- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.561
Turkuaz mesajını beğeniyorum ama ifade edemiyorum
takıldım kaldım foruma yine heyyy akşama yemek yok, annem hep kalsa keşke,hemen de rahata alıştım
Ben geldim selam
saol canım eminim beğenmişindir hepsini
hoşgeldin nasıl oldun bakem
:)) ilaçlar yüzünden pek keyfim yok. biraz ağır geldi ilaçlar o yüzden bol bol istirahat ediyorum
zaten istirahat ve rahatlama ile geçebilir ancak..
benım sevıyem ıntermedıate-upperıntermedıate olan sınıf.
ders saatlerım haftasonu 3:30-18:30
fırsat sıtesınden almıştım 50 saatı 179-100 saatı 299 tl ve hala fırsat seklınde var. ilk dediğim gibi beklentımın üstünde çıktı.
Ayrıca haftaiçi grubuda bu sevıye ve her sevıye ıcın hem haftasonu ,hem haftaıcı sınıfı var.
Ben cok memnunum.Gıdıyorsun ılk test oluyorsun sevıyenı belirliyorlar sonrasında senı yönlendiriyorlar.Hangi seviye oldugunu bılmedıgım ıcın tam bsy dıyemem sadece benım ders saatlerım bu.
Tuğçecim gelinlik araştırmaya başlamışsın sanırım, ince yapılı ve uzun boylusun prenses çok hoş olur diye düşünüyorum... ben 70 kilo halimle giydim prenses gelinlik hiçte fena olmadı sende harika olur...
gülümsün kahkaha attım ileri derecede bekar neeeeben de geçen seneye kadar ileri derecede bekardım, şimdi ileri derecede gebeyim, göbeğim kocaman oldu bile darısı başınıza İNŞALLAHHH
amin, inşallah doğru zamanda doğru insanla karşılaşırsın canım...
Ankara'da yokmuş malesef
Bu hanımı ben de severek dinliyorum. Kitabı not alayım canım. sağ ol.
İki sene önce "otuza bir var, elimde ne var?" diyordum. O geldi aklıma... Hoş geldiniz.
Misa, hoş geldin.
Bize bak haline şükret!
Turkuaz seviyorum seni. Ne güzel yazmışsın canım benim.
geçmiş olsun suskun
Tuğçecim gelinlik araştırmaya başlamışsın sanırım, ince yapılı ve uzun boylusun prenses çok hoş olur diye düşünüyorum... ben 70 kilo halimle giydim prenses gelinlik hiçte fena olmadı sende harika olur...
gülümsün kahkaha attım ileri derecede bekar neeeeben de geçen seneye kadar ileri derecede bekardım, şimdi ileri derecede gebeyim, göbeğim kocaman oldu bile darısı başınıza İNŞALLAHHH
amin, inşallah doğru zamanda doğru insanla karşılaşırsın canım...
Herkese günaydınnnnn...hala tam adapte olamadım foruma ..birden cok mesaj alıntılamayı nasıl yapıyorduk..ortamı sevdim bu arada..inşallah hepimizin huzurlu yuvaları sevdiği eş ve çocukları olur..
buradayımmmm
ayy kuzum canım benim, bunlar güzel tatlı yorgunluklar, darısı hayırlısı ile başımıza inş.Anca geldim kızlar. Bugün yoğundum.
Herkes tatlı uykularında tabi ki.
Öğlene görüşürüz.
günaydın canım.. inş bana dua edin valla ya, bugün beklediğim bir haber var. inş istediğim şekilde sonuçlanır.gunaydınlar herkese ınsallah süper bır gün geçiririz öptüm sizleri.
amin canım aminHerkese günaydınnnnn...hala tam adapte olamadım foruma ..birden cok mesaj alıntılamayı nasıl yapıyorduk..ortamı sevdim bu arada..inşallah hepimizin huzurlu yuvaları sevdiği eş ve çocukları olur..
geçmiş olsun, sirkeli tuzlu su ile gargara yapmanı tavsiye ederim.kızlar günaydıngünaydın canım sana da..
kızlar sabah çok kötü uyandım, gece mide ağrısı, sabah ishal, bulantı baş dönmesi ve midem artık kabul etmedi....
şu an boğazlarım çok sızlıyor, limonlu çay yaptım ilaç aldım, ama hala hafiften dönüyor dünya :26:
inşallah toparlanıcam,
cerenkar; dualarına amin diyorum inş. kendinize dikkat edin
Herkese günaydınnnnn...hala tam adapte olamadım foruma ..birden cok mesaj alıntılamayı nasıl yapıyorduk..ortamı sevdim bu arada..inşallah hepimizin huzurlu yuvaları sevdiği eş ve çocukları olur..
kızlar günaydıngünaydın canım sana da..
kızlar sabah çok kötü uyandım, gece mide ağrısı, sabah ishal, bulantı baş dönmesi ve midem artık kabul etmedi....
şu an boğazlarım çok sızlıyor, limonlu çay yaptım ilaç aldım, ama hala hafiften dönüyor dünya :26:
inşallah toparlanıcam,
cerenkar; dualarına amin diyorum inş. kendinize dikkat edin
teşekkür ederim:)Herkese günaydın.
Ceren, yazdığımız mesajın sağ altında "alıntı ile cevapla" var ya onun yanında + işareti var ya, ona tıkla kaç tane mesajı cevaplamak istiyorsan; en son da "konuya cevap ver"e tıkla
aslışımmm özlettin ama kendini
ayy kuzum canım benim, bunlar güzel tatlı yorgunluklar, darısı hayırlısı ile başımıza inş.
günaydın canım.. inş bana dua edin valla ya, bugün beklediğim bir haber var. inş istediğim şekilde sonuçlanır.
amin canım amin
geçmiş olsun, sirkeli tuzlu su ile gargara yapmanı tavsiye ederim.
Canım ben genelde boğaz problemi yaşayınca toz zencefille bal karıştırıyorum biraz..sabah akşam yada belli aralıkla 1 kaşık yutuyorum..biraz acı oluyor ama..kesinlikle işe yarıyor özellikle faranjit vs. olmuşsam boğazı rahatlatıp nemlendiriyor..
teşekkür ederim:)
o zaman evrene olumlu mesaj verelım ve sana toplanıp dua edelım hayırlısıysa senın için olsun.
kızlar bugun ben cok mutluyum.
noelde yurtdışına tatıle gıtmıştık ablamla 13 ocakta vızemız bıtecek dıye ablam süpriz yapıp tur almış 6 şubataçok sevındırık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?