30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

maşallah kuzularına canım
nasıl kardeşlerin arası

evdeki değişiklikler insana heyacan veriyor benimde mutfak perdelerine el atmam gerek ama
ocağa kadar bu mali tablo ile zor

tsk.ederim canim benim ;-)

ayyy , canim cok normal ama, daha yeni ögrendigi icindir o, sökünce artik isiniz kolaylasacaktir.
Allah size bagislasin, zihin aciligi versin .. cok uzulmeyin, o duzelecektir .

dikkat sorunumuz var sanırım canım ondan kaynaklanıyor dr götürüyorum bakalım ne diyecek dr
17 kasıma gün verdi. amin

maşallah kuzularına canım
nasıl kardeşlerin arası

evdeki değişiklikler insana heyacan veriyor benimde mutfak perdelerine el atmam gerek ama
ocağa kadar bu mali tablo ile zor
aralari cok sukur iyi, birbirlerini cok seviyorlar . Bazen büyügü kiziyor/ yada kazayla aglatmis oluryor, ama hemen '' ay canimm, ayy askim, '' diye sariliyor , ufaklik zaten sefkate bayiliyor , hemen bal kaymak oluyorlar.
memnunum cok sukur.

aslinda esim watsaptan resimlerini atti, suan o Bursa'da , bikac gun sonra gelecek.
bende sectim, bakalim nasil olacak.

kardeş sevgisi çok güzel gerçekten bende 4 kardeşim iyiki varlar diyorum
ama malesef oğluma kardeş düşünemedik

kardeş sevgisi çok güzel gerçekten bende 4 kardeşim iyiki varlar diyorum
ama malesef oğluma kardeş düşünemedik
istedikten sonra, insallah oda olur canim.
kardes sart degil, bazi cocuklar tek baslarinada mutlular, benim bir arkadasim vardi (cooook eskiden, daha ergenken ben) annesini tehdit ederdi ; sakin kardesim olmasin!! diye

ama cocugunuzun kardes dilegi varsa (benimki mesela bi tane daha istiyor) , insallah sizinde olur bitane daha <3

noldu?? zayiflamaya mi calisiyorsun??

bir ara çok kilo aldım, diyet topiği sayesinde veririm dedim ama şimdilerde birşey yapmadan gitti
son dönemde stresli günler geçiriyorum onun etkisi

benim oğlanın ara ara oluyor ısrarcı değil zaten sağlık sorunlarım ve bakacak kimse olmadığından bebek isteğini bıraktık eşimle oğlumun özel ilgiye ihtiyaçı var

ben üniversiteyi izmirde okudum harika bir kent orası
sende diyeceksin nereyi yazsam beğeniyor bu hatun

teşekkür ederim sen nasılsın ben de 1.5 aydır yeni yerleştim önce den ızmirdeydm.
öylemi? ben eskiden zümrütevlerde yatili okudum ,3 yil.
uzun zamandir gitmedim Bursaya, hayalim birgun kesin dönüs TR'ye. Bursaya yakin ,yada Bursada yerlesmek ....aghhh ahh.

bende iyiyim, tsk.ler canim, calisiyorum, biraz gevseklik yapiyorum diyebilirim suan....
calisiyormusun? evdemisin?

şehir dışında.misin
evdeym napym ışte 2 tane canavarla uğraşıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…