30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

127 saat fılmını ızleyın cok gerılıp aceyıp bıse gercekten tavsıye edıyorum yok artık dedırten bı fılm

127 saat fılmını ızleyın cok gerılıp aceyıp bıse gercekten tavsıye edıyorum yok artık dedırten bı fılm

dediğim filmi izleyemedim, film havamda değilim sanırım dediğin film için de 2 kayalık arasında geçiyor sürekli, çok sıkıcı diyenler olmuş.

dediğim filmi izleyemedim, film havamda değilim sanırım dediğin film için de 2 kayalık arasında geçiyor sürekli, çok sıkıcı diyenler olmuş.
mucadele mucadeleee vallaha gerıyor benı evt kayalık arasında sıkısan bır dagcı ,guzeldı ya ben begendım ,ben dızıden cok fılm ızlerım

merhaba kızlar nasılsınız :)

film diziden daha iyi bence de zaten. mücadele beni de gerer, maçlar falan
Cehenneme bır adım dıye bır fılm var bırı ıkısı cıktı,ılk ızledıgımde aglıyacaktm ,gerım gerım gerıldım resmen ,ılk defa bır fılm bu kadar etkıledı ,sora ıkıncısını ızledım o kadar etkılemedı

zaten gerginim, durduk yere kendimi iyice germek istemem açıkçası

Bende bugun ıyı deyıldım suan bıraz daha ıyıyım,muzık dınlıyorum
resul gozlerın doguyor gecelerıme

ben de internetten ney falan dinledim, iyi geldi biraz.
kkda demişler, Ece Temelkuran'ın şu sözü çok hoşuma gitti: Acı mühim değil, umut yoruyor insanı...
iyi geceler kızlar.

merhaba kizlar, gunaydin, Nasilsiniz, iyi hafta sonlari... limon lahesis ve turkuaz mi ogretmendi aramizda? butun egitimcilerimizin ogretmenler gununu kutluyorum.Tugce senin dugun hazirliklari da baslamis, Allah kolaylik versin, darisi biz bekarlarin basina ins.

tuğçe, reddmars, limon öğretmen; lahesis ve beyza araştırma görevlisiydi, hepsinin gıyabında öğretmenler gününü kutluyorum
selam kızlar

Selam cnm ben öğretmen değilim.
Olaydım eeeiyydi

Öğretmenler var aramızda hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun

tuğçe, reddmars, limon öğretmen; lahesis ve beyza araştırma görevlisiydi, hepsinin gıyabında öğretmenler gününü kutluyorum
selam kızlar

açıklama için teşekkür ederim aslı, inan bunu yazarken, Aslı açıklama yapar diye geçirmiştim içinden çok dikkatlisin..
hepinizi tanıyorum ama arada meslekleri karıştırıyorum kusura bakmayın kızlar

Son düzenleme:

Ben de öğretmenim canım ama şuan çalışmıyorum.
Turkuaz ve Aslı öğretmen değiller canımç
Teşekkür ederim.
Başlıyor hazırlıklar. öNCE YER BAKmakla işe başlıyacaz.
Biraz stresli gibi o yüzden bu dönem de daha çok meditasyon ve rahatlama tekniklerine ihtiyacım olacak.
Amin canım. Darısı sizlerin başına inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…