- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.621
ne zamandır çıkıyordunuz,yanlış hatırlamıyorsam o evlenmeyi düşünmüyordu,öyle mi?
2,5 yıl oldu şu an için evlilik düşünmüyor genel anlamda evliliği isteyen biri ama bu yaz için istemez mesela
ne kadar zamandır çalışıyorsunuz. evliliği ertelemesinin nedeni ne peki sence. kendinden mi emin değil,senden mi emin değil... genel olarak evliliği düşünüyorsa seninle de ciddi düşünüyorsa, en azından aile ile tanıştırma, söz, nişan gibi bir adım atması lazım, yoksa kadınlar ortada evlenmeye bir engel yokken sürekli erteleme ile karşılaşırsa doğal olarak kırılır ve ilişkiyi sorgular ve bir süre sonra da sıkılır...
nasılsınız kızlar.
ben kararsız olarak takılıyorum. bi iyi bi kötü olduğum bi ilişkim vardı 2 aydır düzelemiyoruz bi türlü onu çok kırdım ve artık o normale dönemiyor. hoş o da beni kırıyoren sağlıklısı bitirip önüme bakmak ama bunu yapamıyorum tamam diyorum bitireyim 5dk sonra vazgeçiyorum sürekli gel gi içindeyim
sanki onla biterse bir daha hiç mutlu olamayacakmışım gibi geliyor. herkesi onla kıyaslayıp bitirdiğim için hep pişman olacakmışım gibi hissediyorumgeleceği görmek istiyorum artık. 26 yaşıma giriyorum hayatıma dair sağlam adımlar istiyorum onunla bu haldeyken bir cacık olmaz biliyorum. ne kadar nereye kadar bekleyeceğimi bilmiyorum. beklemek işe yarar mı onu da bilmiyorum. ve özet olarak ona çok aşığım, bi parçam gibi hissediyorum
dertleşmek istedim sizinle.
Hayırlı bir ilişki huzur içerir canım.
Siz de bu huzur var mı?
İyi anlaşabiliyormusunuz?
Bunlar evlilikte çok önemli çünkü.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
şu var bi sorun yokken çok iyi anlaşırız kafa yapımız uyar çok eğelenir, çok konuşuruz ama sıkıntılar varken o tamamen kendi kabuğuna çekilir. bir de kahretsin ki mesafeler var aramızda. hayırlısını isityorum olacaksa devam etsin olmayacaksa bitsin istiyorum ama. bilmiyorum tatlım ilişkiler konusunda tecrübesizim daha önce ciddi uzun süren ilişkim olmad ilk onunla yaşadım sevgililiği bu da etken. uyuz ya uyuz
Hayırlı diye dua etmek en doğrusu canım.
amin canım amin. dışardan baksam kendi hayatıma salak kız bitir hayatına bak derim ama işler bana dönünce mantığımı buzlukta buluyorum. o uyuzda farkında bu durumun. inş hepimiz için hayırlısı
benim 3. yılım bu yıl atandı . daha çok yeni askerlik falan ailesine yardım etme gibi düşünceleri var. bir de evliliğe hazır değil bunu hissediyorum canım ya. onun hem artıları hem de eksileri o kadar çok ki bi taraf ağır basmıyor işte. ben aile, nişan sözü evlilikten kısa bir süre önce istiyorum uzun süreli şeyler daha sıkıntı. aileler falan işin içine girince daha zor olacağını düşünüyorum bakalım bakalım. şu anda ilişkimiz sallantıda fazlasıyla
bunu hissettiğini düşünüyorumNasıl olsa elimde beni bırakmaya cesaret etmez diye mi düşünüyor?
o da mı aynı yaşta seninle. hani güveniyorsan, seviyorsan, o işlerini düzene oturtunca mesela seneye evleniriz kesin diyebiliyorsan bekle derim.
bunu hissettiğini düşünüyorum
ben büyüğüm canım ondan.ya onun veya benim tarzım değil seneye kesin gibi cümleler kurmak. seviyorum güveniyorum ama kesin diyemem. ilşkimin o kadar dayanıklı olduğunu düşünmüyorum
bence onunla ortak bir geleceği göremediğin için yani tam anlamıyla ona güvenemediğin, önünü göremediğin, artık beklemek istemediğin, ciddi bir şeyler isteyip yolunu çizmek istediğin için bitirmeyi düşünüyorsun. bence bitirebilecek gücün var senin, zaten 2 aydır görüşmüyormuşsunuz...
bilmiyorum canım ya yoruldum düşünmekten bu da beni olumsuz etkilemye başladı. yok görüşüyoruz telefonla tabi
ona ve kendime güvenemiyorum ciddi istiyorum ama yetecek mi bazı şeyler bilmiyorum. hayırlısı olsun diye dua ediyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım...ama ortada bir engel yokken hele de her iki tarafın işi de varken ciddi adım atılamıyorsa bunun sebeblerine bakmalı...uzun beklemeler olumsuz durumlardan daha çok tüketiyor insanı...bilmiyorum canım ya yoruldum düşünmekten bu da beni olumsuz etkilemye başladı. yok görüşüyoruz telefonla tabi
ona ve kendime güvenemiyorum ciddi istiyorum ama yetecek mi bazı şeyler bilmiyorum. hayırlısı olsun diye dua ediyorum
önünüzü kesecek bir neden, imkansızlık vs. göremedim ben açıkçası, yani ikiniz de gerçekten isteseniz gayet rahat evlenebilirdiniz... seven insan sabreder, çaba sarf eder ve beklerdi ama demek ki senin tahammülün kalmamış beklemeye, geleceği görmemeye, onda da öyle bir çaba olmayınca muallakta kalmış ilişki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?