30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gözünaydın canım,az kaldı zaten
hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

Limoncum bu çocuğun evlenmeye gönlü var mı?
Kaybetme korkusu olmayan bir erkek mutsuz edicektir seni.
Bir kez daha ilişkini gözden geçirmelisin belki de.

Aslı ya yapı meselesi. Ben severim değer veririm filan ama nr bilim yani böle ölemem bitemem kimse üçin. Ağlarım üzülürüm filan sonra yoluma bakarım. Napim herkes bir yere kadar. Ama adam gibi davranıp dürüst olana değil lafım.
Yazmıştım ya mesela biri vardı filan. Çocukdan hoşlanmama rağmen çok istememe rağmen aman olsun diye kendimden de taviz vermedim peşine koşmadım. Şimdi görünce bile inan öle geçip gidiyorum selam bile veresim yok.
Yani biraz yapı ile alakalı. Erkekler tabii daha duyarsız karakterde olabiliyor.
Ama benim demek istediğim şu özetle. Benim bir erkeği kaybetme korkum olmadı hiç. Zaman negetirür bundan sonra bilemem.

Tuğçem hayırlı uğurlu olsun inş. Canımmm.

canım kaybetme korkun olmaması başka, karşı tarafın kusuru olmadığı halde bir şey senin sırf işine gelmeyince, ben böyleyim, canın isterse demek başka... sana tavır alana, zarar verene elbette sen de kendini korumak için tavır alırsın ama limonun arkadaşının durumu farklı, farklı şeylerden bahsediyorsunuz

Amin canım benim...
Darısı başına.

Tatlım bende şumu diyorum özetlen bazen yapı itibariyle insanların insan kaybetme korkusu olmaz.
Onunda olmayabilir.
Birde aralarında yaşananları bilmiyoruz tabii. Yani başka şeylerin etkiside olabilir adam gıcık yapıda da olabilir filan filan
Allah hepimizi hayırlı insan ile karşılaştırsın inş.
Neyse hepinize iyi geceler.

Öptümm mucksssss lare

İyi geceler canım.
Muckkk...

Karşı taraf için o kadar zor ki. Kendi lırılmamak için başkasını parçalamak. o da saklar duygularını çok sinir bozucu bi durum :-(

Şöyle bişey onun mantığına yatmayan bişey için ölse de uğraşmaz. Ünide bi hocasıyla tartışmıştı istese özrünü diler dersten geçer ama 4 yıl da anca geçti. Bana karşı değil tavrı karakteri bu. Bana göre insan sevdiği uğruna her şeyden vazgeçer ölür uğruna ama ona göre öyle değil. Kişisel sınırları çok serttir hesap soran biri değilim ana bu bile fazla geliyor ona. Kimse için değişmez. Bu durumda canımı sıkıyor artık benim

kızçeler merhaba...
selam kızlar ya çok sinirliyim çok gerginim. şunu anladım ki her şey pamuk ipliğine bağlı ve asla birine bağlı hayal kurmayacaksın
canım Allah yardımcın olsun.

aşure ayı gelmiş kızlar,hayırlı olsun.
amin.

hayırlı olsun Tuğçe, Allah tamamına erdirsin.

Aslı inanır mısın bende kaç gündür bunu düşünüyordum.
Son yapma tarihi ne zamanmış. Bana öğrenir misin cnm yaaaa
13.11.2013 - Çarşamba = Aşure günü (son gün ne zaman bilmiyorum)

Son düzenleme:
Karşı taraf için o kadar zor ki. Kendi lırılmamak için başkasını parçalamak. o da saklar duygularını çok sinir bozucu bi durum :-(

Sana önerim üzerine düşme baskı yapma.
Önceliğin o olmasın. Bunuda o hissetsin.
Eğer seviyorsa toplar kendini.
Evleneceksen de iyi düşün.

Bende sınırları net biriyimdir. Ama bu asla seni sevenin burnundan getirmek değildir. Ben seven değer verene çok önemserim. Sadece sınırlarımı kimseye aştırmam. Aşana da tavrım kesin ve net olur.

Bence onunkisi sınırlarının net olması değil cnm. Üzgünüm ama bana egolu ve bencil gübi geldi.
Sen bence kendini seviyorsan asıl bu ilişkiyi kendin için iyi düşün.
Evlilik paylaşmak ve ortayı bulmaktır.

Haklısın turkuaz bilmiyorum ne olacak başındsn beri böyle bekliyorum . Düşünüyorum

şimdi anlaştık işte aşure gününü de arkadaşa maille sordum,cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…