- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.241
sağ ol ama bu çocuğun olmasını istemiyorum gibi.canım doğru demişler.
Hemen kestirip atma.
Sessiz olabilir ama kimi insanı tanıdıkça seversin.
huyu suyu sana olan ilgisi belki hoşuna gidecek ve sevmeye başlayacaksın.
Bence bir şans vermelisin.
Ufak tefek farklılıklar olabilir ama yazdığın şeyler çok da önemli farklılıklar değil canım.
bir kez daha görüşeceğim inşallah bakalımselam kızlar.
gülümsün dene derim ve de onu önyargısız tanımaya çalış sonuçta o da sana aşık değil o da tanımıyor. karşılıklı tanıyarak uyum yakalayacaksınız.
petunya çok sevindim adınızıza inş güzel ilerler seni de nişanlarız
tuğçe düğün ne zaman olacakvar mı tarih falan
aradı dün, konuştuk. pazar günü tekrar görüşeceğiz. pek de içim atmıyor ama!!!Evet canım senin hareket etmen gerekiyor.
Aleykümselam canım.
İyiyiz sen nasılsın?
Neler yapıyorsun?
Gulumsun, Turkuaz, Asli ve diger kizlar.
Yaa Allah askina bana anlatin. Ne olur... Nasil tanisiyorsunuz? Kimler vesile oluyor? Bizim burda kimse araci vesile olmak istemiyor. Ya dugunlerde, orda burda bakiniyorum, ama kimsedede bana gelip benimle tanismak istemiyor. Dualar ediyorum, sabir biliyorum ama liutfen bana ipucu ogretin yazin...
Gecen haberlerde okudum. Bir adam sevgili/es bulamadigindan cinsel organini kesmis... Ben tabi kesmem :)... Aile kurmak istiyorum artik...
Gulumsun, Turkuaz, Asli ve diger kizlar.
Yaa Allah askina bana anlatin. Ne olur... Nasil tanisiyorsunuz? Kimler vesile oluyor? Bizim burda kimse araci vesile olmak istemiyor. Ya dugunlerde, orda burda bakiniyorum, ama kimsedede bana gelip benimle tanismak istemiyor. Dualar ediyorum, sabir biliyorum ama liutfen bana ipucu ogretin yazin...
Gecen haberlerde okudum. Bir adam sevgili/es bulamadigindan cinsel organini kesmis... Ben tabi kesmem :)... Aile kurmak istiyorum artik...
Allah gönlüne göre versin.
Bir tanıdık söyledi bana. Geçen kış söylemişti. Ben görüşmeden "yok" demiştim.
Sonra tekrar konu olmuş. Tekrar dedi. Annemlerin zoruyla gittim görüşmeye...
Şunu fark ettim; evet belki yuva kurmak anne olmak istiyorum ama bu aşamalar geriyor beni...
Tugcecan, nasilsin? Sen ne sekilde tanistin?
hele de bu yaşta çok zormuş Aslı. Sen de zorlanacaksın böyle bir şey olsa... hani baştan görsen beğensen seni bir şeyi çekse belki daha kolay olur fakat bu tanıştırılma insanı gerim gerim geriyor...beni de çok gererdi kesin, ben de senin gibiyim...
hele de bu yaşta çok zormuş Aslı. Sen de zorlanacaksın böyle bir şey olsa... hani baştan görsen beğensen seni bir şeyi çekse belki daha kolay olur fakat bu tanıştırılma insanı gerim gerim geriyor...(
evlenmek falan fistan hiç umurumda değilmiş benim, bunu fark ettim. :)
Ne yapıyorsunuz kızlarr?
Gelen yazsın.
Gulumsun, bence evlenmek, mutlu olana cok guzeldir, ama mutsuz olana degildir. Hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin.
Salati istihare yapmaniz tavsiye edilmistir eger icinizde bir korku veya suphe varsa. Istihare illa ruya gormek degilmis, icinde sikinti girerse veya Allahu Teala surekli engel koyarsa, bilinizki bu sizin icin hayirli degildir.
İslam dini evlenmeyi teşvik etmiş ve Müslümanlara, evli olmayanları evlendirme emri vermiştir. Peygamberimiz sallallâhu aleyhi ve sellem de evlenerek bu yolla müminlere örnek olmuştur.
Ben hayirlisini diliyorum, tevekkul edip Allaha sabrimi gosterecem. Elimden baska birsey gelmiyor.
yemek yedim, odamı toparladım, duş aldım, yorgunum, uzanıyorum şimdi. sen ne yapıyorsun?
Ne yapıyorsunuz kızlarr?
Gelen yazsın.
Baya işler yapmışsın canım.
Ben de tv-internet, oyun üçlemesi içindeyim canım.
Haftasonuna az kaldı. Dinlenirsin biraz.
huhu bizim oralara gelmiyorsun hiç :)[/FONT]
ne oyunu oynuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?