
bizim uzaaaaaaktan uzağa gitmeye çalışıyor ben egede o güneydoğuda
oy oy çok az kalmış mutlusun değil mi :)
bizim uzaaaaaaktan uzağa gitmeye çalışıyor ben egede o güneydoğuda
işte tuğçe açık fikirli ve kendini geliştirmek önemli yoksa her şey aldığımız maaş değil. yakın arkadaşım avukat eski sevgilisi zengin bir tipti kızın yaptığı şeyleri sürekli eleştirdi işte biz parasıyla tutuyoruz sen gibilerini peşimizden ayrılmayıp her işimizi yaparlar falan çocuğun sonu oldu bu yorumları ama odun erkek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?