- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #17.901
Sen caliskan ciktin maşallah canim :) ben de diyet yapmaya niyetlendim baya ugrastim veremedm kilo bende vazgectimİyi yapmışsın canım ben de evdeydim genelde ünv den kız arkadaşım ekti beni bi ara pazara gittim 15 kilo yeşil zeytin aldım onları dildim derken bu vakit oldu kızlar çok fenasınız ama aranızda diyet yapanlarda var dimimakarnalar köfteler çikolatalar oh oh yarasın ne diyim
İyi yapmışsın canım ben de evdeydim genelde ünv den kız arkadaşım ekti beni bi ara pazara gittim 15 kilo yeşil zeytin aldım onları dildim derken bu vakit oldu kızlar çok fenasınız ama aranızda diyet yapanlarda var dimimakarnalar köfteler çikolatalar oh oh yarasın ne diyim
Offf canim makarna istedi ama((
Yap ye canım. yarım saatte hazır olur.
Sen caliskan ciktin maşallah canim :) ben de diyet yapmaya niyetlendim baya ugrastim veremedm kilo bende vazgectim
canim ben de karatay diyeti yapmistim gecen yil 8 kilo verdim sonra biraktim bu sene tekrar deneyim dedim ama gitmedi bu seferSağlıklı yaşam takıntısı var canım ben de o yüzden herşeyimi kendim yaparım .Ben yıllardır yaparım diyet al ver al ver ama bu diyet son artık Canan Karatayın öğütlerini uyguluyorum 1 ay önce 1 ayda 7 kilo vermiştim hemde yiyerek fakat bi ilaç yüklemesi oldu 3 haftada tekrar 4 kilosunu aldım yarın telkrar başlıyorum nasipse 65 e düşene kadar devam 5 ay verdim kendime kuziyi de yarın yolcu ediyorum evde misafir varken menü yapmak zor oluyor
canim ben de karatay diyeti yapmistim gecen yil 8 kilo verdim sonra biraktim bu sene tekrar deneyim dedim ama gitmedi bu sefer(
anladim canim gecmis olsun...en kisa zamnda verirsin kilolarini insallahBenim acil vermem lazım canım şeker çıktı çünkü anne insülin kullanıyor o yüzden ilerlemesini istemiyorum dr zayıflarsan şekerin düşer dedi
film izledim, yatıyorum,iyi geceler
Kolay gelsin... Başarılar dilerim.
Bende nişanlımdan yeni ayrıldım.
Açıkçası kendimi avutmak için uğraşıyorum.
Ne filmi canım?
Ben şuan Kudretli oz büyücüsünü izliyorum. :)
iyi geceler canım.
Benim acil vermem lazım canım şeker çıktı çünkü anne insülin kullanıyor o yüzden ilerlemesini istemiyorum dr zayıflarsan şekerin düşer dedi
geçmiş olsun,beslenmene de dikkat et, sırf kilo vermek için kilo verme yani. ben ekmeği azaltarak ve akşam belli saatten sonra yemek yemeyerek verdim kilo. spor yapmadım, yemeği azaltmadım bile,düşün artık.
İyi akşamlar kızlar
Tşkler canım evet edeceğim artık benim anne tarafı tombiş baba tarafı tombiş genler dolayısıyla eksi ile başlıyorum zaten bakalım vereceğim inş senin metabolizman düzgün çalışıyor demekki benimki ite kaka
Çoğumuzun genleri öyle ki... Dikkat etmek lazım. dediğim şeyleri yapsan bile nasıl fark ettiğini göreceksin gerçekten. bunlara dikkat etmesem ben de kilo alıyorum, metabolizmayla değil yediklerinle alakalı yani
selam kızlar ya çok sinirliyim çok gerginim. şunu anladım ki her şey pamuk ipliğine bağlı ve asla birine bağlı hayal kurmayacaksın
Slm canım hayırdır nolduki:26:
bi adet öküzle kavga ettim ya ve onuç ben böyleyim yapamkyorsan bitsin modu ya ben hayatımı ona göre kurmaya çalışrken onun hayatına müdahil olamam öldürüyor. öküz ya değişmeyecek biliyorum ya kabul etmeliyim ya da bitirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?