- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
maşallah kuzularına canımtesekkur ederim canim, daha neler yazsam ;
suan isteyim, bende calisiyorum, Hollandada yasiyorum,
eskiden cok daha aktiftim KK'da , uzun bir süre girmedim,
isteyken face''ten bikinca , KK'da gezinmek guzel oluyor.
2 oglum var ellerinden operler. 8 ve 2 yaslarindalar
bugün yeni perdeler siparis verdim, heyecanliyim az..
sizler ??
bende bursada yapıyorum 2çocuk annesi 30 yaşındadym
ay ben Bursayi cokkk severim canim, memnun oldumm usriyusra <3bende bursada yapıyorum 2çocuk annesi 30 yaşındadym
tsk.ederim canim benim ;-)
ayyy , canim cok normal ama, daha yeni ögrendigi icindir o, sökünce artik isiniz kolaylasacaktir.
Allah size bagislasin, zihin aciligi versin .. cok uzulmeyin, o duzelecektir .
kk sadece diyet bölümnde tanıştım 10 aydır buralrdym
aralari cok sukur iyi, birbirlerini cok seviyorlar . Bazen büyügü kiziyor/ yada kazayla aglatmis oluryor, ama hemen '' ay canimm, ayy askim, '' diye sariliyor , ufaklik zaten sefkate bayiliyor , hemen bal kaymak oluyorlar.maşallah kuzularına canım
nasıl kardeşlerin arası
evdeki değişiklikler insana heyacan veriyor benimde mutfak perdelerine el atmam gerek ama
ocağa kadar bu mali tablo ile zor
noldu?? zayiflamaya mi calisiyorsun??bende diyet topiklerinden birine yazıyorum ama bende iş yoookkk
istedikten sonra, insallah oda olur canim.kardeş sevgisi çok güzel gerçekten bende 4 kardeşim iyiki varlar diyorum
ama malesef oğluma kardeş düşünemedik
noldu?? zayiflamaya mi calisiyorsun??
istedikten sonra, insallah oda olur canim.
kardes sart degil, bazi cocuklar tek baslarinada mutlular, benim bir arkadasim vardi (cooook eskiden, daha ergenken ben) annesini tehdit ederdi ; sakin kardesim olmasin!! diye
ama cocugunuzun kardes dilegi varsa (benimki mesela bi tane daha istiyor) , insallah sizinde olur bitane daha <3
saglik olsun canim benim, herseyin bir sirasi var ;-)benim oğlanın ara ara oluyor ısrarcı değil zaten sağlık sorunlarım ve bakacak kimse olmadığından bebek isteğini bıraktık eşimle oğlumun özel ilgiye ihtiyaçı var
teşekkür ederim sen nasılsın ben de 1.5 aydır yeni yerleştim önce den ızmirdeydm.ay ben Bursayi cokkk severim canim, memnun oldumm usriyusra <3
nasilsin??
sağol seninklrle birlikte bagslsn inşallahhoşgelrihiz canım, allah bağışlasın evladını
bursayı görmüştüm güzel bir kentte yaşıyorsunuz
bir ara çok kilo aldım, diyet topiği sayesinde veririm dedim ama şimdilerde birşey yapmadan gitti
son dönemde stresli günler geçiriyorum onun etkisi [/Q
istedikten sonra tek basina yapabilirsin canim , benimde suanda bikac kilom fazladan var , ama inan eriniyorum, zaten itici de durmuyor, ama Kasimda baslicam, kafaya koydum, ben kafaya koyuncada yaparim .
sende yap, kendini motive et, incelmek tok hissinden daha güzel bir hiss, diye kafana koy! bosuna strese kapilma, kilo icin insanlar keske üzülmeseler, (demesi kolay tabi ) ama oyle.
hoşgelrihiz canım, allah bağışlasın evladını
bursayı görmüştüm güzel bir kentte yaşıyorsunuz
öylemi? ben eskiden zümrütevlerde yatili okudum ,3 yil.teşekkür ederim sen nasılsın ben de 1.5 aydır yeni yerleştim önce den ızmirdeydm.
canım heryer güzel insan yalnız olunca pek bi önemi yok çok şükür esim evlatlrm varben üniversiteyi izmirde okudum harika bir kent orası
sende diyeceksin nereyi yazsam beğeniyor bu hatun
şehir dışında.misinöylemi? ben eskiden zümrütevlerde yatili okudum ,3 yil.
uzun zamandir gitmedim Bursaya, hayalim birgun kesin dönüs TR'ye. Bursaya yakin ,yada Bursada yerlesmek ....aghhh ahh.
bende iyiyim, tsk.ler canim, calisiyorum, biraz gevseklik yapiyorum diyebilirim suan....
calisiyormusun? evdemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?