- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
kolay gelsin , canavarciklar kac yaslarinda canim? kiz oglan?şehir dışında.misin
evdeym napym ışte 2 tane canavarla uğraşıp duruyorum
canım heryer güzel insan yalnız olunca pek bi önemi yok çok şükür esim evlatlrm var
öylemi? ben eskiden zümrütevlerde yatili okudum ,3 yil.
uzun zamandir gitmedim Bursaya, hayalim birgun kesin dönüs TR'ye. Bursaya yakin ,yada Bursada yerlesmek ....aghhh ahh.
bende iyiyim, tsk.ler canim, calisiyorum, biraz gevseklik yapiyorum diyebilirim suan....
calisiyormusun? evdemisin?
aslen Ardahan'liyizallah gönlüne göre versin arkadaşım aslen nerelisin
aslen Ardahan'liyiz
ahiska Türklerindeniz , birazda Kirim (annemler)
her yerde aslinda iyi ve kotu insanlar var, ama genelimiz iyidirbenimde çalıştığım kurumda müdür bey var ardahanlı onlarda ahiska Türklerinden
çok beyfendi bir bey
bende Mersinliyim
tekirdağda yaşıyoruzher yerde aslinda iyi ve kotu insanlar var, ama genelimiz iyidir
nerde yasiyorsunuz canim? belki yasmissindir ,ama ben hatirlayamadim simdi
hoşgeldin tatlım nasılsın tabikiii topic sahibi yokHollandada yasayan bir ulkedas mi var burada :) bende Hollanda'dan katiliyorum, merhabalar 30 yas uzeri evli bayanlaaar :) (ben tam 30um, yine katilabilirim sohbete degil mi?)
anaam, eeyla, welkom joh!! da's toevallig zeg.Hollandada yasayan bir ulkedas mi var burada :) bende Hollanda'dan katiliyorum, merhabalar 30 yas uzeri evli bayanlaaar :) (ben tam 30um, yine katilabilirim sohbete degil mi?)
tesekkur ederiiim, hosbuldum! Allah bagislasin iki cocugun var diye okudum! yasin kac>?hoşgeldin tatlım nasılsın tabikiii topic sahibi yok
umarım oda aramıza katılır
haha thanks! Aslinda Belcikada yasiyorum, ama Hollanda'dan Belcikaya gelin gittim :) Hollandanin sinirindayim ama, Maastrichtteyim su an mesela, ofiste 'calisiyorum' hihi :)anaam, eeyla, welkom joh!! da's toevallig zeg.
nasilsin? NL in neresindensin bacim?
:) aha, kolay gelsin canim, bende calisiyorum, Belastingdienst.tesekkur ederiiim, hosbuldum! Allah bagislasin iki cocugun var diye okudum! yasin kac>?
haha thanks! Aslinda Belcikada yasiyorum, ama Hollanda'dan Belcikaya gelin gittim :) Hollandanin sinirindayim ama, Maastrichtteyim su an mesela, ofiste 'calisiyorum' hihi :)
sen nerdensin?
sağol canım kızım 4.5 yaşında oğlum da 22 aylıkkolay gelsin , canavarciklar kac yaslarinda canim? kiz oglan?
biz Hollandada yasiyoruz canim, malesef.
canım benim bir oğlum var yaş 37 şimdilik aranızda en büyük benimtesekkur ederiiim, hosbuldum! Allah bagislasin iki cocugun var diye okudum! yasin kac>?
haha thanks! Aslinda Belcikada yasiyorum, ama Hollanda'dan Belcikaya gelin gittim :) Hollandanin sinirindayim ama, Maastrichtteyim su an mesela, ofiste 'calisiyorum' hihi :)
sen nerdensin?
Allah anali babali kardasli buyutsun insallah, hayirli uzun omurlu olsunlarsağol canım kızım 4.5 yaşında oğlum da 22 aylık
Tekirdagli ablammcanım benim bir oğlum var yaş 37 şimdilik aranızda en büyük benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?