30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

allah gönlüne göre versin arkadaşım aslen nerelisin

Hollandada yasayan bir ulkedas mi var burada :) bende Hollanda'dan katiliyorum, merhabalar 30 yas uzeri evli bayanlaaar :) (ben tam 30um, yine katilabilirim sohbete degil mi?)

Hollandada yasayan bir ulkedas mi var burada :) bende Hollanda'dan katiliyorum, merhabalar 30 yas uzeri evli bayanlaaar :) (ben tam 30um, yine katilabilirim sohbete degil mi?)
hoşgeldin tatlım nasılsın tabikiii topic sahibi yok
umarım oda aramıza katılır

anaam, eeyla, welkom joh!! da's toevallig zeg.
nasilsin? NL in neresindensin bacim?

hoşgeldin tatlım nasılsın tabikiii topic sahibi yok
umarım oda aramıza katılır
tesekkur ederiiim, hosbuldum! Allah bagislasin iki cocugun var diye okudum! yasin kac>?

anaam, eeyla, welkom joh!! da's toevallig zeg.
nasilsin? NL in neresindensin bacim?
haha thanks! Aslinda Belcikada yasiyorum, ama Hollanda'dan Belcikaya gelin gittim :) Hollandanin sinirindayim ama, Maastrichtteyim su an mesela, ofiste 'calisiyorum' hihi :)
sen nerdensin?

:) aha, kolay gelsin canim, bende calisiyorum, Belastingdienst.
biz Eindhoven'da yasiyorum ,
dogru iki evladim var, ikiside erkek, ellerinden operler, ben 34 yasindayim ..hic Eindhovena geldinmi?

Sagol sanada kolay gelsin. Gelmez miyiiiim! Haha :) haftada asagi yukari iki gun Den Bosch'ta calisiyorum. Hollanda'dayken Roermond'da yasiyordum, komsu sayiliriz :) Masallah Allah bagislasin! Darisi bize olsun hihi..
Dogma buyume Hollanda'da misin?

yep ,dogma buyume Eindhoven, idd komsu sayiliriz.zachte G altijd sympatiek. Amin canim insallah gonlunuzce olur, Allah bir yastikta kocaltsin,

amin :) leuk! arada yazisalim yahu, gunun guzel olsun, patronada is yapiim artik biraz

canım benim bir oğlum var yaş 37 şimdilik aranızda en büyük benim

tekirdağda yaşıyorum sen Mersinli ablam de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…