30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

suskun sultan ben daha ılk baştan evlenelım dıye baskı yapalım demedim.ben sadece 2-3 yıl sonra adam hala evlenme lafını açmıyorsa veya konuşmaktan kaçıyorsa ozaman nedenı sorgulaman gerektıgını söyledim.umarım arkadaş üzülmez sonucunda.

davete icap mı gerekirmiş, geldim ben de .

pek fazla beklenti içinde olduğumu söylemem sultan.saldım çayıra davasını güdüyorum artık.
öyle istedik olmuyor böyle istemeyelim bakalım.

bir kitaba başladım.aslında giden erkek yoktur.gerçi pek bana hitap etmiyor ,farkına varamamış günümüz kadınları için yazılmış.
bağımlı bir kişilik olduğumu düşünmüyorum.ama olmayınca olmuyor olayı bizim hallerimize "cuk" oturuyor.

Suskun Sultan, güzel yazmışsın.

Bırakın akışına kızlar, yalnız benim gibi fazla bırakmayın.

Benim hiçbir çabam yok. Birisi olunca tanıştırılmaya bile rica minnet gidiyorum. Sevmiyorum zira tanıştırılmayı...

hoş geldin.
aynı anda aynı şeyleri yazmışız.
Saldım çayıra mevlam kayıra

okuyorum ama bir şy kattığını düşünmüyorum açıkçası.hani o kadar uç bir kadın olmadım ilişkilerimde.
cinsel tema çok vurgulanmış orada.

okuyorum ama bir şy kattığını düşünmüyorum açıkçası.hani o kadar uç bir kadın olmadım ilişkilerimde.
cinsel tema çok vurgulanmış orada.

evet doğru hatırladım adını hatırlıyorum sonrasını hatırlayamamıştım.

Aynen doğru dıyorsun sımdı oturdu garıp bır kıtaptı.

ticari amaç güdülüyor işte pek çoğunda.ağza bir parmak bal çalıyorlar sonrasında
buyrun sizi ofisimde terapiye alayım mantığı.amaggnnn diyorum.

biz her şeyin farkında olan kadınlarız, daha farklı şeyler lazım olay için

ben boyle seylerın kıtaplarla olduguna inanmıyorum gerçekten cok fazla kadın-erkek ilişki kitabı okudum aslına bakarsan.

Kuantum kıtaplarıda ama hatta içimizdeki yolculuğa bır donem eskı erkek arkadaşımla gitmiştik.

Bir ıse yaradımı bende hayır.

Ben ne istediğimi bılıyorum aslına bakarsan kımı ıstedıgımı ama o kişiye yakın kımse hayatımda yok.dost,arkadaş olarak veya okulda sıradan bırısı olarak bıle görmedim.belki mucizem olucak onuda bılmıyorum.ama kafamda bır oyle olmalı oldugu ıcın kımseyıde o role eş bulamıyorum .benım sorunum bu.

Merhaba Limon, yazdıklarını okudum. sen onu neden kırdın acaba? o da seni sürekli kırıyor ya da seni kızdıracak şeyler mi yapıyor?
anlaşamadığınız noktayı tam olarak biliyor musun? yoksa genel mi..
'Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider' derler hep, ben buna inanmak istemezdim, karşı dururdum ama hep doğru çıktı.
bilmiyorum kızlar ne düşünür?

insan hayatında bazı yaşları vardır ki kırılma noktası gibi, sen çok güzel bir yaştasın ve bu yaşta yaşayacağın herşey 30a doğru senin karşına gelicek, belki iyi/kötü iz bırakacak. o yüzden işin mesleğin elindeyken sağlıklı kararlar alın. seviyorsanız sıkı sıkı sarılın, plan yapın, hayal kurun.. sizin ki biraz belirsizlikte gibi şuan.

katılıyorum 20lı yaşların başlarında ne yaşarsan onu biçiyorsun.

Selam herkese

arkadaşlar dua edip Allah dan hayırlısını isteyelim.. Allah hayırlı insanı nasip etsin. amin
Rabbim inş o hayırlı kişiyi bizlere nasip eder tez zamanda.amin

limon senide iyi anlıyorum gerçekten. insan kendisi bazen bunalmışlıktan, bazen alışkanlıkdan, bazen ya daha iyisi çıkmazsa gibi düşüncelerden, bazen bu kadar zaman ve emek verdim demekten içinde bulunduğu durumu anlayamıyor yada anlamak istemiyor.
sana nacizane tavsiyem; önce ilişkindeki olumsuzlukları, erkek arkadaşındaki olumsuzlukları ve kendi hatalarını kabullen. kabullenmek çok önemli. insan kabullendiği noktada inan cesaretlenip karar verip önüne yoluna bakabiliyor.
hakkında hayırlısı olsun inş.

