- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.261
evet, mutlu olana güzeldir de bu aşamalar geriyor beni. tanıştırılma özellikle!!!Gulumsun, bence evlenmek, mutlu olana cok guzeldir, ama mutsuz olana degildir. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin.
Salati istihare yapmaniz tavsiye edilmistir eger icinizde bir korku veya suphe varsa. Istihare illa ruya gormek degilmis, icinde sikinti girerse veya Allahu Teala surekli engel koyarsa, bilinizki bu sizin icin hayirli degildir.
İslam dini evlenmeyi teşvik etmiş ve Müslümanlara, evli olmayanları evlendirme emri vermiştir. Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellem de evlenerek bu yolla müminlere örnek olmuştur.
Ben hayirlisini diliyorum, tevekkul edip Allaha sabrimi gosterecem. Elimden baska birsey gelmiyor.
ben de senin gibi yaptım hep! görüşmeden reddetmeler, bir kere görüp kestirip atmalar... bu çocukla da sırf bu kabuğu kırmak için ikinciye görüşüyorum. şartları iyi gibi ama içim pek atmadı nedense.ben de çok gerilmiştim zamanında canım,ya bir aksilik çıkıp görüşememiştik ya da ben görüşmeden kestirip atmıştım. ben de senin kafadanım, biz bu kafayla...
evet, mutlu olana güzeldir de bu aşamalar geriyor beni. tanıştırılma özellikle!!!
ben de senin gibi yaptım hep! görüşmeden reddetmeler, bir kere görüp kestirip atmalar... bu çocukla da sırf bu kabuğu kırmak için ikinciye görüşüyorum. şartları iyi gibi ama içim pek atmadı nedense.
hayırlı cumalar herkese... Rabbim gönlümüze göre ve istediğimizi hayırlısıyla versin. AMİN!
evet, mutlu olana güzeldir de bu aşamalar geriyor beni. tanıştırılma özellikle!!!
ben de senin gibi yaptım hep! görüşmeden reddetmeler, bir kere görüp kestirip atmalar... bu çocukla da sırf bu kabuğu kırmak için ikinciye görüşüyorum. şartları iyi gibi ama içim pek atmadı nedense.
hayırlı cumalar herkese... Rabbim gönlümüze göre ve istediğimizi hayırlısıyla versin. AMİN!
Fox'ta oynayan bir dizi var kızlar, Karagül.. bu ara ona sarmış durumdayım..
konusu beni pek açmasa da oyuncularını çok beğeniyorum.. akşam olsa da gidip tv keyfi yapsam
düğün mekanlarına bakılmaya başlanmış
daha internetten araştırıp soruşturuyorum canım.
Eylem kısmına geçicez 1-2 hafta sonra inşallah.
Biraz stresliymiş sanki.
Dün nişanlım ve ailesi geldi konuşmak için. Ne zaman olsun diye konuşuldu.
Mayısın ilk haftasına karar verildi canım eğer yer bulabilirsek ve Allah nasip ederse.
oh oh hayırlı olsun canım, gerisi hayırlısıyla gelir zaten, biraz koşturmaca, yorulma olacak tabi ki ama bunlar güzel telaşlar.
Evet canım haklısın.
Gönlümüze göre olur inşallah.
Darısı başınıza inşallah.
sen neler yapıcaksın bugün Aslıcım?
inşallah hayırlısı ile canım. ben yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, hava biraz kapalı, evden pek çıkasım yok ama bakalım.
Burda da güneşli bugün.
Ben de yayıldım oturuyorum. :)
Vayy tşekkür ederim canım. :)[video=youtube;Y-GqxDBLLEw]http://www.youtube.com/watch?v=Y-GqxDBLLEw[/video]
keyifli hatunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?