30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın kızlar sanirim arkadaşım tarafından ekildim ve evdeyim yine :))) cikasim da yok spora inesim var :)))

Tünaydın canım in bencede belki beyaz atlı prensin spordadır

Prens pesinde kosarken asosyal olmayayim diye ciktim bugun ama aklim hep ya o inmisse spora diye ondaydi hic aklim kalmadi valla:))) siz neler yaptiniz bakalim???

yürüyüşe gittim yürüyüşten geldim, burada hala bir değişiklik yok.

merhaba kızlar selam aslı, nasılsın?
bende şimdi dışardan geldim. üniversiteden arkadaşım şehir dışından gelmiş, bende sabahtan beri onunlaydım, farketmeden yoruluşum. birazdan da misafir gelecek, o arada bi uyusam hiç fena olmaz, yorgunum çok

iyiyim canım, ben de yoruldum, hamlamışım. film izlerim belki.

Prens pesinde kosarken asosyal olmayayim diye ciktim bugun ama aklim hep ya o inmisse spora diye ondaydi hic aklim kalmadi valla:))) siz neler yaptiniz bakalim???

İyi yapmışsın canım ben de evdeydim genelde ünv den kız arkadaşım ekti beni bi ara pazara gittim 15 kilo yeşil zeytin aldım onları dildim derken bu vakit oldu kızlar çok fenasınız ama aranızda diyet yapanlarda var dimi makarnalar köfteler çikolatalar oh oh yarasın ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…