30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet, mutlu olana güzeldir de bu aşamalar geriyor beni. tanıştırılma özellikle!!!

ben de çok gerilmiştim zamanında canım,ya bir aksilik çıkıp görüşememiştik ya da ben görüşmeden kestirip atmıştım. ben de senin kafadanım, biz bu kafayla...
ben de senin gibi yaptım hep! görüşmeden reddetmeler, bir kere görüp kestirip atmalar... bu çocukla da sırf bu kabuğu kırmak için ikinciye görüşüyorum. şartları iyi gibi ama içim pek atmadı nedense.

hayırlı cumalar herkese... Rabbim gönlümüze göre ve istediğimizi hayırlısıyla versin. AMİN!

Sana da hayırlı cumalar canım...
Aminn...

hayırlı cumalar sana da gülümsün. amin canım inşallah

Fox'ta oynayan bir dizi var kızlar, Karagül.. bu ara ona sarmış durumdayım..
konusu beni pek açmasa da oyuncularını çok beğeniyorum.. akşam olsa da gidip tv keyfi yapsam

düğün mekanlarına bakılmaya başlanmış

daha internetten araştırıp soruşturuyorum canım.
Eylem kısmına geçicez 1-2 hafta sonra inşallah.
Biraz stresliymiş sanki.
Dün nişanlım ve ailesi geldi konuşmak için. Ne zaman olsun diye konuşuldu.
Mayısın ilk haftasına karar verildi canım eğer yer bulabilirsek ve Allah nasip ederse.

oh oh hayırlı olsun canım, gerisi hayırlısıyla gelir zaten, biraz koşturmaca, yorulma olacak tabi ki ama bunlar güzel telaşlar.

oh oh hayırlı olsun canım, gerisi hayırlısıyla gelir zaten, biraz koşturmaca, yorulma olacak tabi ki ama bunlar güzel telaşlar.

Evet canım haklısın.
Gönlümüze göre olur inşallah.
Darısı başınıza inşallah.
sen neler yapıcaksın bugün Aslıcım?

Evet canım haklısın.
Gönlümüze göre olur inşallah.
Darısı başınıza inşallah.
sen neler yapıcaksın bugün Aslıcım?

inşallah hayırlısı ile canım. ben yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, hava biraz kapalı, evden pek çıkasım yok ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…