30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Petunya,
Anne olmayı çok istedim yıllarca...
Hep anaçtım...
Bir sevdiğim vardı olmadı...
Evlenmeyi her dakika demedim ama her kız kadar isterdim.
Ama yaş geçtikçe bundan bile emin değilim.
Ben ne istiyorum acaba? ((

seni anladım canım, hiçbşy için geç değil

Son düzenleme:
seni anladım canım, hiçbşy için geç değil

sağ ol canım.

kızlar, fikrim değişmezse son kararım şu:
bu çocukla bir kez daha görüşmek...
olmasa bile en azından bu kabuğu kırmış olurum. çünkü bu işler öyle armut piş ağzıma düş şeklinde olmuyor bunu bir kez daha anladım. birkaç sonra -Allah korusun- kısmet çıkmazsa en azından "ya keşke deneseydim" demek istemiyorum.

şöyle de bir durum var; çocuk ayrılırken -masada- ben seni tanımak isterim, dedi. ben olumlu ya da olumsuz bir şey demedim. "düşüneyim" dedim. o da bir daha ne aradı ne de mesaj yazdı. onun yazmasını bekleyeyim diyorum bir iki gün. bir de şu var gerçi ; o diyeceğini dedi...

Petunya, sizinki nasıl gidiyor?
Tanıma aşaması mı?
Kaç kere buluştunuz?
(kusura bakma fikir almak açısından soruyorum.)

est. 2.kez görüştük canım, ikimiz içinde olumsuz bşy olmadığını dile getirdik, bence bu yeterliydi. o zaten niyetini ortaya koydu ve ilk ailesi beni gördü, sanırım onunda etkisi var. yani ikimizde istekliyiz. dediğin gibi hazıra konmak yok, ben bunu anladım. bazı hareketlerinde uysal ve uzlaşmacı olduğunu gördüm mesela bu beni çok etkiledi. bir de aile olma isteği tabii
ama en çok beni sevmesini istiyorum o yüzden şans verdik.

çocuk olması gerekeni söylemiş ama sen sessiz kalmışsın bence o da adım atmaya cesaret edemiyor olabilir..

ısrarcı olup, yollarına çıksa, yalvarsa bu kez de çok sırnaşık deriz valla biz kızları da anlamıyom.. yaranmak zor

yok aman yollarıma falan çıkmasın şu aşamada... öyle bir terslerim ki olacağı varsa da olmaz.

ben sadece fikir sordum size... benim hareket etmem lazım değil mi?

canım doğru demişler.
Hemen kestirip atma.
Sessiz olabilir ama kimi insanı tanıdıkça seversin.
huyu suyu sana olan ilgisi belki hoşuna gidecek ve sevmeye başlayacaksın.
Bence bir şans vermelisin.
Ufak tefek farklılıklar olabilir ama yazdığın şeyler çok da önemli farklılıklar değil canım.

... bu arada dün erkek arkadaşımın kuzeni doğum yaptı, kızı oldu, akşam ziyarete gitti çok sevmiş, resmini çekip bana attı filan çok değişik bir duygu.. :26:

Bence erkek arkadaşın da çocukları seven biri ve sana resim yolluyor
Canım hayırlısı olsun.
Sıradaki nişan Lahesisin de dediği gibi seninki olucak gibi geliyor bana. :)

selam kızlar.

gülümsün dene derim ve de onu önyargısız tanımaya çalış sonuçta o da sana aşık değil o da tanımıyor. karşılıklı tanıyarak uyum yakalayacaksınız.

petunya çok sevindim adınızıza inş güzel ilerler seni de nişanlarız

tuğçe düğün ne zaman olacak var mı tarih falan

Canım daha yer bakmaya başlamadık.
Ama kafamızda kısmetse mayıs ayı var. Ona göre yerlere bakıcaz.
Hayırlısı bakalım.
sen neler yapıyorsun canım?

Bence erkek arkadaşın da çocukları seven biri ve sana resim yolluyor
Canım hayırlısı olsun.
Sıradaki nişan Lahesisin de dediği gibi seninki olucak gibi geliyor bana. :)

bunu dile getiriyor zaten tugce, bende cocuklari cok seviyorum. guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim kizlar. Sirayla surtelim ayaklarimizi ins..

tesekkurler limon, hayirlisi olsun ins. sen nasilsin keyifler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…