30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Tuğçecim gelinlik araştırmaya başlamışsın sanırım, ince yapılı ve uzun boylusun prenses çok hoş olur diye düşünüyorum... ben 70 kilo halimle giydim prenses gelinlik hiçte fena olmadı sende harika olur...

Bekarım -ileri derecede bekarım,
Buraya yazan arkadaşları bir bir evlendiriyoruz. LAHESİS vardı. Evlendi. Hamile şu anda.

gülümsün kahkaha attım ileri derecede bekar neeee ben de geçen seneye kadar ileri derecede bekardım, şimdi ileri derecede gebeyim, göbeğim kocaman oldu bile darısı başınıza İNŞALLAHHH

memnun oldum inşallah benıde evlendırırısınız

amin, inşallah doğru zamanda doğru insanla karşılaşırsın canım...

T...
gülümsün kahkaha attım ileri derecede bekar neeee ben de geçen seneye kadar ileri derecede bekardım, şimdi ileri derecede gebeyim, göbeğim kocaman oldu bile darısı başınıza İNŞALLAHHH

...

İleri derecede bekar: yapayalnız! 10 senedir yalnız! (ama bu benden de kaynaklanıyor, sevemiyorum. )

Sen ileri derecede değildin canım geçen sene, en azından nişanlıydın. :)

iyiyim canım, galiba küçük küçük hareket etmeye başladı da, öyle içimde kuş kanat çırpar gibi oluyorum... okkalı bir tekme istiyorum artık, hissetmeyince panik oluyor insan:18:

mesaj kutumu hemen boşaltıyorum bir de maillerime bakıyorum hemen, mail adresimi kontrol etmeyeli baya olmuş

Canım hoşgeldin valla çok sevindim sana iyi gelmiştir annen ve halan..
ben valla aynı canım... malesef hala iş arıyorum bende.
ban dua et emi arkadaşım.. hayırlı iş eş ve yuva için dua et emi arkadaşım.
bizleri dualarından eksik etme emi..

Ben sana hep dua edicem canım inşallah herşey gönlüne göre olur.
hayırlı,dindar anlayışlı bir eşin olur ve boy boy çocukların olur inşallah

Ben sana hep dua edicem canım inşallah herşey gönlüne göre olur.
hayırlı,dindar anlayışlı bir eşin olur ve boy boy çocukların olur inşallah

canım merhaba,

valla bende sana yazacaktım. yazdıklarını okuyorum.
Allah şifa versin inş..amin.
haftasonu da çokudum çok dua ettim kandil günü valla.
üzüle ama inan herşeyde hayır vardır.
önemli olan önce senin sağlığın zaten.
sonrasında Allah hayırlı ve sağlık evlatlar nasip edecektir.
sakın sakın umudunu yitirme.
Allah dermansız dert vermesin inş.

amin inşallah canım benim ben bir iyileşeyim de bebekte olur inşallah açıkçası şuan onun derdinde değilim önce sağlığım diyorum ben sağlıklı olmazsam bebeğim nasıl sağlıklı olacak ki?
yarın başka bir doktora randevum var bakalım neler söylenecek..
neyse beni boşver sen nasılsın? işten mi ayrıldın?

işten ayrılıyorum canım yakın zamanda.öle gelişti herşey özetle.

evet önce senin sağlığın. ayrıca ameliyattan korkma.
hekim iyi hekim olduktan sonra inan ayaklanmam sadece 3 gün sürecek..
bende ameliyat oldum ondan diyorum.
sen sadece işin ehli bir hekim araştır.
hayırlı haberlerle gel inş yarın

hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah hayırlı haberlerle gelirim sonra

hakkında hayırlısı olsun canım
inşallah hayırlı haberlerle gelirim sonra

inan öle olacaktır.inan tüm kalbinle Allah sana muhakkak hayırlı kapı açacaktır.
Rabbim bir annenin evladına gösterdiği merhamaetten çok daha fazlasını kullarına gösterir çünkü

Geçmiş olsun. Ne ameliyatı?
Allah şifa versin.

merhaba lahesis, iyiyiz canım sende iyisin maşallah, oh bebeği şimdiden sosyal yetiştiriyorsun. yine de dikkat et canım bebişimizi fazla yorma :)

etmem mi kızlar, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah... ama çok yıpratma kendini canım, sabah eşimin kuzeni aradı, uzun zamandır iş arıyor,psikolojisi bozuldu bu yüzden, ona söyledim sana da söylüyorum canım, olmuyorsa doğru zaman olmadığı içindir, senin de bir yerde bir iş kısmetin ve eş kısmetin mutlaka vardır... o yüzden sabret ve umutla bekle, ben çok inanıyorum güzel şeyler olacağına

merhaba lahesis, iyiyiz canım sende iyisin maşallah, oh bebeği şimdiden sosyal yetiştiriyorsun. yine de dikkat et canım bebişimizi fazla yorma :)

offf beğeni butonuna sinir oldum, beğenemedim bazı mesajları

petunyam; son gelişmeleri de merakla bekliyorum hayırlı haberlerle birlikte...

yorgunluk konusunda haklısın hamile olduğumu unutuyorum bazen, daha dikkatli olmalıyım:26:

inş canım ya sabırla bekliyorum..
olsun unutma işte dualarında ben söyliyim de

Turkuaz mesajını beğeniyorum ama ifade edemiyorum

takıldım kaldım foruma yine heyyy akşama yemek yok, annem hep kalsa keşke,hemen de rahata alıştım

Turkuaz mesajını beğeniyorum ama ifade edemiyorum

takıldım kaldım foruma yine heyyy akşama yemek yok, annem hep kalsa keşke,hemen de rahata alıştım
Git yemeğini yap Lahesis, bize takılma. Biz boş beleş (şahsen ben) bekar insanlarız.
Eve gidince yemeğimiz hazır.

Bir de mailine bak tabii, hâlâ bakmadın galiba...
Bir de bize bol bol dua et. Hamilesin duan kabul olur inşallah.

hiiiii okudum mailini, canımsın ya, ben de ikinci isim olarak Eren düşünüyordum.. bu kadar tesadüf olabilir

Veli Eren şeklinde tabi...

hiiiii okudum mailini, canımsın ya, ben de ikinci isim olarak Eren düşünüyordum.. bu kadar tesadüf olabilir

Veli Eren şeklinde tabi...
Hayırlısı olsun canım, daha zaman var; doğuma kadar netleştirirsiniz.

Dua konusunda da seni SIKBOĞAZ ediyoruz farkındayım. Özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…