30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

dün oğlanın burnu tıkalı idi gece yanında yattık üstünü açıyor diye sağolsun benide kendini uyutmadı gözlerimi kapatınca gözlerim acışıyor

perdelerin nasıl nikita resim eklesene yapabilirsen

resim varda, telden girmem lazim , simdi pc den yaziyorum. bi deneyeyim

gecmis olsun ya , insallah cabuk iyilesir. Benimde ufaklik kapmis sifayi , gecen pazar sünnet ettirmeye götürdük , yapmadilar hasta diye.

gecmis olsun ya , insallah cabuk iyilesir. Benimde ufaklik kapmis sifayi , gecen pazar sünnet ettirmeye götürdük , yapmadilar hasta diye.

SAĞOL TATLIM BURDA 29 EKİM TATİLİ VAR 1,5 GÜN BU ARADA DÜZELMESİ GEREK
OKULDAN GERİ KALMAMALI HARFLERİ VERİYOR ÖĞRETMENİ

SÜNNETMİ OLACAK PAŞAM TEZ ZAMANDA DÜZELİR İNŞALLAH
DAMAT OLDUĞU GÜNLERİ GÖRESİN İNŞALLAH

Slm bayanlar. Beni de araniza alin lutfen. Patliyodum. Burayi gordum pek bi sevindim.

EN GÜZELİ SADELİKTEN YANAYIM BENDE ARKADAŞIM GÜLE GÜLE KULLAN
tesekkur ederim ablacimm, onceki perdelerimi hangi akla hizmet diye aldigimi, hala anlamiyorum, siyah gri cizgileri var bilionmu? bu haftasonu bunlar gelecek insallah
evet ya, istiyorduk sunnet olmasini, ayarlanmisti hersey, atesi var diye yapmadilar, baska tarihe almamiz lazim simdi.
insallah ablacim ya, insallah damat olacagi gunu de goruruz, sizlerde insallah <3

:) kendimi tAnitim bi. 31 yasindayim. 1 cocuk annesiyim. Ordu dan katiliyorum. Yarisma programinda gibi hissettim
yarismaci arkadaslara basarilar dilememissin ! aaaa, ne ayip bacu daaa

ne güzelll, ordu nereeee, tekirdag nereeee, ihollanda neree, su internet ne birlestirici bisey yahu.
cok iyi ettin canim , Allah bagislasin yavrunu , evdemisin? calisionmu? havalar nasil?

Biraz bencilim iste :) ogretmenim. Ama bugun evdeydim. Bizim kucuk sultan uyuyor. Ben de takilim dedim. Karadenizin havasi sorulurmu yahu :)

Biraz bencilim iste :) ogretmenim. Ama bugun evdeydim. Bizim kucuk sultan uyuyor. Ben de takilim dedim. Karadenizin havasi sorulurmu yahu :)
hacan buralar her zaman cüzeldur diysun hee uyyy, cözuni sevdugumun Karadenuziii <3

demek prensesin var, ayyy masallah Allah uzun omurler versinnn , adi ne?

aramıza hoşgeldin öğretmen hanım sınıf öğretmenimisin
allah bağışlasın evladını

Kusura bakmayin bayanlar. Bizim kiz uyandi da hemen cevap yazamadim. Yok canim sinif degil din kulturu ogrtmeniyim. Kizimin adi nisan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…