30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Elbette var canım.
Hepimizin bir eşi var.
Allah onlar karşılaşmayı nasip etsin herkese.
İnanmaya devam.

gel yahuu niye gittin. anlatıp rahatlardın belkiii....
aaaa gitmişin ama

Karnım açıktı da eve gittim evrede net yok malesef. :) ani üzüntü neticesinde isitme kaybı kısa süreli ilaç tedavisi geçicidir inşallah diyorum. Denizde bir kere şu kaçtı kulagima sonrada bu rahatsıZlıkdu işede umarım kalıcı olmaz

Tamam bulup.alicam inşallah diyorum teşekkür ederim

Cnm iyileşirsin bişi olmaz. Kötü düşünme.
Beynini vucüdunu rahatlatmaya bak.
Rahatlayınca bak nasıl düzeldiğini farkedeceksin.
Bende de benEr bîşi olmuştu. Geçti şükür.
Geçmiş olsun. Allah da şîfa versin inş.

aMİN CANIM İNŞALLAH

Geçmiş olsun canım.
İşitme kaybının düşünsel sebebi; birinden ya da birilerinden duymak istemediğin şeyler duyman ve bunlara kulaklarını tıkamak istemendir.

gunaydın kızlar

süper bir gün olmasını dilerim.

ben okula gittiğim için 1 -1.5 saat erken cıkıyorum bu sebeple son yazılanları görme şansım olmadı.

Gün içerisinde kısmetse okuyacagım

Ancak suskun sultan yazdıgını gördüm cnm geçmiş olsun benımde bır kere benzer bırsey olmuştu 10 günde düzelmişti.Senınde umarım çok sürmez sıkma canını.

Aramıza benım gibi dün katılanlar olmuş.Herkese hoşgeldin diyorum..

[QUOTE=tugcecan;33498663]Öyle canım çabuk geçiyor ama panikleme.
30 LU YAŞLARda gayet güzel.
fakat insan acaba aradığımı bulamıycakmıyım diye bir paniğe kapılıyor fakat sonra geçiyor.
Karakterin oturduğu yaşlar ve seçimler de bu yaşta daha iyi yapılabiliyor.[/QUOTE]

canım teşekkür ederim cevabın için, insan ister istemez panik oluyor, 20 yaşındaki kızları sevgilileriyle gezerken görünce ben çokkk geç kalmışım diyor. :18: umarım dediğin gibi olur geçer inşallah. 20 yaşlarda okuldu, sınavdı, iş bulma derdi vs ile geçiverdi bişey anlamadım. karşıma çıkan kişilere de hiç şans vermemiştim ne bileyim sonradan böyle yalnız kalacağımı :44:

merhaba canım evet haklısın
çok çabuk geçiyor...
bende 30 a 2 kalanlardanım...
ve kendimi evlilik için geç kalmış hissetmeye başladım

çok çabuk, hiç bişey anlamadan ..
bende aynı şekilde geç kalmış hissediyorum, bekle bekle bişey olduğuda yok ki napsak ki :44:

bende aynı sekılde ..
Ben gerçi şans verdımde noldu adam odun cıktı.

Gerçi o dönemde şans vermedıgım bırısı sonradan şans ıstedı gene şans vermedım ben odun çıktım sımdıde adam gibi adam yok pıyasada

günaydın kızlar mutlu günler diliyorum.. hoşgeldiniz aramıza
çalıştığım için fazla yazamıcam bugün :126: kolay gelsin herkese.

geçmiş olsun suskun

bol şans o zaman sana canım

evet çok haklısın şimdide adam gibi adam çıkmıyo karşımıza. Çünkü adam gibi adamlar önceden kapılmış

Bu hanımı ben de severek dinliyorum. Kitabı not alayım canım. sağ ol.

merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldum ne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar
İki sene önce "otuza bir var, elimde ne var?" diyordum. O geldi aklıma... Hoş geldiniz.

Misa, hoş geldin.

merhaba canım evet haklısın
çok çabuk geçiyor...
bende 30 a 2 kalanlardanım...
ve kendimi evlilik için geç kalmış hissetmeye başladım
Bize bak haline şükret!

Turkuaz seviyorum seni. Ne güzel yazmışsın canım benim.

geçmiş olsun suskun

Kızlaaaar merhaba; yeni arkadaşlarımız katılmış sohbete, hoşgelmişleeer

10 gündür nasıl yoğun, nasıl hareketli günler geçirdim annem ve halam bendeydi, çılgınlar gibi evimi temizlediler, deli gibi de gezdik, belim, ayaklarım ağrıyor,dökülüyorum gezmekten... az önce onları yolcu ettim şimdi de aynı hızla not ilan etmem lazım, gezmekten not ilan süresini doldurdum

herkesler iyi miii? Gülümsün, Aslı, Petunya, Turkuaz, Tuğçem ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar, şimdi dönüp geçmişi okuyacağım dayanamadım önce yazdım...

Hoş geldin Lahesis'im canım, az önce senin profiline baktım.
Bebek karnımda çok dolanıyor şu bu dedin en son, bir daha da gelmedin.
Allah korusun ben de korktum iyi misin diye?
Buradaki mesaj kutun dolu, ben de mail gönderdim. Ona da cevap vermedin. SAĞ OL YANİ (burada hafif serzeniş var. )

Dün ben de senden bahsettim yeni gelen arkadaşlara...
Arada evlenenler ve şu anda hamile olanlar var falan , dedim ismini verdim.
Seni afişe ettim.

İyi olmana sevindim.
Notları ilan et de mailime de bir bak.

Hoş ne yazdığımı da unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…