bende okudum aslında giden erkek yoktur kitabını. ben hatırlıyorum kitabı ama çok detaylı değil.
ne çağırırsan düşüncelerinle ile o gelir diyor kitab özünde, affedin diyor, enerjini seni üzen insanları düşünerek harcama, hayata odaklan diyor. burda düşünce gücüyle ifade etmiş yazar,
şimdi okuduğum Allah de ötesini bırak isimli kitap ile bu kitabı şu açıdan bağdaştırdım ben.
seda diker in demiş olduğu şeyler aslında bizimde günlük hayatımızda bildiğimiz şeyler
mesela seda diker; birşeyin peşini bıraktığın zaman oluruna akışına bıraktığında, sana geliyor istediğin diyor.insanı da bir nevi maneviyata yönlendiriyor bence.
şimdiki okuduğum kitap; dua et ve duanın peşini bırak diyor. ben nedense bağdaştırdım burda yazılanları

selam turkuaz senın ıs konuların ne oldu?

selam canım, nasılsın?
daha netleşmedi cnm henüz. hemende netleşcek gibi değil.
ama sanırım 1 hafta 10 güne netleşcek gibi.
şirket biraz karışık da beklemem gerekecek.
Bakalım gün doğmadan neler doğar.. Rabbim büyük ve O na güvenim tam.
Rabbim hayırlısı ile bana nasip edecek inş. amin
dualarınızı eksik etmeyin zor günler yaşıyorum.

turkuaz, dua ediyorum senin icin. icini ferah tut ve inanmaktan vazgecme, zor gunler de gecicek, hersey bir imtihan, onemli olan o an gosterdigimiz sabir rabbim feraha cikarsin ins.

turkuaz, dua ediyorum senin icin. icini ferah tut ve inanmaktan vazgecme, zor gunler de gecicek, hersey bir imtihan, onemli olan o an gosterdigimiz sabir rabbim feraha cikarsin ins.

Saol cnm Allah razı olsun. Allah dualarınızı katbe kat fazlasıyla sizlere geri döndürsün inş. Amin.
Bakalım zaten sabredip Rabbim e dığındım. Sığındığım güvendiğim Allah ım elbet nasip edecek herşeyi hayırlısı ile inş. Amin.
Hayırlı haber alırımda inş burdan sizlerler paylaşmak nasip olur.

“ Ey yüreğimdeki fısıltıyı duyan Rabbim!
Sen içimdekileri hayrınla rızıklandır. . ”
-Hz. Mevlâna
Amin inşallah..Hoşuma giden bir sözdü sizlerle paylaşmak istedim...

biraz önce bir mesaj yazmıştım ama maalesef ben yazarken sayfadan çıkmış silindi.. umarım tekrar aynı netlikte yazabilirim.. Sizlerle bir konuda dertleşmek istedim kızlar.. Görücü usulü biri ile tanıştırıldım.. yaklaşık 2 ay önce aile ortamında görüştük ..ben başka bir ilde yasıyorum ..bu zaman zarfında telden görüştüğümüz oldu ..2 ay sonra tekrar gittiğimde görüştük... mantık aile yapısı, inanç yapısı, iş vs olarak çok uygun biri.. görüştüğümüz kadarıyla da iyi biri gibi.. Ama içimde tık yok.. Kalben bir şey hissedemedim.. Halbuki öyle çok tipe bakan biri de değilim ama o kimya az da olsa tutmalı.. sürekli düşünüyorum 2 aydır ne yapacağım diye..bir yanda n 32 yas olmuş biraz zorla diyorum ..aslında uzaktayken olabilirmiş gibi geliyor ama 2 ay sonunda memlekete gidince gördüğümde bunla asla yapamam diye bir feryat geçti içimden.. Alışveriş merkezinde görüşmüştük.. merdivenlerden inerken aynada yansımamızı gördüm ve çok alakasız geldik.. onunla kendimi aynı evde düşünemiyorum.. çok üzüldüm bu gelgitler arasında.. Aileler de istiyor .. tek uzak olan benim.. bir yandan diyorum ömür geçiyor diğer ses bu kadar bekledin sevdiğin biri olsun.. ama çevremde çok tanışabileceğim bir ortamda yok.. istiharelerden de bir şey çıkmadı nerdeyse 1 ay denedim.. böyle karışık bir durumdayım işte.. çocuk bi kaç ay görüşebiliriz ama daha sonra olumsuz olursa hoş olmaz dedi.. zaten olumlu olsa neden zamana ihtiyacım olsun. bende o zaman burda bitsin dedim..öyle kaldı..böyle işte.. inşallah hata yapmamışımdır diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…