- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
olur ablaciiiimtekirdağda yaşıyorum sen Mersinli ablam de bana
resim varda, telden girmem lazim , simdi pc den yaziyorum. bi deneyeyimdün oğlanın burnu tıkalı idi gece yanında yattık üstünü açıyor diye sağolsun benide kendini uyutmadı gözlerimi kapatınca gözlerim acışıyor
perdelerin nasıl nikita resim eklesene yapabilirsen
resim varda, telden girmem lazim , simdi pc den yaziyorum. bi deneyeyim
gecmis olsun yadün oğlanın burnu tıkalı idi gece yanında yattık üstünü açıyor diye sağolsun benide kendini uyutmadı gözlerimi kapatınca gözlerim acışıyor
perdelerin nasıl nikita resim eklesene yapabilirsen
sade bembeyaz , yakisacagini umuyorum ablam, nasil sence?
gecmis olsun ya, insallah cabuk iyilesir. Benimde ufaklik kapmis sifayi , gecen pazar sünnet ettirmeye götürdük , yapmadilar hasta diye.
tesekkur ederim ablacimm, onceki perdelerimi hangi akla hizmet diye aldigimi, hala anlamiyorum, siyah gri cizgileri var bilionmu? bu haftasonu bunlar gelecek insallahEN GÜZELİ SADELİKTEN YANAYIM BENDE ARKADAŞIM GÜLE GÜLE KULLAN
evet ya, istiyorduk sunnet olmasini, ayarlanmisti hersey, atesi var diye yapmadilar, baska tarihe almamiz lazim simdi.SAĞOL TATLIM BURDA 29 EKİM TATİLİ VAR 1,5 GÜN BU ARADA DÜZELMESİ GEREK
OKULDAN GERİ KALMAMALI HARFLERİ VERİYOR ÖĞRETMENİ
SÜNNETMİ OLACAK PAŞAM TEZ ZAMANDA DÜZELİR İNŞALLAH
DAMAT OLDUĞU GÜNLERİ GÖRESİN İNŞALLAH
gel gii, hosgeldin, topigin sahabi nerelerde bilmioz ama, biz burdayig...Slm bayanlar. Beni de araniza alin lutfen. Patliyodum. Burayi gordum pek bi sevindim.
:) kendimi tAnitim bi. 31 yasindayim. 1 cocuk annesiyim. Ordu dan katiliyorum. Yarisma programinda gibi hissettimgel gii, hosgeldin, topigin sahabi nerelerde bilmioz ama, biz burdayig...
ee aanat hele .
Slm bayanlar. Beni de araniza alin lutfen. Patliyodum. Burayi gordum pek bi sevindim.
Cok sukur bisey yok. Benim genel ruh halim diyelim :)hoşgeldin tatlım, hayırdır ne oldu
yarismaci arkadaslara basarilar dilememissin ! aaaa, ne ayip bacu daaa:) kendimi tAnitim bi. 31 yasindayim. 1 cocuk annesiyim. Ordu dan katiliyorum. Yarisma programinda gibi hissettim
Biraz bencilim iste :) ogretmenim. Ama bugun evdeydim. Bizim kucuk sultan uyuyor. Ben de takilim dedim. Karadenizin havasi sorulurmu yahu :)yarismaci arkadaslara basarilar dilememissin ! aaaa, ne ayip bacu daaa
ne güzelll, ordu nereeee, tekirdag nereeee, ihollanda neree, su internet ne birlestirici bisey yahu.
cok iyi ettin canim , Allah bagislasin yavrunu , evdemisin? calisionmu? havalar nasil?
hacan buralar her zaman cüzeldur diysun heeBiraz bencilim iste :) ogretmenim. Ama bugun evdeydim. Bizim kucuk sultan uyuyor. Ben de takilim dedim. Karadenizin havasi sorulurmu yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?