- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.541
Bekarım -ileri derecede bekarım,
Buraya yazan arkadaşları bir bir evlendiriyoruz.LAHESİS vardı. Evlendi. Hamile şu anda.
memnun olduminşallah benıde evlendırırısınız
T...
gülümsün kahkaha attım ileri derecede bekar neeeeben de geçen seneye kadar ileri derecede bekardım, şimdi ileri derecede gebeyim, göbeğim kocaman oldu bile darısı başınıza İNŞALLAHHH
...
Hoş geldin Lahesis'im canım, az önce senin profiline baktım.
Bebek karnımda çok dolanıyor şu bu dedin en son, bir daha da gelmedin.
Allah korusun ben de korktum iyi misin diye?
Buradaki mesaj kutun dolu, ben de mail gönderdim. Ona da cevap vermedin. SAĞ OL YANİ (burada hafif serzeniş var.)
Dün ben de senden bahsettim yeni gelen arkadaşlara...
Arada evlenenler ve şu anda hamile olanlar var falan , dedim ismini verdim.
Seni afişe ettim.
İyi olmana sevindim.
Notları ilan et de mailime de bir bak.
Hoş ne yazdığımı da unuttum.
Kızlaaaar merhaba; yeni arkadaşlarımız katılmış sohbete, hoşgelmişleeer
10 gündür nasıl yoğun, nasıl hareketli günler geçirdimannem ve halam bendeydi, çılgınlar gibi evimi temizlediler, deli gibi de gezdik, belim, ayaklarım ağrıyor,dökülüyorum gezmekten... az önce onları yolcu ettim şimdi de aynı hızla not ilan etmem lazım, gezmekten not ilan süresini doldurdum
herkesler iyi miii? Gülümsün, Aslı, Petunya, Turkuaz, Tuğçem ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar, şimdi dönüp geçmişi okuyacağım dayanamadım önce yazdım...
Ben sana hep dua edicem canım inşallah herşey gönlüne göre olur.Canım hoşgeldin valla çok sevindim sana iyi gelmiştir annen ve halan..
ben valla aynı canım... malesef hala iş arıyorum bende.
ban dua et emi arkadaşım.. hayırlı iş eş ve yuva için dua et emi arkadaşım.
bizleri dualarından eksik etme emi..
Ben sana hep dua edicem canım inşallah herşey gönlüne göre olur.
hayırlı,dindar anlayışlı bir eşin olur ve boy boy çocukların olur inşallah
amin inşallah canım benim ben bir iyileşeyim de bebekte olur inşallah açıkçası şuan onun derdinde değilim önce sağlığım diyorum ben sağlıklı olmazsam bebeğim nasıl sağlıklı olacak ki?canım merhaba,
valla bende sana yazacaktım. yazdıklarını okuyorum.
Allah şifa versin inş..amin.
haftasonu da çokudum çok dua ettim kandil günü valla.
üzüle ama inan herşeyde hayır vardır.
önemli olan önce senin sağlığın zaten.
sonrasında Allah hayırlı ve sağlık evlatlar nasip edecektir.
sakın sakın umudunu yitirme.
Allah dermansız dert vermesin inş.
amin inşallah canım benim ben bir iyileşeyim de bebekte olur inşallah açıkçası şuan onun derdinde değilim önce sağlığım diyorum ben sağlıklı olmazsam bebeğim nasıl sağlıklı olacak ki?
yarın başka bir doktora randevum var bakalım neler söylenecek..
neyse beni boşver sen nasılsın? işten mi ayrıldın?
hakkında hayırlısı olsun canımişten ayrılıyorum canım yakın zamanda.öle gelişti herşey özetle.
evet önce senin sağlığın. ayrıca ameliyattan korkma.
hekim iyi hekim olduktan sonra inan ayaklanmam sadece 3 gün sürecek..
bende ameliyat oldum ondan diyorum.
sen sadece işin ehli bir hekim araştır.
hayırlı haberlerle gel inş yarın
hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah hayırlı haberlerle gelirim sonra
Geçmiş olsun. Ne ameliyatı?amin inşallah canım benim ben bir iyileşeyim de bebekte olur inşallah açıkçası şuan onun derdinde değilim önce sağlığım diyorum ben sağlıklı olmazsam bebeğim nasıl sağlıklı olacak ki?
yarın başka bir doktora randevum var bakalım neler söylenecek..
neyse beni boşver sen nasılsın? işten mi ayrıldın?
Kızlaaaar merhaba; yeni arkadaşlarımız katılmış sohbete, hoşgelmişleeer
10 gündür nasıl yoğun, nasıl hareketli günler geçirdimannem ve halam bendeydi, çılgınlar gibi evimi temizlediler, deli gibi de gezdik, belim, ayaklarım ağrıyor,dökülüyorum gezmekten... az önce onları yolcu ettim şimdi de aynı hızla not ilan etmem lazım, gezmekten not ilan süresini doldurdum
herkesler iyi miii? Gülümsün, Aslı, Petunya, Turkuaz, Tuğçem ve adını sayamadığım tüm arkadaşlar, şimdi dönüp geçmişi okuyacağım dayanamadım önce yazdım...
Canım hoşgeldin valla çok sevindim sana iyi gelmiştir annen ve halan..
ben valla aynı canım... malesef hala iş arıyorum bende.
ban dua et emi arkadaşım.. hayırlı iş eş ve yuva için dua et emi arkadaşım.
bizleri dualarından eksik etme emi..
merhaba lahesis, iyiyiz canım sende iyisin maşallah, oh bebeği şimdiden sosyal yetiştiriyorsun. yine de dikkat et canım bebişimizi fazla yorma :)
etmem mi kızlar, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah... ama çok yıpratma kendini canım, sabah eşimin kuzeni aradı, uzun zamandır iş arıyor,psikolojisi bozuldu bu yüzden, ona söyledim sana da söylüyorum canım, olmuyorsa doğru zaman olmadığı içindir, senin de bir yerde bir iş kısmetin ve eş kısmetin mutlaka vardır... o yüzden sabret ve umutla bekle, ben çok inanıyorum güzel şeyler olacağına
Git yemeğini yap Lahesis, bize takılma. Biz boş beleş (şahsen ben) bekar insanlarız.Turkuaz mesajını beğeniyorum ama ifade edemiyorum
takıldım kaldım foruma yine heyyy akşama yemek yok, annem hep kalsa keşke,hemen de rahata alıştım
Git yemeğini yap Lahesis, bize takılma. Biz boş beleş (şahsen ben) bekar insanlarız.
Eve gidince yemeğimiz hazır.
Bir de mailine bak tabii, hâlâ bakmadın galiba...
Bir de bize bol bol dua et. Hamilesin duan kabul olur inşallah.
Hayırlısı olsun canım, daha zaman var; doğuma kadar netleştirirsiniz.hiiiii okudum mailini, canımsın ya, ben de ikinci isim olarak Eren düşünüyordum.. bu kadar tesadüf olabilir
Veli Eren şeklinde tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?