- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.641
Selam kızlar nasılsınız?
Çok fazla beklenti içine girdiğimiz için çok üzülüyoruz. Hayat bu gün doğmadan neler doğuyor. Allah hayırlı yazılar yazsın canlar gerisi boş. Kadında erkete çok farklı şeylere dikkat ediyor. Bir kişide yaşadığımız bazı olaylar kulağımıza küpe olur ama asla aynısı olmaz kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım. Tanımak tanımakta öyle kolay iş değil çok fazla evlenme isteği içine girdiğimiz için olmuyor. Karşı tarafı vazgeçirende biziz. Derler ya bir şeyi ne kadar umursamazsan o daha kolay oluyor üstüne düştükçe tam tersi oluyor. Hayatı olduğu gibi yaşayın. Niyeler, nedenler ve niçinler sadece bizi üzer.
Bol dua etmek tam inanç lazım.
Selam kızlar nasılsınız?
Çok fazla beklenti içine girdiğimiz için çok üzülüyoruz. Hayat bu gün doğmadan neler doğuyor. Allah hayırlı yazılar yazsın canlar gerisi boş. Kadında erkete çok farklı şeylere dikkat ediyor. Bir kişide yaşadığımız bazı olaylar kulağımıza küpe olur ama asla aynısı olmaz kimseyi kimseyle kıyaslamamak lazım. Tanımak tanımakta öyle kolay iş değil çok fazla evlenme isteği içine girdiğimiz için olmuyor. Karşı tarafı vazgeçirende biziz. Derler ya bir şeyi ne kadar umursamazsan o daha kolay oluyor üstüne düştükçe tam tersi oluyor. Hayatı olduğu gibi yaşayın. Niyeler, nedenler ve niçinler sadece bizi üzer.
Bol dua etmek tam inanç lazım.
hoş geldin.davete icap mı gerekirmiş, geldim ben de .
pek fazla beklenti içinde olduğumu söylemem sultan.saldım çayıra davasını güdüyorum artık.
öyle istedik olmuyor böyle istemeyelim bakalım.
bir kitaba başladım.aslında giden erkek yoktur.gerçi pek bana hitap etmiyor ,farkına varamamış günümüz kadınları için yazılmış.
bağımlı bir kişilik olduğumu düşünmüyorum.ama olmayınca olmuyor olayı bizim hallerimize "cuk" oturuyor.
hoş geldin.
aynı anda aynı şeyleri yazmışız.
Saldım çayıra mevlam kayıra
okuyorum ama bir şy kattığını düşünmüyorum açıkçası.hani o kadar uç bir kadın olmadım ilişkilerimde.
cinsel tema çok vurgulanmış orada.
ticari amaç güdülüyor işte pek çoğunda.ağza bir parmak bal çalıyorlar sonrasında
buyrun sizi ofisimde terapiye alayım mantığı.amaggnnn diyorum.
biz her şeyin farkında olan kadınlarız, daha farklı şeyler lazım olay için
nasılsınız kızlar.
ben kararsız olarak takılıyorum. bi iyi bi kötü olduğum bi ilişkim vardı 2 aydır düzelemiyoruz bi türlü onu çok kırdım ve artık o normale dönemiyor. hoş o da beni kırıyoren sağlıklısı bitirip önüme bakmak ama bunu yapamıyorum tamam diyorum bitireyim 5dk sonra vazgeçiyorum sürekli gel gi içindeyim
sanki onla biterse bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. herkesi onla kıyaslayıp bitirdiğim için hep pişman olacakmışım gibi hissediyorumgeleceği görmek istiyorum artık. 26 yaşıma giriyorum hayatıma dair sağlam adımlar istiyorum onunla bu haldeyken bir cacık olmaz biliyorum. ne kadar nereye kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. beklemek işe yarar mı onu da bilmiyorum. ve özet olarak ona çok aşığım, bi parçam gibi hissediyorum
dertleşmek istedim sizinle.
Merhaba Limon, yazdıklarını okudum. sen onu neden kırdın acaba? o da seni sürekli kırıyor ya da seni kızdıracak şeyler mi yapıyor?
anlaşamadığınız noktayı tam olarak biliyor musun? yoksa genel mi..
'Bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider' derler hep, ben buna inanmak istemezdim, karşı dururdum ama hep doğru çıktı.
bilmiyorum kızlar ne düşünür?
insan hayatında bazı yaşları vardır ki kırılma noktası gibi, sen çok güzel bir yaştasın ve bu yaşta yaşayacağın herşey 30a doğru senin karşına gelicek, belki iyi/kötü iz bırakacak. o yüzden işin mesleğin elindeyken sağlıklı kararlar alın. seviyorsanız sıkı sıkı sarılın, plan yapın, hayal kurun.. sizin ki biraz belirsizlikte gibi şuan.
selam turkuaz senın ıs konuların ne oldu?
selam canım, nasılsın?
daha netleşmedi cnm henüz. hemende netleşcek gibi değil.
ama sanırım 1 hafta 10 güne netleşcek gibi.
şirket biraz karışık da beklemem gerekecek.
Bakalım gün doğmadan neler doğar.. Rabbim büyük ve O na güvenim tam.
Rabbim hayırlısı ile bana nasip edecek inş. amin
dualarınızı eksik etmeyin zor günler yaşıyorum.
Hayata; anlatmak istedigimi cok guzel ozetlemissin aslinda. katiliyorum.katılıyorum 20lı yaşların başlarında ne yaşarsan onu biçiyorsun.
turkuaz, dua ediyorum senin icin. icini ferah tut ve inanmaktan vazgecme, zor gunler de gecicek, hersey bir imtihan, onemli olan o an gosterdigimiz sabirrabbim feraha cikarsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?