- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.121
Hiçbirşey sürekli değil.
Bir mevsim biter, yenisi başlar.
karanlık biter, güneş doğar.
Bu sıkıntılı süreç te daimi değil canım.
Amin.
senden de Allah razı olsun canım.
tuğçem senin hazırlıklar ne durumda?
eviniz nasipse ne zaman tadilata başlıyor?
mobilyalara beyaz eşyalara baktınız mı hiç?
Canım kısmetse tadilat haftaya başlıyor.
İlk önce banyolar değişecek.
Hayırlısı bakalım.
Ev bitince eşyaları da alırız kısmetse.
Şubatta bitmiş olur hayırlısıyla.
Beyaz eşyalara ve tv ye gezerken hep bakıyor fikir ediniyoruz canım.
senin işin rast gider ben eminim. hayırlı işde su gibi akıp g,ider herşey.
melek gibisin maşallah. temiz kalbinin ekmeğinide yiğeceksindir ömür boyu.
hadi bakalım alırsan mobilyanı filan görmek isterim.
hayırlısııyla evinin kurulmuş halinide görmek nasip olsun inş.
çok öptüm meleğim. iyi geceler sana.
Allah huzurunu daim etsin.
darısı hayırlısıyla hepimizin başına amin
Ben biliyordum erkek olduğunu... Tahmin ediyordum.ya ama ben yazdığımda burda kimse yoktu, o yüzden sonraya ertelemiştim... petunya beni yakaladı kiii
kızlarrr, oğlum oluyor Allah'ın izniyle.... bugün çok tembeldi, poposunu kaldırmadı yerinden o yüzden doktor görmekte çok zorlandı, dürte dürte bir hoop etti de çıkıntıyı gördük, " işte orda pipisi" dedi doktor...
ben salak gibi oldum, tepkisiz kaldım böyle, şaşırdım... ama heyecanlanmadım çok fazla, oysa hastaneye giderken çok heyecanlıydım... önce kalp atışlarını dinletti, tamam dedim bu yetti bana zateneşim çok heyecanlıydı, kalbim duracak sandım dedi ...
öyle işte kızlar, Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah...
şimdi ufak ufak alışveriş ve isim arayışlarımız başlar artık... isim konusunda fikirlere de tamamen açığım... çünkü hiç erkek ismi düşünmemiştim, hazırlıksız yakalandım...
ya ama ben yazdığımda burda kimse yoktu, o yüzden sonraya ertelemiştim... petunya beni yakaladı kiii
kızlarrr, oğlum oluyor Allah'ın izniyle.... bugün çok tembeldi, poposunu kaldırmadı yerinden o yüzden doktor görmekte çok zorlandı, dürte dürte bir hoop etti de çıkıntıyı gördük, " işte orda pipisi" dedi doktor...
ben salak gibi oldum, tepkisiz kaldım böyle, şaşırdım... ama heyecanlanmadım çok fazla, oysa hastaneye giderken çok heyecanlıydım... önce kalp atışlarını dinletti, tamam dedim bu yetti bana zateneşim çok heyecanlıydı, kalbim duracak sandım dedi ...
öyle işte kızlar, Rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah...
şimdi ufak ufak alışveriş ve isim arayışlarımız başlar artık... isim konusunda fikirlere de tamamen açığım... çünkü hiç erkek ismi düşünmemiştim, hazırlıksız yakalandım...
gozunuzaydin canim.
biz tahmin yurutmustuk onceden galiba,ben erkek olacak demistim sanki
simdi de bebege isim arayisi topiginde gezersin biraz artik
dogrudur canim, aksam kuzenim dugun hazirligi yapiyor, azcik bahsetti de basim dondu :) korktum valla.. allah kolaylik
balayi haftasinda gorup kesfetmek istedigin seyler yanibasinda olacak, uzaklarda aramia:)))
Aslı :) çok güldüm kardeş çok alamesin
Çok güzel bir fikir ya. bende isterdim MaldivleriHoşbulduk canım.
Valla en son ben de öyle dedim ona. Beraber olmamız önemli.
Venediğe gittim ben canım ama çok kalabalıktı ben gittiğimde.
Hoşuma gitmemişti.
İtalya'da roma ve floransa güzel olabilir belki ama Phuket var bir de deniz için.
Onun fiyatları Maldivlere göre biraz daha iyiymiş bakalım kısmet neresi ise orası olur canım.
Sen nasılsın?
Neler yapıyorsun yavrum?
Ben biliyordum erkek olduğunu... Tahmin ediyordum.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Lahesisciğim, güle güle büyütmeni...
selam kızlar nasılsınız
Ben iyiyim canım sen nasılsın?
Yeni yıl gecesi neler yapıcaksınız bakalım kızlar?
biz yakin bir aile dostumuzu yemege cagirdik sonra da disari cikacagiz canim. siz ne yapacaksiniz.
Ben biliyordum erkek olduğunu... Tahmin ediyordum.Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Lahesisciğim, güle güle büyütmeni...
:) evet çok güzel bir haber. Allah bizlere de nasip etsin inşallah.
Klasik sıradan bir gün!Yeni yıl gecesi neler yapıcaksınız bakalım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?