30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kaçtı bak hiç yazıyor mu,şişşşttt gülümsüüüün

yok canım öyle söylemekle çekmiyor canım bir şey, değişik bir hamileyim ben... patlican çekiyor mesela canım ya da kabak...

Senin bebiş sebze sever olacak :) Ne güzel sağlıklı bebek :) Annesi seni üzmeyecek ... kilo da aldırmayacak desene

merhaba, ben de sohbete katılayım. arada sohbetlerinize bakıyorum. nasılsınız?

sizin hikaye güzel bir başlangıç hıım. dinlemek isterdim.

hiç aklımda olmayan, beklemediğim bşydi canım, hala bile çok şaşırıyorum, ailesinin isteği üzerine tanıştık.. oturduğumuz yerler çok yakın, düşünsene bazen 'boşuna dolanmışııım' diye dalga geçiyorum kendimle
herşey kısmet tabii rabbim hepimizin yolunu açık etsin inş.

sen nasılsın?

Senin bebiş sebze sever olacak :) Ne güzel sağlıklı bebek :) Annesi seni üzmeyecek ... kilo da aldırmayacak desene

şimdilik bel bölgemin kalınlaşması dışında kilo almadım ama zaten çokta zayıf değildim hamile kaldığımda... ayhh inşallah herşeyi yer, güzel bir damak tadı olur da beni üzmez... kendisi de sağlıkla büyür

Misafir vardı iş yerinde cevap veremedim Lahesis! En kocamanları siz değilsiniz ben de varım. Hatta Tuğçe benden iki ay küçük... Eşşek kadar oldum ben! 31 yaşındayım.

Söyleme tamam, sen de böyle yap bana... Hayat yapmış sen de yap!

evet inşallah lahesisim, düşünmek bile beni heyecanlandırıyor.. sen hamilesin ya hamilelerin duası kabul olur derler çok dua et bizlere
Evet, ben de hep hamilelerden dua istiyorum. bize dua et Lahesis lütfen, içinden geliyorsa tabii.

Son düzenleme:

hiii ben sana 28 yakıştırmışım kiiii

kıyamammm, sen hafta sonu girmiyorsun ya, pazartesi sabah öğreneceksin zaten diye dedim ben öyle...

dualarım sizinle kızlar....

bende küçük değilim gülümsün, biliyosun. bende varım ama inşallah çevremdekilere iyi örnek olacağım diyorum yeise, ümtisizliğe düşmemek, gönül koymamak lazımmış. herşeyin zamanı var muhakkak kii

hiii ben sana 28 yakıştırmışım kiiii

kıyamammm, sen hafta sonu girmiyorsun ya, pazartesi sabah öğreneceksin zaten diye dedim ben öyle...

dualarım sizinle kızlar....
Ben 28 yaşımı çok sevmiştim. 28 'de kalabilirim Lahesis, sağ ol. :)

öyle öyle canım, her şeyin bir vakti var... Allah'ım hayırlısını nasip etsin. En son gittim birisiyle tanıştım biliyorsun. Çok gerildim / evlenmek istemediğimi falan fark ettim. Spontan olsun, gönlümce olsun. hayırlısı olsun... sağ ol...

bu arada gülümsün aynı renk font yazıyoruz senle şimdi farkettim canım
bir şey olmaz. kızlar seninle beni benzetiyorlardı zaten, olumlu düşünce tarzımızı şu bu :) varsın yazı renk ve şeklimiz de benzesin...

Bu arada ben seni benden bir yaş küçük sanıyordum? Yoksa aynı sene mi doğduk biz? O halde sen benden 1 ay kadar büyüksün bile... :13:

bir şey olmaz. kızlar seninle beni benzetiyorlardı zaten, olumlu düşünce tarzımızı şu bu :) varsın yazı renk ve şeklimiz de benzesin...

Bu arada ben seni benden bir yaş küçük sanıyordum? Yoksa aynı sene mi doğduk biz? O halde sen benden 1 ay kadar büyüksün bile... :13:[/QUOTE]

83'lüyüm bende canım, erkek arkadaşımla aynı sene doğumluyuz o Nisan ben Eylül. öğle saatim bitti işler beni bekler kızlar görüşürüz tekrar

gülümsün senle bide aynı zamanlarda yazıyoruz, gündüzcüyüz. o yönden de benziyoruz canım mesleğimiz filan..

yuzun zaten guzel, o kadar makyaja hic gerek yok canim.
ben makyaj yaptigimda makyaj temizleme jeli surdum mu tamam oluyor:)bu arada kazayaklarim iyice belirginlesmis yastan mutevellit
iyi geceler canim.

Çok teşekkür ederim canım.
Göz altı kremi kullanıyormusun?

merhaba tuğçe

kızlar böyle renkli şeylere bayılıyorum çok tatlı değil mi? sos hazırlama tenceresi Mudo.Concept

merhaba tuğçe

kızlar böyle renkli şeylere bayılıyorum çok tatlı değil mi? sos hazırlama tenceresi Mudo.Concept

Eki Görüntüle 909352

Evet canım biliyorum bunu. :)
Bernardoda da var.
Benim çeyizimde de hep renkli parçalalar var.
O kadar çok geziyorum ki bu tarz mağazaları artık nerde ne var öğrendim. :)
Haftada iki kez yeni bir şey gelmiş mi diye bakıyorum.

Yeni olan herşey beni de heyecandırır. ne güzel :)
EVlilik hazırlığı yapmak ne hoş bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…