- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #18.961
Evet canım güzel gerçekten.
Biraz streste oluyor insan tabi.
Herşey yetitşecek mi diye.
Önemli olan bu süreci rahat geçirebilmek.
Allah sana da nasip etsin canım inşallah.
Amin inşallah Tuğce ayaklarını bolca sürü. Bizlerde peşinden gelelin.
büyük ol tabii, anne olacaksın bir de... :) büyük olman lazım.en büyük benim
Şahane... Bayıldım.merhaba tuğçe
kızlar böyle renkli şeylere bayılıyorum çok tatlı değil mi? sos hazırlama tenceresi Mudo.Concept
Eki Görüntüle 909352
Sayfa hareketlenince sen de mutlu oluyorsun değil mi ? ben de çok mutlu oluyorum.Ne güzel sohbet etmişsiniz.
İyi çalışmalar kızlar.
Allah razı olsun. Dün gece ben de dua ettim. Hepimize...Uğurlu gelirim inşallah sizlere canım.
Zaten her gece dua ediyorum burdaki herkes için.
büyük ol tabii, anne olacaksın bir de... :) büyük olman lazım.
Şahane... Bayıldım.
Sayfa hareketlenince sen de mutlu oluyorsun değil mi ? ben de çok mutlu oluyorum.
Allah razı olsun. Dün gece ben de dua ettim. Hepimize...
büyük ol tabii, anne olacaksın bir de... :) büyük olman lazım.
hahahaa koptum yorumuna gülümsün çok iyiydi.. bu akşam intikam'a gel sen. geçen spolilerinizi okudum dayanamadım yaaaasonra çok kızdım kendime ..
Evet canım mutlu oluyorum valla.
Sayfa evimiz gibi oldu ondandır. :13:
Amin... Senden de Allah razı olsun canım.
Evet canım biliyorum bunu. :)
Bernardoda da var.
Benim çeyizimde de hep renkli parçalalar var.
O kadar çok geziyorum ki bu tarz mağazaları artık nerde ne var öğrendim. :)
Haftada iki kez yeni bir şey gelmiş mi diye bakıyorum.
hahahaa koptum yorumuna gülümsün çok iyiydi.. bu akşam intikam'a gel sen. geçen spolilerinizi okudum dayanamadım yaaaasonra çok kızdım kendime ..
Evet canım biliyorum bunu. :)
Bernardoda da var.
Benim çeyizimde de hep renkli parçalalar var.
O kadar çok geziyorum ki bu tarz mağazaları artık nerde ne var öğrendim. :)
Haftada iki kez yeni bir şey gelmiş mi diye bakıyorum.
canım, ben sadece İNTİKAM'ı seyrediyorum. Annem yüzünden! :) Yoksa BEREN'den pek hazzetmem.Aramızda kalsın seyredin orda yeşeren bir aşk var seyredinbir çalı kuşu 2. aramızda kalsın ... iki gün dizi günüm benimde.
dün akşamda merhamette isimlerini tam bilmiyorum ama kabadayı adamla renkli gözlü kızın diyalogları çok güzeldi
Aramızda kalsın seyredin orda yeşeren bir aşk var seyredinbir çalı kuşu 2. aramızda kalsın ... iki gün dizi günüm benimde.
dün akşamda merhamette isimlerini tam bilmiyorum ama kabadayı adamla renkli gözlü kızın diyalogları çok güzeldi
canım, ben sadece İNTİKAM'ı seyrediyorum. Annem yüzünden! :) Yoksa BEREN'den pek hazzetmem.
Başkaca dizi izlemiyorum.
Ayyy! Ben de seni LİMON zannediyorum. :) Başın nasıl oldu? diyecektim.
Akşama İNTİKAM yok.
Canım, konuya da yazdım. Yayın akışında yok. Fragman da yayınlamadılar. Sebebini ben de bilmiyorum.senden duyuyorum gülümsün neden yok ki İntikam ??? :44:
Canım, konuya da yazdım. Yayın akışında yok. Fragman da yayınlamadılar. Sebebini ben de bilmiyorum.
selam kızlar hepimize huzurlu günler diliyorum
bende netten bakıyorum canım, mutfak ürünlerinde karaca, tekstil de english home ürünlerini beğeniyorum.
Birde madam Coco dediler geçen gün, ama güzel şeyler bulamadım. Biev ve Esse nin de renkli ürünleri var.
Ben de :) İnşallah yani.hmm.. kitap okuyacağım artık desene bu akşam..
Naber Aslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?