- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.721
doktor: 15 - 20 gün dikkat edeceksin, dedi.Geçmiş olsun canım.
İyileşmişsindir inşallah.
doktor: 15 - 20 gün dikkat edeceksin, dedi.
Diyetisyenmisin canım? :)
hayır değilim, ben antrenörüm. ama egzersiz ve beslenme programlarını diyetisyen arkadaşımla birlikte hazırladığım için epey bi geliştirdim kendimi bu konuda. çünkü diyet konuus gerçekten çok kapsamlı ve makro bi konu. birde her kadının ilgi konusu olunca araştırmasıda zevkli oluyor :)
pazartesi öğleden sonra ve dün çalışmadım aslı.
evet fark ettim çalışmadığını ama çalıştığın günleri de biliyoruz yani
aslında hayır! ama birkaç zamandır çekiyordu bacağım.Belini mi zorlamışsın canım?
Ağır bir şey mi kaldırdın?
olur olur , tanıt kendini30 yokumda 29 vARIMOLMAZMI
çok dikkatlisin maşallah, bana derler ama sen de tam bir sherlock holmes'sin yani :)evet fark ettim çalışmadığını ama çalıştığın günleri de biliyoruz yani
aslında hayır! ama birkaç zamandır çekiyordu bacağım.
olur olur , tanıt kendini
çok dikkatlisin maşallah, bana derler ama sen de tam bir sherlock holmes'sin yani :)
Merhaba canlarım...
Tv ye bakıyorum star da dizi var.
Sizler neler yapıyorsunuz?
ben yorgunum, duş alıp erken yatmayı planlıyorum. iyi seyirler canım.
Kizlar merhabalar.ben sizinle birseyler paylasicam ama sacmaliyor demeyin.bir foruma uyeyim uyligim yillar onceydi ctim oylesine biri yazdi tanismak sohbet amacli onunla face hesabini soyledi resmime bak diye baktim ve cok samimi buldum resminden etkilendim daha once gormusum gibi.o beni gormedi merak ettim ama neyse tamam dedi.ben sacmaliyor muyum sizce faceden eklesem ne kadar dogru olur boyle birsey yapmadim belki o yuzdn grip geliyor.umarim sizleri sikmamisimdir
Kizlar merhabalar.ben sizinle birseyler paylasicam ama sacmaliyor demeyin.bir foruma uyeyim uyeligim var yillar onceydi acmistim oylesine biri yazdi tanismak sohbet amacli konustuk.face hesabini soyledi resmime bak diye baktim ve cok samimi buldum resminden etkilendim daha once gormusum gibi.o beni gormedi merak ettim ama neyse tamam dedi.ben sacmaliyor muyum sizce faceden eklesem ne kadar dogru olur boyle birsey yapmadim belki o yuzdn grip geliyor.umarim sizleri sikmamisimdir
memurlar.net mi yoksaaynı şehirde mi yaşıyorsunuz, mantıken uyuyor musunuz, güvenip gerçek isminizi, bilgilerinizi vermek yerine skype'tan falan konuşabilirsiniz bence. ya da onun için ayrı bir face hesabı al, sadece onu ekleyip oradan konuşun...
Canım ekliyip konuşabilirsin.
Sakıncası yok.
Kizlr cvp verdiginiz icin tsk ederim.gercek ismimle uyeydim o sebepten sadece adimi biliyor.face hesabina sadece ben baktim.kendi face hesabimdan konussam diyorum cekiniyorum ay soyle olur boyle olur diye.skpe watsap kullanmiyorum.hayatimda boyle bir sey yapmadim ondanda boyleyim.sanki nedir engellle sil yaparim.yada eklemeden msj bolumunden mi yazsam faceden.buradan sizlerle konusmak mantilli geldisonucta sadece sohbet edicem bakalim neyin nesi bu kadar kasmaya gerek yok diyorum ama.
çok haklısın dikkat mikkat kalmıyor.sen migren ve uykusuzluktan dikkatli olmaya fırsat bulabiliyorsan ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?