30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kızlar bende regli olcam
Agresifim bide yaaaa

Aslı kıs sen şu soğan kürünü yap bak. Görceksin faydasını.
Bu kadar sıkıntı yaşayacağına burnunu tıka içi.
Ayrıca abartılacak gibi değil soğan kürü.
Ben yoğunluğum geçince içiceğim. İltihabı filan yok ediyor.

Öpüyorum kocaman sizi.
Sevgiler çıtırlarım.

aklımda canım da,belirli günde başlanması gerekiyormuş,onu bekliyorum,yoksa soğanı aldım evde hazır daha önce bir hafta kadar uygulamıştım,biliyorum tadını da görüşürüz.

ben de hastalanmadan önceki günler karamsar oluyorum nedense.
Geldikten sonra rahatlıyorum.
Hormonsal şeyler işte.
Öpüyoruz bizde çıtır çerezim.

kerevizi hiç sevmem ama faydalarını okudum şimdi, tam benim rahatsızlıklarıma iyi geliyor, kokusunu giderici bir tarif bulup yapmak lazım.

kerevizi hiç sevmem ama faydalarını okudum şimdi, tam benim rahatsızlıklarıma iyi geliyor, kokusunu giderici bir tarif bulup yapmak lazım.

Kerevizin yaprakları koku verir.
Bol limonlu yaparsan kokmaz.
Bide portakal suyuda olabilir. Limon yerine.
Geçen birisi dedi kerevizi mercimek çorbasına katıyoröuş.
Tadı çok hoş oluyoröuş.
Denemedim. DEneyince yazarım.
Gerçkten gittim be

var canım.
annem kese yoğurdunun içine karıştırıyordu meze olarak.
Ve kereviz olduğunu anlamıyordum ben hiç.
Kokusu yoktu tadı da anlaşılmıyordu.
Ayrıca içine de ceviz koyuyordu. Çok hoş olur.

dediğiniz tarifi uygulamak biraz ustalık istiyor sanki portakal suyunu ben de duymuştum, yoğurt,mercimek ve limonu duymamıştım, araştırmak lazım.

Son düzenleme:

kırmızı mercimekle oluyormuş, havuç ve kereviz almak lazım, senden önce denersem şaşırma

iyi geceler kızlar. bugün çok yorulmuştum. tuğçecan'ın güzel dilekleride sağoslun akşamı çabu getirdi. eve geldim kendime hafif ve lezzetli bi yemek yaptım. ardından küveti doldurup yanımada meyve salatası aldım, açtım sıla ve gökselden şarkılar kendime geldim valla

Ohh ne güzel caNIM.
SEN DE KEYfine DÜŞkünsün benim gibi.

Merhaba kızlar bu topiği görür görmez hemen abone oldum sanırım topiğin en yaşlısı ben olacağım 39 yaşındayım ünv mezunuyum ve çalışmıyorum :13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…