30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

sağ ol ama bu çocuğun olmasını istemiyorum gibi.

bir kez daha görüşeceğim inşallah bakalım

Evet canım senin hareket etmen gerekiyor.
aradı dün, konuştuk. pazar günü tekrar görüşeceğiz. pek de içim atmıyor ama!!!

Gulumsun, Turkuaz, Asli ve diger kizlar.

Yaa Allah askina bana anlatin. Ne olur... Nasil tanisiyorsunuz? Kimler vesile oluyor? Bizim burda kimse araci vesile olmak istemiyor. Ya dugunlerde, orda burda bakiniyorum, ama kimsedede bana gelip benimle tanismak istemiyor. Dualar ediyorum, sabir biliyorum ama liutfen bana ipucu ogretin yazin...

Gecen haberlerde okudum. Bir adam sevgili/es bulamadigindan cinsel organini kesmis... Ben tabi kesmem :)... Aile kurmak istiyorum artik...

Allah gönlüne göre versin.
Bir tanıdık söyledi bana. Geçen kış söylemişti. Ben görüşmeden "yok" demiştim.
Sonra tekrar konu olmuş. Tekrar dedi. Annemlerin zoruyla gittim görüşmeye...
Şunu fark ettim; evet belki yuva kurmak anne olmak istiyorum ama bu aşamalar geriyor beni...

benim kimseyle tanıştığım,görüştüğüm yok canım,bana sorma
ama bence bu konuyu çok takıntı haline getirmişsin,biraz rahatla,çalışmıyorsun sanırım,kendine bir hobi bulsan,yürüyüşe alışverişe çıksan,halk eğitim kursuna falan gitsen,oradaki kadınların tanıdığı bir erkek bile olabilir...o şekilde tanışıp nişanlanan birini duydum. kısmet bu iş bence. dua et,sabret,hayırlısıyla olur elbet...

beni de çok gererdi kesin, ben de senin gibiyim...

beni de çok gererdi kesin, ben de senin gibiyim...
hele de bu yaşta çok zormuş Aslı. Sen de zorlanacaksın böyle bir şey olsa... hani baştan görsen beğensen seni bir şeyi çekse belki daha kolay olur fakat bu tanıştırılma insanı gerim gerim geriyor... (

evlenmek falan fistan hiç umurumda değilmiş benim, bunu fark ettim. :)

Gulumsun, bence evlenmek, mutlu olana cok guzeldir, ama mutsuz olana degildir. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin.

Salati istihare yapmaniz tavsiye edilmistir eger icinizde bir korku veya suphe varsa. Istihare illa ruya gormek degilmis, icinde sikinti girerse veya Allahu Teala surekli engel koyarsa, bilinizki bu sizin icin hayirli degildir.

İslam dini evlenmeyi teşvik etmiş ve Müslümanlara, evli olmayanları evlendirme emri vermiştir. Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellem de evlenerek bu yolla mü’minlere örnek olmuştur.

Ben hayirlisini diliyorum, tevekkul edip Allaha sabrimi gosterecem. Elimden baska birsey gelmiyor.

ben de çok gerilmiştim zamanında canım,ya bir aksilik çıkıp görüşememiştik ya da ben görüşmeden kestirip atmıştım. ben de senin kafadanım, biz bu kafayla...

daha olumlu gördüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…