30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam beybiler,

konu başlığını gördüm ahanda beni çağarıyolar dedim... 1 ay sonra 31 olcaaam ....

geçti gitti ömrüm.... 20 lerimden hiç bir şey anlamadım valla.... bomboş geçti ömrüm.... offf ooofff dertlendim bak...

hoşgeldiniz, çalışıyor musunuz,hangi şehirdensiniz. zaman çabuk geçiyor. ben de 28,5 yaşındayım. insanın pişmanlıkları oluyor ama o zamanki şartlar ve halet-i ruhiye ile öyle olması gerekiyormuş demek ve bundan sonra önüne bakmak lazım...

hoşgeldiniz kendinizi tanıtın, hayatınızı anlatın ..

yok canım nerdeee

bende meraklı teyzeler gibi olur canım inşallah zamanı geldiğinde..
duygusal olarak mı bilmiyorum ama bende son günlerde yüzük parmağıma bakıp içlenir oldum, bi an hayal ediyorum yüzüğüm varmış filan, hani saatini takmayı unutursun da boşluk hissedersin ya.. sanki senelerdir yüzük takıyorum:26: allah allah :44:

Son düzenleme:

öyle valla.... uyumuşumda onca yıl gözümü otuzumda açmışım gibi geliyor.... bir günde bir bakçaz 40 olmuşuz.... 30 ları bari değerlendirsek gezsek tozsak yaşasak... yalan dünya beyaa :)

ewit çalışıyorum canımcım... bir taraftanda okuyorum açıköğretim...

o bazen bende de oluyor istem dışı,ki hiç yüzük kullanmam ben aksesuar olarak bile,içgüdüsel bir şey bence,yaştan ötürü...

gözünüzü açtıysanız değerlendirin fırsatları.

gözünüzü açtıysanız değerlendirin fırsatları.

fırsat çıkmıyo ki :)) şaka şaka.... iyi şeyler olabilir ilerde Allah bilir bakalım...

evlenmeli kızlar.... evlenmeli... ben yalnız yaşıyorum bir hasta oluyom nazlanacak kimsem yok.... bu yaşta böyleyse yaşlılıkta naparım bilmiyorum...

kendine ait bir hayatı olmalı insanın.... çoluk çocuk olmalı.... anne olmak ne hoş geliyor kulağıma bilemezsiniz... sizde de var mı aynı duygular... yoksa ben tırlattım mı iyice :)) ya da hormonlarımızın bir oyunumu bu :)))

yaş ilerledikçe içgüdüsel oluşuyor bu, kadınız sonuçta,fıtratımızda var...

o bazen bende de oluyor istem dışı,ki hiç yüzük kullanmam ben aksesuar olarak bile,içgüdüsel bir şey bence,yaştan ötürü...

saat takmayı çok severim, bir de kolye.. diğerlerini fazla aramam ama alyans olsa hayır demem
aslı senin 28,5 yaşındayım demene hastayım

aynı frekanstayız canım, topiği okursan aynı isteklerimiz, beklentilerimiz.. bence de artık hormonlarımız bizi uyarıyor, doğanın kanunu bu değil mi gayet güzel duygular bunlar.. bence istememek anormal olurdu:26:

saat takmayı çok severim, bir de kolye.. diğerlerini fazla aramam ama alyans olsa hayır demem
aslı senin 28,5 yaşındayım demene hastayım

bu durumda bende 30.99 yaşımda oluyorum :))

alyansa kim hayır der ki... hele bu topikteyken :))))

benim çevremde de arkadaşlarım var benmle yaşıt bekar..... genelde aaa ben evlenmek istemiyorum diyolar... ben çocuk özlemimden bahsedince ayıp bir şey demişim gibi bakıyorlar... garip geliyor bana biz boşuna mı her ay adet görüyoruz orda işleyen bir aksam var :)) her ne kadar işlemesede kendi çapında takılan diyelim bir yapı var :))

arkadaşlarımın büyük bir çoğunluğu güzel evlilikler yaptı millet ikinci çocuğa geçti artık... bazen yalnız öleceğimi düşünüyorum böhöhöhöhüüüü :'( sizinde böyle evhamlarınız oluyor mu....

Son düzenleme:

zaman zaman oluyor herkeste tabi, ama herkes duygularını samimi şekilde bizim gibi paylaşmıyor, bazıları dışarıdan bunu önemsemez görünse de içten içe kafaya takıyordur bence, arkadaşlarınız da öyledir bence...
sabredip dua etmekten başka bir yol yok gibi, kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…