- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.601
hoşgeldın nasıl gidiyor hazırlıklar?
yok farketmedım ınsallah cekıcem kısmet olursa 6sında gıttıgımde
bende senın falla ılgılı konuna yorum yazdım bana ılıskı ıle ılıglı falmı baksan acaba:)
bakmışsın cok teşekkür ederim.
tugce kusura bakma benım cıkmam gerekıyor kendıne cok ıyı bak.
evdede gıremıyorum fınaller dönemi malum .. ders çalışmak benı bekler.
Amin canım inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır.Canlarım valla burdan yazılabilecek bir konuda değil..:18:
ama işte insanların yarı yolda bırakması. işle ilgili canım çok sıkkın.
sadece sizden Allah rızası için dua edin bana.
hayırlı şekilde istediğim bana söylenen yapılsın.
amin
merhaba bu bahsettiğin kartlar nedir ben yeniyim de yani sıkıntı olmayacaksa benim için de bakar mısın genel olarak...Baktım canım.
Allah'ın izni ile meleklerden yardım istediğimiz kartlar. Fal gibi de değil aslında.
Doğru yönlendiriyorlar gerçekten.
merhaba bu bahsettiğin kartlar nedir ben yeniyim de yani sıkıntı olmayacaksa benim için de bakar mısın genel olarak...
Teşekkürler tuğcecim bu aralar hep bir umut içinde beklemedeyim..İnşallah sonu hayır olur..Aslımda en çok istediğim beni tamamlayan bir eş...İnşallah 2014 yılı bu anlamda benim için umutlu olur...Melek destesi canım. Bakabilirim tabi ki.
bilgelik kartı geldi ilk olarak.
İçindeki bilgeyi dinle.
O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
İç sesine kulak ver canım.
Diğer kartın ise bir mucize bekle diyor.
Kalbini mucizelere açmalısın canım.
Hayatında bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle.
Mucizenin ışığı seni aydınlatacak.
Teşekkürler tuğcecim bu aralar hep bir umut içinde beklemedeyim..İnşallah sonu hayır olur..Aslımda en çok istediğim beni tamamlayan bir eş...İnşallah 2014 yılı bu anlamda benim için umutlu olur...
Aslıcım hoş geldin.
hoşbulduk canım,nasılsın,ben iyiyim ve yorgunum
İyiyim canım şükür.
Dinlen canım. Allah kolaylık versin.
Teşekkürler canım inşallah hepimize uğur getirir...Rica ederim canım.
İnşallah 2014 sana uğur getirir.
sağol canım,uzanıyorum zaten
Amin canım inşallah hakkında en hayırlı şekilde sonuçlanır.
nasılsınız kızlar.
ben kararsız olarak takılıyorum. bi iyi bi kötü olduğum bi ilişkim vardı 2 aydır düzelemiyoruz bi türlü onu çok kırdım ve artık o normale dönemiyor. hoş o da beni kırıyoren sağlıklısı bitirip önüme bakmak ama bunu yapamıyorum tamam diyorum bitireyim 5dk sonra vazgeçiyorum sürekli gel gi içindeyim
sanki onla biterse bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. herkesi onla kıyaslayıp bitirdiğim için hep pişman olacakmışım gibi hissediyorumgeleceği görmek istiyorum artık. 26 yaşıma giriyorum hayatıma dair sağlam adımlar istiyorum onunla bu haldeyken bir cacık olmaz biliyorum. ne kadar nereye kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. beklemek işe yarar mı onu da bilmiyorum. ve özet olarak ona çok aşığım, bi parçam gibi hissediyorum
dertleşmek istedim sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?