- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.501
:)) aslında iyiydim ama canım sıkıldı bir şeye moralim sıfırSağlık sorunum çıktı... Bir yandan dün dua etmiştim duam kabul oldu ama aynı zamanda başka işlerim ters gitti. sıkıntı stres üzüntü hepsi en zayıf yerden vurmuş. neyse ben gideyim yine gelir anlatırım yarın inşallah.
benim de hoşuma gitti.onu düşünüyordum inan! :) milletin sohbet konularına bakıyorsun almış başını gitmiş. biz yerimizde sayıyoruz. gerçi şu da var ; çok yazışınca siz ben gelince okumam zor oluyor, böyle daha iyi az ve öz. bir de cidden bizim sohbetler ÖZ. öyle gevezelik olsun diye yazışmıyoruz.
Evet canım kaliteli bir sohbet var ve bu gerçekten güzel.
afiyet olsun canım.
Neden zordu canım?
Ne hissettin?
zordu çünkü hoşlanmadım,karşı taraftan...
tavrı duruşu itici geldi...
sizce fiziki açıdan güzel bulmak önemlimi...
benim için önemsizdi ama önemli galiba...
ne hissettim
üzüldüm çünkü olumlu bişey hissedemedim......
merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldumne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar
Açıkçası ilk başta hemen çok beğenmen gerekmez.
Kimi insan karakteriyle de kendini sevdirebilir.
Ama sen tavrını itici bulduysan olmaz zaten.
Hayırlısı olsun canım.
merhabalar hanımlar, benimde 30 a 2 Kaldı valla panik oldumne kadar çabuk geçiyo bu 20li yaşlar
bu duaya Amin denir ancakamin hayırlısı ile olsun inş. amin
Rabbim bizlere o hayali kurduğumuz hayırlı huzurlu yuvayı ve hayırlı eşi ve evlatları nasip etsin inş... amin
Hoşbulduk canım..rastgele buldum burayı hoşuma gitti..elbette haklısın..Vardır elbet Rabbimin bir bildiği aslında ben dayanıyorum da anne ve babamın üzüldüğünü görünce üzülüyorum..sanırım ortanca kardeşin evli olması ve küçük kardeşimin nişanlı olması buna sebeb...bana üzülüyorlar..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısı versin...Hogeldin canım...
Hakkında hayırlısı olsun.
Herşeyin bir zamanı var.
Elbette hayırlı eşte senin karşına çıkacaktır.
sen her anından mutlu olmaya çalış.
Hoş geldin!
Hakkında hayırlısı olsun.
Ben inanıyorum dua edersek Rabbim gönderecek.
Rabbimin hazinesinde her şey bol. Fakat sırası var her şeyin.
Eee, başka neler yaparsın?
Okuyor musun?
Çalışıyor musun?
Neredensin?
Bizler ilk üye olduğumuzda bahsettik ama yine de ara ara yeni üyeler geldikçe bahsediyoruz. Zaten zamanla insan tanışıp gidiyor...
Ben az önce gene anlattım kendimi, birkaç sayfa geride.
Tugcem baksana topigin cosmus, masallah diyelim sayendeHadi bakalım kızlar nescafe yapalım ya da kahve içelim.
Saat 5...
Din dan donnnnn...
Hoşbulduk...sevdim burayı..Bende 32 yas insan gerçekten panik oluyor birde benim kardeşlerden evlenen var..Rabbim yardımcımız olsun...iyi aksamlar kizlar, bugun baya yazmissiniz bende simdi okudum hizlica. Yeni gelenler olmus, topik senlenmis cok sevindim, Hayata, Misra ve Cerenkar hosgeldiniz tekrar.. bende 83luyum, memnun oldum :)
merhaba ..evet Maşallah diyelim...bende gün içinde çalışınca akşam daha çok bakabilirim...herkesi tanımak istiyorumTugcem baksana topigin cosmus, masallah diyelim sayende
insallah canim, sen inanip dua ettikten sonra.. bende bekarim calisiyorum 2 aydir guzel giden bir iliskim var, allah herkese nasip etsin. Tugcenin dedigi gibi hayirli es huzurun baslangici olsun insHoşbulduk...sevdim burayı..Bende 32 yas insan gerçekten panik oluyor birde benim kardeşlerden evlenen var..Rabbim yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?