30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

merhaba kızlar...bu hafta çok yorucuydu ve arkadaşım izinli olunca sadece bugün 6 egzersiz seansına girdim. bacaklarım kopuyor. duş alıp ayaklarımı uzattığım yerden abur cubur yiyip tv izlemek istiyorum nolur akşam olsun bi an önce ....

Allah kolaylık versin canım.
Az kaldı akşama biraz daha dayan.

Biraz konuş canım bir sakıncası olmaz bence.
Hoşuna gitmesse siler engellersin.
Hoşuna giderse de devam edersin sohbete.

Tutarli konusuyorsa bakalim konusunca anlarim dedigin gibi silerim.zaten oyle dinleyip anlamadan birine hemem kaptirmadim hic kendimi reelde hele ki bu sanal.ama guzel seyler yasayanlarda var.siteye girdim ama amac dur biri rastgelir diye degildi oyle cikti.bugun aksam konusursam yazarim gelismeleri.

Bu arada nisanin simdiden hayirli ugurlu olsun

ben temkinliyimdir, adını verdiysen bile bence gerçekte kullandığın facebook hesabını verme, gerçek özel bilgilerini verme,yani çok ayrıntı verme,nasıl biri olduğunu bilmiyorsun,belki de takıntılı,psikopat biri çıkacak mazallah,sonra seni gelip rahatsız etmesin,neler görüp duyuyoruz... skype ın yoksa hemen alırsın bir tane,ya da yeni bir facebook hesabı açabilirsin,zor bir şey değil ya,istedikten sonra...

Merhaba fıstıklarrr
Valşa ben acayip yoğunum. En az 1,5 ay kadarda yoğun olacağım.
O yüzden pek yazamıyorum. Ara ara telden bakıyorum.

Herşeyde bildiğiniz gibi. Çok şükür iyi diyeyimm inş daha iyi olayım.
Hepinizde iyi olun inş.
Bu aralar dil öğrenmeye çalışıyorum.
İşle ilgili bir çalışma yapıyorum. Dua edin bana anlımın akıyla çıkayım bu süreçten.

Allah kolaylıklar versin canım.
Arada yazarsın bize.

Teşekkür ederim canım.
Yeni gelişmelerini bekliyoruz.

ben de yoğunum,ben de çok yazamıyorum canım. sana kolay gelsin. başarırsın sen, güveniyoruz sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…