30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

amin turkuaz teşekkür ederim ee artık idare edin bizi kızlar ya, arada bir topiğe erkek alıcaz
Alp ismini ben de çok seviyorum, yanına sağına soluna bir isim daha isteyebilir tabi...

bu haftasonu Tuğçe hiç görünmedi, nişanlısıyla gezmelerde muhtemelen

Anasayfa iletilerimde gordum canim, cok sevindim sizin adiniza, aramizda bir prens var demek.. En sevdigim erkek ismi Batuhan

teşekkür ederim canım Batuhan da çok güzel isim gerçekten.

bugün 40 dk lık bir yürüyüş yaptım, eşimle evi temizledik... yeni oturdum, yorulmuşum...

Canım Maldivlere gitmeyi düşünüyordum fakat fiyat cidden pahalı.
Otelde sadece kahvaltı parasız.
Akşam yemeği olsa fiyatın içinde hadi neyse diyecem.
Başka yurtdışında neresi olur acaba?

Hayırlı uğurlu olsun canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Canım Maldivlere gitmeyi düşünüyordum fakat fiyat cidden pahalı.
Otelde sadece kahvaltı parasız.
Akşam yemeği olsa fiyatın içinde hadi neyse diyecem.
Başka yurtdışında neresi olur acaba?

Canım meleğimm hoşgeldin
Kıs siz yanyana olduktan sonra size her yer maldivler olur
Bence venedik çok güzel olur.
Ben paris italya ya hep gitmek istemişimdir ama daha yurtdışına ayak basmadım

Canım burdayım.

Canım meleğimm hoşgeldin
Kıs siz yanyana olduktan sonra size her yer maldivler olur
Bence venedik çok güzel olur.
Ben paris italya ya hep gitmek istemişimdir ama daha yurtdışına ayak basmadım

Hoşbulduk canım.
Valla en son ben de öyle dedim ona. Beraber olmamız önemli.
Venediğe gittim ben canım ama çok kalabalıktı ben gittiğimde.
Hoşuma gitmemişti.
İtalya'da roma ve floransa güzel olabilir belki ama Phuket var bir de deniz için.
Onun fiyatları Maldivlere göre biraz daha iyiymiş bakalım kısmet neresi ise orası olur canım.
Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun yavrum?

Yok canım hastaydım çıkamadık.
O bize geldi film izledik. :)

canım nerde huzurlu mutlu bir balayı olacaksa orası olsun inş. amin
hımm roma ya arkadaşım gitmişti 4-5 ay evvel çok beğenmişti. dediki iyiki 5 gün için gitmişim, gezilcek çok yer vardı dedi.
paris zaten malum merak edilen bir yer
italya nın kültürü açısından merak ediyorum.
ama şahsi fikrim; istanbul un üzerine yok dünyada. ben boğaz köprüsünün üzerindne geçince böyle şehir ayaklarının altında gibi o an ruhum nasıl huzur buluyor... çok seviyorum istanbul' u

bende bangır bagır radyo dinliyorumm apartman yerinden oynuyor alıştılar herhalde artık kimse ses çıkarmıyor
regliydim ya çok şükür aşırı sancım olmadı bu ay ama geç oldum stresden herhalde.
temizlik yaptım deli gibi her yeri temziledim. haftaya da arkadaşlarım gelcekler o zaman evle uğraşmayayım dedim.
yarın malum iş var...
:44: :44:
internetten iş başvurusu yapıyorum bir yandan da...
öle takılıyorum işte.
bakalım hayırlı iş kapısı açılırsa inş hemen işten ayrılmadan., çok rahatlayacağım.
bakalım Rabbim büyük....

Allah yardımcın olsun canım.
En hayırlı işi çıkarsın karşına inşallah.
Aslında ben tembellik yapıyım istiyorum otelde ama dur bakalım ne olacak. :)
Yemek yedim mayıştım valla. :103:

Allah yardımcın olsun canım.
En hayırlı işi çıkarsın karşına inşallah.
Aslında ben tembellik yapıyım istiyorum otelde ama dur bakalım ne olacak. :)
Yemek yedim mayıştım valla. :103:

amin canım amin inş. Allah ım kabul etsin dualarımızı inş amin.
bakalım valla zor günler beni bekliyor gibi hissediyorum. sabırla ve merakla bekliyorum. bişr yandan da iş bakıyorum sürekli. dua ediyorum. Allah ım büyük. koymaz beni darda inş.

valla tuğçem bak bişi dicem. kalbinden yüreğindne ne geçi,yorsa o oluyor yani neyi kalpden istiyorsan o oluyor ona inanıyorum ben.
bazen hani bişi istersin ama kalbin böle nasıl diyim tam olarak istemez, sonra istediğini sandığın şey olmaz, başka birşey nasip olur bakarsınki iyikide o olmuş dersin. hani böle ikilemde olunca olur yaa. umarım anlatabilmişimdir....
işte gör bak sana bayalında kalbinin derinliklerinde istediğin nasip olacak, iyikide olmuş diceksin..
ben şuna inanıyorum birşeyi yaparkan başka bişide kalbin varsa o yapmaya çalıştığın şey olmuyor işte..
ne yedin bakayım? bende çok geç yedim kahvaltıyı bugün acıkmadım akşam yemeği için..

