30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Değişmeyeceğini bile bile neden devam ettiriyosunki canım bırak o senin peşinden koşsun senin ona karşı verdiğin değeri anlamış şımarmış besbelli

birinin peşinden koşacak biri değil zor çok zor bir yapısı var. kndime zaman vereceğim bi umut anlar belki

bence yumuşayacaksın ve bitmeyecek, 2 yıl olmuş, kolay mı öyle hemen...

bence yumuşayacaksın ve bitmeyecek, 2 yıl olmuş, kolay mı öyle hemen...

normalde çok iyiyiz ama beyfendi hesap sorulmasını kaldıramıyor ya başından beri böyle ve tepkisi yükseliyor. değişmeyeceğim kabullen modunda yoruyor aslı ve elimden bişey gelmiyor ayrılmakla tehdit etmek , küsmek, trip atmak hiç biri işe yaramaz. budurum da beni mutsuz ediyor

ailem herkes bilirken daha sorumlu hissediyorum bitti desem peşimden koşmaz eminim. kabullenmek de çok zor

neden kendini bu kadar ağırdan satıyor,çok mu yüz verdin zamanında,yoksa yakınlarında ona ilgi duyan kızlar mı var da,seni kaybetmekten korkmuyor,burcu ne...

neden kendini bu kadar ağırdan satıyor,çok mu yüz verdin zamanında,yoksa yakınlarında ona ilgi duyan kızlar mı var da,seni kaybetmekten korkmuyor,burcu ne...

yüz verdim de sayılır korkmuyor yani biterse bi ilişki hayatının sonu değil ona göre. var maalesef ama başka kıza güvendiği için değil bazı karekter özellikleri var asla taviz vermez aşk , sevgi İlişkinin başında da böyleydi istemezsen zorlamam sonuçta beni istemeyen biiryle birlikte olmayı bende istemem modunda. önceliği ben değilim hayatında. yengeç burcu yükseleni öküz

güldürdün çok kendine güvenen kasıntı bir tip mi, mantığıyla hareket ediyor demek ki, böyle kişiler üzülmez hayatta ve güçlüdürler.

güldürdün çok kendine güvenen kasıntı bir tip mi, mantığıyla hareket ediyor demek ki, böyle kişiler üzülmez hayatta ve güçlüdürler.

Özgüveni tavandır, çok mantıklı hareket eder. Kavga edelim üzüntüsündrn ölse bile çaktırmaz. Ama inan ben kaldırmadım bi tarafını orijinali kalkık.

Beni anlatan bu başlığı görünce çok sevndim.
Ben iş yerindeki yoğunluk ve aileme vakit ayırmaktan kendim için birşey yapamıyorum.
Sizler neler yapıyorsunuz?

İyi akşamlar herkese
Aslııııı bende ingilizce dizi izlemeye başlayacağım kısmetse bir kaç haftaya kadar.
Bu arada beyza yok yine ortalarda. Hayırdır inşşş.

Zayıflamak istyen arkadaşın adını hatırlayamadum. Kusura bakmasın.
Ama zayıflamanın en iyi yolu bol su içmek 1,5 litre en az. Ve akşam 7 den sonra yemeği kesip belki meyve olabilir sadece yediği o saatten sonra. İnanılmaz şekilde zayıflar.
Ben kiloyu akşam yemeğinin yaptığını düşünmüşümdür hep.

Limon cnm sana bişi demek istedim. Bende ilişkilerimde her zaman arkadından koşulan kişi oldum şimdiye kadar. Bundan sonra ne olur bilmem tabii. Bu demek değildirki kimseyi önemsemedim. Önemsesem bile duygularımı çok bastıran biriyimdir belli etmem öle.
Bide giden gider tarzım hep vardır yani. Üzülürüm ama sonra kalkar yine yoluma devam ederim. Belki erkek arkadaşında öledir. Ben şahsen böle olmamdan dolayı kendime hiç kızmıyorum. Benden daha değerli kimse yok çünkü. Egolu gibi yazmış olabilirim ama inan egolu biri değilimdir. Sadece insanlara kendimden ödün vermeyi hiç sevmiyorum.

Merhaba kızlar.
Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Yorulmuşum valla. Bugün sabahtan beri nişan alışverişindeyim ama herşeyi tamamladık şükür.
Darısı başınıza...
İleride tecrübelerimi size aktarabilirim başından iki nişan geçmiş biri olarak.

Aslı inanır mısın bende kaç gündür bunu düşünüyordum.
Son yapma tarihi ne zamanmış. Bana öğrenir misin cnm yaaaa

ben de bugün öğrendim, bilmiyorum canım,tamam öğrenmeye çalışırım,canım aşure çekti şimdi,belki kendimi gaza getirirsem aşureye de el atarım

ben o kadar su içemiyorum,1 litre içiyorum evet akşam yemeği çok fark ettiriyor. gün içinde yenen çikolata bile eritiliyor. ya büyük konuşmayayım da o şekilde bir erkek zor olur benim için,yine kadın nazlı falan denir de, erkeğin öyle yapması bana dokunurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…