- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.941
kaçtı bak hiç yazıyor mu,şişşşttt gülümsüüüün
yok canım öyle söylemekle çekmiyor canım bir şey, değişik bir hamileyim ben... patlican çekiyor mesela canım ya da kabak...
merhaba, ben de sohbete katılayım. arada sohbetlerinize bakıyorum. nasılsınız?
sizin hikaye güzel bir başlangıç hıım. dinlemek isterdim.
Senin bebiş sebze sever olacak :) Ne güzel sağlıklı bebek :) Annesi seni üzmeyecek ... kilo da aldırmayacak desene
Misafir vardı iş yerinde cevap veremedim Lahesis! En kocamanları siz değilsiniz ben de varım. Hatta Tuğçe benden iki ay küçük... Eşşek kadar oldum ben! 31 yaşındayım.o kadar yazdığını kırparım bu kısmı tutar çıkarırım, hiç beğenmedim bu yazdığını gerçi
bazen ben de düşünürdüm, özellikle evlilik haberleri, düğün ortamları, bebek haberlerinden içim burulurdu... sonra gördümki, kaderimiz bir yerde öylece bekliyor bizi ve doğru zamanda da karşılaştırıyor... sadece inan ve kendi haline bırak... kaç yaşındasın bilmiyorum ama başlığın en kocamanları tuğçe ve benim sanırım ... 32e bizim durumlarımızı da biliyorsun zaten... Çok şükür...
aaaa hani nerde, baktı kaçtı mı
Söyleme tamam, sen de böyle yap bana... Hayat yapmış sen de yap!ohooooo ben kaç sayfadır gülümsünün midesi okuyorum, sen daha doktora gitmedin mi
cinsiyeti herkese sölicem sana sölemicem gülümsün, hemen doktora git lütfen, önemli bir şey olabilir...
cumartesi akşam üzeri gibi yazarım hayırlısı ile inşallah...
Evet, ben de hep hamilelerden dua istiyorum. bize dua et Lahesis lütfen, içinden geliyorsa tabii.evet inşallah lahesisim, düşünmek bile beni heyecanlandırıyor..sen hamilesin ya hamilelerin duası kabul olur derler çok dua et bizlere
Misafir vardı iş yerinde cevap veremedim Lahesis! En kocamanları siz değilsiniz ben de varım. Hatta Tuğçe benden iki ay küçük... Eşşek kadar oldum ben!
Söyleme tamam, sen de böyle yap bana... Hayat yapmış sen de yap!
Evet, ben de hep hamilelerden dua istiyorum. bize dua et Lahesis lütfen, içinden geliyorsa tabii.
Misafir vardı iş yerinde cevap veremedim Lahesis! En kocamanları siz değilsiniz ben de varım. Hatta Tuğçe benden iki ay küçük... Eşşek kadar oldum ben!
Söyleme tamam, sen de böyle yap bana... Hayat yapmış sen de yap!
Evet, ben de hep hamilelerden dua istiyorum. bize dua et Lahesis lütfen, içinden geliyorsa tabii.
Ben 28 yaşımı çok sevmiştim. 28 'de kalabilirim Lahesis, sağ ol. :)hiii ben sana 28 yakıştırmışım kiiii
kıyamammm, sen hafta sonu girmiyorsun ya, pazartesi sabah öğreneceksin zaten diye dedim ben öyle...
dualarım sizinle kızlar....
öyle öyle canım, her şeyin bir vakti var... Allah'ım hayırlısını nasip etsin. En son gittim birisiyle tanıştım biliyorsun. Çok gerildim / evlenmek istemediğimi falan fark ettim. Spontan olsun, gönlümce olsun. hayırlısı olsun... sağ ol...bende küçük değilim gülümsün, biliyosun. bende varım ama inşallah çevremdekilere iyi örnek olacağım diyorumyeise, ümtisizliğe düşmemek, gönül koymamak lazımmış. herşeyin zamanı var muhakkak kii
bir şey olmaz. kızlar seninle beni benzetiyorlardı zaten, olumlu düşünce tarzımızı şu bu :) varsın yazı renk ve şeklimiz de benzesin...bu arada gülümsün aynı renk font yazıyoruz senle şimdi farkettim canım
83'lüyüm bende canım, erkek arkadaşımla aynı sene doğumluyuz o Nisan ben Eylül. öğle saatim bitti işler beni bekler kızlar görüşürüz tekrar
yaşlar karıştı kızlar... ben Mart 82 liyim...
yuzun zaten guzel, o kadar makyaja hic gerek yok canim.
ben makyaj yaptigimda makyaj temizleme jeli surdum mu tamam oluyor:)bu arada kazayaklarim iyice belirginlesmis yastan mutevellit
iyi geceler canim.
merhaba tuğçe
kızlar böyle renkli şeylere bayılıyorum çok tatlı değil mi? sos hazırlama tenceresi Mudo.Concept
Eki Görüntüle 909352
Evet canım biliyorum bunu. :)
Bernardoda da var.
Benim çeyizimde de hep renkli parçalalar var.
O kadar çok geziyorum ki bu tarz mağazaları artık nerde ne var öğrendim. :)
Haftada iki kez yeni bir şey gelmiş mi diye bakıyorum.
Yeni olan herşey beni de heyecandırır. ne güzel :)
EVlilik hazırlığı yapmak ne hoş bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?