Evet canım anladım. Kalben ne istiyorsan ve hakkında ne hayırlıysa o oluyor.
Tarhana çorbası ve pide yedim canım.
Zor günler beni bekliyor deme.
Beni iyi günler bekliyor de.
Ne düşünürsen o olur canım biliyorsun.

afieyet olsun meleğime benim
valla tuğçem içim o kadar tuhaf ki kelimelere dökemiyorum.
bir yandan işten ayrılmak çok istiyorum.
bir yandan iş henüz bulamadığım için sanırım istemiyorum..
yani iş görüşmesine gidiyorum işte burası olsun diyemiyorum. o yüzden de tam olacak görüşme iyi geçiyor arıcaz kesin diyenler bile oldu, istemediğimden mi tam olarak bilmiyorum.. olmuyor işte.
ama ayrılma kararımı paylaştım zaten fiilen dönüşü olmaz.. içimde tam olarak burda kalmayı istemiyor.
çok emek verdim hakkımı alamadım filan onlar ağırıma gidiyor belkide yürekden ondan kopamıyorum.
yani bölümü ben kurdum ben toparladım ben sırtladım bunca zaman herşeyi.. hemde benim işim riskli yoğun bir iş olmasına rağmen.
sadece benden daha iyisini bulamıcaksınız dedim.
oda bi,liyorum dedi. birazda sitem etti bana.. herkese seni överken, herkes seni benimsemiş kabul etmişken, aslanlar gibi herşeyi tek başına götürürken bu karar nerden çıktı dedi.. kal demiyorum ama profesyonelce değil yaptığın dedi dedi dedi .....

dedim bişi konuşmakda demekde istemiyorum, artık buraya katlanamıyorumi, hakkımı almaıyorum dedim.
o kadar sonra odadan çıktım. o konuşmadan beride ikileme düştüm yalnışmı yapıyorum acaba diye. ne bilim tuhaff...
bir yandan da sanki işten ayrılacak olan ben değilim bildiğin keyif modundayım.. görsen halimi çok gülüyorum, eğleniyorum, geziyorum filan..
Allah ım aklıma mukayet ol diyorum normalmiyim bilemiyorumm. :44::44:
:26::26:

aslışımmmmmmmmmmmmmmm
neredesin kıss?
neler yaptın bugün bakayım?
neler aldın kendine?
sendne bişi bekliyodum kıs hala göndermedin yawww

canım bir karışıklık yaşıyorsun bu konuda o yüzdendir.
İyi olacak inşallah.
Hakkında en hayırlısı olacak öyle düşün canım.

canım bir karışıklık yaşıyorsun bu konuda o yüzdendir.
İyi olacak inşallah.
Hakkında en hayırlısı olacak öyle düşün canım.

amin canım inş. sen dualarını esirgeme yeter bana.
valla ayrılma kararımda çok değişik tuhaf oldu. kesin karar vermem, tarihi belirlemem.
yani Allah diyorum hayırlsıı buydu ki beni bu yola soktu diyorum. yani herşeyde bir hayır vardır. bunda da vardır bir hayır dime :26:

Elbette canım...
Seni bu yola soktuklarına göre bu senin için hayırlı.
Her gece dua ediyorum elbette.
Belki de hakkını alabileceğin bir iş nasip edecek Allah canım ve iyi ki böyle oldu diyeceksin.

Elbette canım...
Seni bu yola soktuklarına göre bu senin için hayırlı.
Her gece dua ediyorum elbette.
Belki de hakkını alabileceğin bir iş nasip edecek Allah canım ve iyi ki böyle oldu diyeceksin.

saol canım benim Allah razı olsun.
amin inş herşey hayırlı şekilde olur ve hayırlı şekilde yeni işimi hemen bulurum.
bakalım ya gün doğmadan neler doğar. elbet su akacak yolunu bulacak..

saol canım benim Allah razı olsun.
amin inş herşey hayırlı şekilde olur ve hayırlı şekilde yeni işimi hemen bulurum.
bakalım ya gün doğmadan neler doğar. elbet su akacak yolunu bulacak..

Hiçbirşey sürekli değil.
Bir mevsim biter, yenisi başlar.
karanlık biter, güneş doğar.
Bu sıkıntılı süreç te daimi değil canım.
Amin.
senden de Allah razı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…