- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.141
teşekkür ederim kızlar... Amiiiin
gece kuşu oldum, gecede 3-5 kez uykum bölünüyor sonra da uyuyamıyorum böyle
bugün yılın son günü, umarım yeni yıl hepimize dilediklerimizi getirir... kocamaaaan mutlu seneler diliyorum
biz bu akşam eşimle başbaşa olacağız, hafta içi olduğu için ailelerle bir araya gelemedik...
selam fıstıklarrr
herkese sağlıklı huzurlu mutlu aşk dolu bir yıl diliyorum.
yeni yılda Rabbim dualarımızı kabul etsin. bizim senemiz olsun inş 2014 inş inş inş
hayallerim gerçek olsun, umutlarım bu yıl gerçel olsun inş. amin
teşekkür ederim kızlar... Amiiiin
gece kuşu oldum, gecede 3-5 kez uykum bölünüyor sonra da uyuyamıyorum böyle
bugün yılın son günü, umarım yeni yıl hepimize dilediklerimizi getirir... kocamaaaan mutlu seneler diliyorum
biz bu akşam eşimle başbaşa olacağız, hafta içi olduğu için ailelerle bir araya gelemedik...
Klasik sıradan bir gün!
Önceden amcamlarla vs toplanırdık herhangi birimizin evinde... Bu sene o da yok. Hevesimiz de yok.
Zaten öyle kutlama vs. yapmazdık hiçbir zaman.
Herkese iyi yıllar diliyorum.
İnşallah yeni yılda tüm dilekleriniz hayırlısıyla kabul olur.
selam fıstıklarrr
herkese sağlıklı huzurlu mutlu aşk dolu bir yıl diliyorum.
yeni yılda Rabbim dualarımızı kabul etsin. bizim senemiz olsun inş 2014 inş inş inş
hayallerim gerçek olsun, umutlarım bu yıl gerçel olsun inş. amin
Amin cqnım inşşş. Allah ım duyuyordur dualarımızı. Kabul edecek inş.Yeni yıl mesajı : Sevgi,saygı,sadakat ,aşkdolu bir yuva. Diliyorum bekar arkadaşlarıma .
Bu sene en canayakın, dostane üye ben seçilmişim.
Oy veren arkadaşlarıma da teşekkür ederim.
Amin cqnım inşşş. Allah ım duyuyordur dualarımızı. Kabul edecek inş.
Canım ben geçen sonuşlara bakmıştım. Görmüştüm. Hak yerini bulmuş bence.
Çok sevindim.
Evet, dediğin gibi her şey bir tecrübe.. En çok da, bizi en fazla acıtan tecrübelerden öğreniyoruz galiba..
Senin gibi zor bir süreçten geçmiştim. 6 yıl oluyor. Evlilik hayalleri kurarken, hayatında hep varlığına alıştığın birisinden
ayrılmak, alışkanlıklarından vazgeçmek, adınızı her daim birlikte ana insanlara "biz ayrıldık" diyebilmek çok zordu..
Ama geçti ! :) Reiki ve transformal nefes'le ilgileniyorum uzun süredir. 3000 küsür kitaplık bir kütüphanem var. İşimde yükselmek
için önüme koyduğum hedeflerim var. Dostlarım var.. KK var ! :) Bir de aşk olsa elbette fena olmazdı ama.. O da ısmarlama olmuyor
ne yazık ki
Tarih mezunuyum demiştin değil mi ? Bence harika bir bölüm !
merhaba reiki ile ilgileniyorum demişsin benimde ilgimi çekiyor ama hiç bir uyumlama yada eğitim almadım sadece okuyorum düşüncelerimi olaylara yaklaşım şeklini uygulamaya çalışıyorum ama eksik tabi senin durumun nedir? seviye falan varmı ilerletebilmem için tavsiyelerini istiyorum :)) sevgilerr
iyi aksamlar kizlar,hepimize saglikli, huzurlu,mutlu,ask dolu bir yil diliyorum.
iyi aksamlar kizlar, nasilsiniz. hepinize saglikli, huzurlu, mutlu, bol kazancli ve ask dolu sevgi dolu bir yil diliyorum.
Dilekleriniz kabul olsun. benim icin guzel basladi, ins.daha guzel sekilde devam edicek...
yeni yılın en güzel tarafı bugünün tatil olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?