- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.521
Tugcem baksana topigin cosmus, masallah diyelim sayende
kizlar aranizda Jojo Moyes okuyan var mi, degisik bir ismi var yazarin `Senden Sonra Ben` diye bi kitabi varmis alsam mi diye dusunuyorum
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Umudumuzu kaybetmeyip hayırlı eş uva ve evlat için dua edelim.
Biz varsak eğer bizim gibi erkeklerde vardır dimi. Rabbim hayırlısını versin diye isteyelim Rabbim den. Rabbim elbet bizide boş çevirmeyecektir. İnanmak önemli.
gel yahuu niye gittin. anlatıp rahatlardın belkiii....
aaaa gitmişin ama
canım geçmiş olsun.
RUHUmuzdaki huzursuzluklar ne yazık ki bedenimizi de olumsuz olarak etkliliyor.
Reiki, meditasyon, olumlu düşünce çok fayda sağlıyor sağlığımız için.
Ayrıca sana okuman için;
Louise Hay= Düşünce gücüyle tedavi kitabını öneriyorum.
Büyük ihtimalle düşünce şeklinde yanlışlıklar var ve bu da bedenini hasta ediyor.
Fakat düzelebilir ve iyileşebilirsin.
Karnım açıktı da eve gittim evrede net yok malesef. :) ani üzüntü neticesinde isitme kaybıkısa süreli ilaç tedavisi geçicidir inşallah diyorum. Denizde bir kere şu kaçtı kulagima sonrada bu rahatsıZlıkdu işede umarım kalıcı olmaz
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Biz varsak eğer bizim gibi erkeklerde vardır dimi. Rabbim hayırlısını versin diye isteyelim Rabbim den. Rabbim elbet bizide boş çevirmeyecektir. İnanmak önemli.
Karnım açıktı da eve gittim evrede net yok malesef. :) ani üzüntü neticesinde isitme kaybıkısa süreli ilaç tedavisi geçicidir inşallah diyorum. Denizde bir kere şu kaçtı kulagima sonrada bu rahatsıZlıkdu işede umarım kalıcı olmaz
merhaba canım evet haklısın
çok çabuk geçiyor...
bende 30 a 2 kalanlardanım...
ve kendimi evlilik için geç kalmış hissetmeye başladım
bende aynı sekılde ..
Ben gerçi şans verdımde noldu adam odun cıktı.
Gerçi o dönemde şans vermedıgım bırısı sonradan şans ıstedı gene şans vermedım ben odun çıktım sımdıde adam gibi adam yok pıyasada
bende aynı sekılde ..
Ben gerçi şans verdımde noldu adam odun cıktı.
Gerçi o dönemde şans vermedıgım bırısı sonradan şans ıstedı gene şans vermedım ben odun çıktım sımdıde adam gibi adam yok pıyasada
Bu hanımı ben de severek dinliyorum. Kitabı not alayım canım. sağ ol.turkuaz8 teşekkürler..inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur...
Gulumsunn merhaba:)
antalya ben çalışıyorum elektrik mühendisiyim..iş konusunda şanslıydım çok şükür inşallah evlilik olayıda olur hayırlısıyla...iş dışında yemek yapmayı yeni tarifler denemeyi severim..gezmeyi farklı yerlerin kültürlerini tanımayı ve fotoğraf çekmeyi severim..
böyle işte...ben de okuduğumda etkilendiğim bir kitabı önereyim size Cemalnur Sargut 'Aşk tan dinle'..
İki sene önce "otuza bir var, elimde ne var?" diyordum. O geldi aklıma... Hoş geldiniz.merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldumne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar
Misa, hoş geldin.Kızlar herkese merhaba, 26 yaşındayım bi kaç gün sonra 27 olucam, ben de katılabilir miyim aranıza
Çalışıyorum, işimi de seviyorum, çoğu insanın gıpta ettiği bi iş, geziyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, ama insanın hayat arkadaşı eşi olmayınca herşey eksik sanki hep yarım
2 aydır birisiyle görüşüyodum yeni bitti ve çok yorgunum mutsuzum aşk acısı çekiyorum. Olmayacağını biliyorum hep biliyodum ama insanın gözü kör oluyo işte sevince
Of neyse, bu arada bi kitaptan bahsetmişsiniz ben de yazdım hemen aklıma, en kısa zamanda alıcam inş
Bize bak haline şükret!merhaba canım evet haklısın
çok çabuk geçiyor...
bende 30 a 2 kalanlardanım...
ve kendimi evlilik için geç kalmış hissetmeye başladım
Turkuaz seviyorum seni. Ne güzel yazmışsın canım benim.Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
geçmiş olsun suskunKarnım açıktı da eve gittim evrede net yok malesef. :) ani üzüntü neticesinde isitme kaybıkısa süreli ilaç tedavisi geçicidir inşallah diyorum. Denizde bir kere şu kaçtı kulagima sonrada bu rahatsıZlıkdu işede umarım kalıcı olmaz
Kızlaaaar merhaba; yeni arkadaşlarımız katılmış sohbete, hoşgelmişleeer
10 gündür nasıl yoğun, nasıl hareketli günler geçirdimannem ve halam bendeydi, çılgınlar gibi evimi temizlediler, deli gibi de gezdik, belim, ayaklarım ağrıyor,dökülüyorum gezmekten... az önce onları yolcu ettim şimdi de aynı hızla not ilan etmem lazım, gezmekten not ilan süresini doldurdum
herkesler iyi miii? Gülümsün, Aslı, Petunya, Turkuaz, Tuğçem ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar, şimdi dönüp geçmişi okuyacağım dayanamadım önce yazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?