30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

gel yahuu niye gittin. anlatıp rahatlardın belkiii....
aaaa gitmişin ama

Teşekkür ederim canım.

Neden zordu canım?
Ne hissettin?

zordu çünkü hoşlanmadım,karşı taraftan...
tavrı duruşu itici geldi...
sizce fiziki açıdan güzel bulmak önemlimi...
benim için önemsizdi ama önemli galiba...

ne hissettim
üzüldüm çünkü olumlu bişey hissedemedim......

Açıkçası ilk başta hemen çok beğenmen gerekmez.
Kimi insan karakteriyle de kendini sevdirebilir.
Ama sen tavrını itici bulduysan olmaz zaten.
Hayırlısı olsun canım.

merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldum ne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar

Öyle canım çabuk geçiyor ama panikleme.
30 LU YAŞLARda gayet güzel.
fakat insan acaba aradığımı bulamıycakmıyım diye bir paniğe kapılıyor fakat sonra geçiyor.
Karakterin oturduğu yaşlar ve seçimler de bu yaşta daha iyi yapılabiliyor.

Kızlar herkese merhaba, 26 yaşındayım bi kaç gün sonra 27 olucam, ben de katılabilir miyim aranıza

Çalışıyorum, işimi de seviyorum, çoğu insanın gıpta ettiği bi iş, geziyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, ama insanın hayat arkadaşı eşi olmayınca herşey eksik sanki hep yarım
2 aydır birisiyle görüşüyodum yeni bitti ve çok yorgunum mutsuzum aşk acısı çekiyorum. Olmayacağını biliyorum hep biliyodum ama insanın gözü kör oluyo işte sevince

Of neyse, bu arada bi kitaptan bahsetmişsiniz ben de yazdım hemen aklıma, en kısa zamanda alıcam inş

Son düzenleme:
Açıkçası ilk başta hemen çok beğenmen gerekmez.
Kimi insan karakteriyle de kendini sevdirebilir.
Ama sen tavrını itici bulduysan olmaz zaten.
Hayırlısı olsun canım.

evet canım bana itici geldi...
kendimi zorladım aslında güzellikleri görmeye çalıştım ama olmayınca olmuyor...

merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldum ne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar

merhaba canım evet haklısın
çok çabuk geçiyor...
bende 30 a 2 kalanlardanım...
ve kendimi evlilik için geç kalmış hissetmeye başladım

Hogeldin canım...
Hakkında hayırlısı olsun.
Herşeyin bir zamanı var.
Elbette hayırlı eşte senin karşına çıkacaktır.
sen her anından mutlu olmaya çalış.
Hoşbulduk canım..rastgele buldum burayı hoşuma gitti..elbette haklısın..Vardır elbet Rabbimin bir bildiği aslında ben dayanıyorum da anne ve babamın üzüldüğünü görünce üzülüyorum..sanırım ortanca kardeşin evli olması ve küçük kardeşimin nişanlı olması buna sebeb...bana üzülüyorlar..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin...

iyi aksamlar kizlar, bugun baya yazmissiniz bende simdi okudum hizlica. Yeni gelenler olmus, topik senlenmis cok sevindim, Hayata, Misra ve Cerenkar hosgeldiniz tekrar.. bende 83luyum, memnun oldum :)

turkuaz8 teşekkürler..inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur...
Gulumsunn merhaba:)
antalya ben çalışıyorum elektrik mühendisiyim..iş konusunda şanslıydım çok şükür inşallah evlilik olayıda olur hayırlısıyla...iş dışında yemek yapmayı yeni tarifler denemeyi severim..gezmeyi farklı yerlerin kültürlerini tanımayı ve fotoğraf çekmeyi severim..
böyle işte...ben de okuduğumda etkilendiğim bir kitabı önereyim size Cemalnur Sargut 'Aşk tan dinle'..

iyi aksamlar kizlar, bugun baya yazmissiniz bende simdi okudum hizlica. Yeni gelenler olmus, topik senlenmis cok sevindim, Hayata, Misra ve Cerenkar hosgeldiniz tekrar.. bende 83luyum, memnun oldum :)
Hoşbulduk...sevdim burayı..Bende 32 yas insan gerçekten panik oluyor birde benim kardeşlerden evlenen var..Rabbim yardımcımız olsun...

Hoşbulduk...sevdim burayı..Bende 32 yas insan gerçekten panik oluyor birde benim kardeşlerden evlenen var..Rabbim yardımcımız olsun...
insallah canim, sen inanip dua ettikten sonra.. bende bekarim calisiyorum 2 aydir guzel giden bir iliskim var, allah herkese nasip etsin. Tugcenin dedigi gibi hayirli es huzurun baslangici olsun ins

kizlar aranizda Jojo Moyes okuyan var mi, degisik bir ismi var yazarin `Senden Sonra Ben` diye bi kitabi varmis alsam mi diye dusunuyorum

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Umudumuzu kaybetmeyip hayırlı eş uva ve evlat için dua edelim.
Biz varsak eğer bizim gibi erkeklerde vardır dimi. Rabbim hayırlısını versin diye isteyelim Rabbim den. Rabbim elbet bizide boş çevirmeyecektir. İnanmak önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…