30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ankara'da yokmuş malesef

Teşekkür ederim canım.
Araştırıyorum hangisi en çok içime sinerse o olsun canım.
Senin de güzel olmuştu gelinliğin canım.

Anca geldim kızlar. Bugün yoğundum.
Herkes tatlı uykularında tabi ki.
Öğlene görüşürüz.

günaydın herkese

çok teş. ederim gülümsünn

maşallah size ya, çok imrendim, inş biz de sizin gibi hayırlısıyla mezun olabiliriz bu topikten bebişinize size sağlıklı günler

kızlar bi msj attı kaçtı gibi oldum ama okuyup çıkıyorum yazasım gelmiyo açıkçası pek, kusuruma bakmayın. yeni yeni sosyal hayat dönüyorum, nekahat sürecim bitmedi galiba daha
ama hepinizi sevdim, Rabbim hayırlı huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize inş.

Herkese günaydınnnnn...hala tam adapte olamadım foruma ..birden cok mesaj alıntılamayı nasıl yapıyorduk..ortamı sevdim bu arada..inşallah hepimizin huzurlu yuvaları sevdiği eş ve çocukları olur..

Herkese günaydınnnnn...hala tam adapte olamadım foruma ..birden cok mesaj alıntılamayı nasıl yapıyorduk..ortamı sevdim bu arada..inşallah hepimizin huzurlu yuvaları sevdiği eş ve çocukları olur..

kızlar günaydın günaydın canım sana da..

kızlar sabah çok kötü uyandım, gece mide ağrısı, sabah ishal, bulantı baş dönmesi ve midem artık kabul etmedi....
şu an boğazlarım çok sızlıyor, limonlu çay yaptım ilaç aldım, ama hala hafiften dönüyor dünya :26:

inşallah toparlanıcam,

cerenkar; dualarına amin diyorum inş. kendinize dikkat edin

aslışımmm özlettin ama kendini

Anca geldim kızlar. Bugün yoğundum.
Herkes tatlı uykularında tabi ki.
Öğlene görüşürüz.
ayy kuzum canım benim, bunlar güzel tatlı yorgunluklar, darısı hayırlısı ile başımıza inş.

gunaydınlar herkese ınsallah süper bır gün geçiririz öptüm sizleri.
günaydın canım.. inş bana dua edin valla ya, bugün beklediğim bir haber var. inş istediğim şekilde sonuçlanır.

amin canım amin

geçmiş olsun, sirkeli tuzlu su ile gargara yapmanı tavsiye ederim.

Herkese günaydın.

Ceren, yazdığımız mesajın sağ altında "alıntı ile cevapla" var ya onun yanında + işareti var ya, ona tıkla kaç tane mesajı cevaplamak istiyorsan; en son da "konuya cevap ver"e tıkla

Canım ben genelde boğaz problemi yaşayınca toz zencefille bal karıştırıyorum biraz..sabah akşam yada belli aralıkla 1 kaşık yutuyorum..biraz acı oluyor ama..kesinlikle işe yarıyor özellikle faranjit vs. olmuşsam boğazı rahatlatıp nemlendiriyor..

teşekkür ederim:)

o zaman evrene olumlu mesaj verelım ve sana toplanıp dua edelım hayırlısıysa senın için olsun.

kesınlıkle ve geçen seneye kadar bogazlarımdan cok hasta olan bırısı olarak ben bu sene portakal-ıhlamur-karanfil-limon karıştırıp demliyorum en son bardağa koymadan oncede zencefil ve balı karıştırıp bardağa koyuyorum.sonra demlediğim karışımı,en sonda karıştırmadan once tarcın koyup hepsını karıştırıp içiyorum.insann içini yakan bır tadı oluyor ama hastalıklara karşı bırebır.

kızlar bugun ben cok mutluyum.

noelde yurtdışına tatıle gıtmıştık ablamla 13 ocakta vızemız bıtecek dıye ablam süpriz yapıp tur almış 6 şubata çok sevındırık oldum

o zaman evrene olumlu mesaj verelım ve sana toplanıp dua edelım hayırlısıysa senın için olsun.

amin canım inş. saol

kızlar bugun ben cok mutluyum.

noelde yurtdışına tatıle gıtmıştık ablamla 13 ocakta vızemız bıtecek dıye ablam süpriz yapıp tur almış 6 şubata çok sevındırık oldum

ayy ne güzellllll.. nereye gidiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…