Beni kıskandırmaya çalışıyorsunuz yemezlerAaa olur mu oyle sey yailiski durumunuz nedir bilmiyorum ama öyle de bi aşık olursunuz ki titreye titreye
İyi insan çıksın karşına inseAllah. Gerçek aşk kaldımi bence kalmadı aşık olub evlendiyinde hiç aşık olmadan evlendiyinde eğer iyi adamsa huzurluda mutluda olursun ama kaç yıl sürün ol derdinden evlen daha sonra o kadar deyisib kötü essek gibi olanlar varki. Yani sadece olarak iyi adam olsun bı şans versen bulursun kendine uygun birini. Zaten dortdortluk arıyorsan o yok dünyada.Mutlu günler herkese. Genel olarak yalnızlığı seven, kendi başına kalmaktan hoşlanan bir yapım vardır. Etrafımda sürekli konuşan birilerinin olması beni bunaltır çoğu zaman. 30 yaşıma gireli epey oldu, arkadaşlarımın birçoğu çoluk çocuğa karıştı, kalan birkaç bekar da bu sene aşkı buldu, evlendi vs. O kadar uzun zamandır aşktan uzağım ki, bu duyguların güzelliğini bilmeme rağmen bir türlü gerçekten sevileceğim birine denk gelemenenin burukluğunu yaşıyorum sanırım. Kolay kolay aşık olan biri değilimdir, en son 15-16 sene önce ergenken birine seni seviyorum cümlesini kurdum. Olmadı, iyi ki olmamış diyorum şimdi. Ben bu hissi, bu duyguları alelade birine hissettirmek istemeyerek senelerimi geçirdim. Karşımdaki kişi gerçekten karakter olarak, kalben bu sevgiyi hak eden ve beni de gerçekten ben olduğum için sevecek biri olsun istedim. Sevgi hissine aynı derecede önem veren, aynı şekilde bu duyguyu koruyan birine denk gelir miyim bilmiyorum. Sanki hiç denk gelmeyecekmişim gibi. Benim gibi hisseden, zamanında böyle hissetmiş olanlar var mı?
İnternet denilen şey her şeyi bitirdi. Adam ya da kadın diyor ki amaaan sen olmazsan başkası olur..
Bu da doğru bı bakış açısıBen buna katilamiyorum. Aşk yokluktan, başkalarini bulamamaktan doğan bir şey değil bence.
Başka seçenekler olmadigi için, baskasini bulamayacagi için birine odaklanan kişi de aşık değildir diye dusunuyorum.
Kendimi birinin son çaresi olarak dusunmek istemem acikcasi önemli olan kalabaliklarin arasindan birbirini seçmiş olmak ve devam edebilmek.
Üstteki yorum gibi ben de belli bir yaştan sonra aşk olayına inanmıyorum. 30lara yaklaştığında mantık devrede oluyor ve seçici olmaya başlıyor insan. Mükemmeli aramayın çünkü öyle bir insan yok. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aynen öyle. Mantık devrede olunca babasının mesleğini öğrenince dahi görüşmeyi bırakan var. Aşkın yaşı var bence :)Katılıyorum ya geçen sosyal medyada beğendiğim biri vardı . Mesleğini öğrenince beğenmeyi bıraktım . Muhtemelen kınanıcam ama içgüdüsel olarak gelişti açıkçası . Meslek bile önem kazanıyor artık bir yaştan sonra
Masallardaki beyaz atlı prensi beklemeye devam ederseniz daha çok beklersiniz.Mutlu günler herkese. Genel olarak yalnızlığı seven, kendi başına kalmaktan hoşlanan bir yapım vardır. Etrafımda sürekli konuşan birilerinin olması beni bunaltır çoğu zaman. 30 yaşıma gireli epey oldu, arkadaşlarımın birçoğu çoluk çocuğa karıştı, kalan birkaç bekar da bu sene aşkı buldu, evlendi vs. O kadar uzun zamandır aşktan uzağım ki, bu duyguların güzelliğini bilmeme rağmen bir türlü gerçekten sevileceğim birine denk gelemenenin burukluğunu yaşıyorum sanırım. Kolay kolay aşık olan biri değilimdir, en son 15-16 sene önce ergenken birine seni seviyorum cümlesini kurdum. Olmadı, iyi ki olmamış diyorum şimdi. Ben bu hissi, bu duyguları alelade birine hissettirmek istemeyerek senelerimi geçirdim. Karşımdaki kişi gerçekten karakter olarak, kalben bu sevgiyi hak eden ve beni de gerçekten ben olduğum için sevecek biri olsun istedim. Sevgi hissine aynı derecede önem veren, aynı şekilde bu duyguyu koruyan birine denk gelir miyim bilmiyorum. Sanki hiç denk gelmeyecekmişim gibi. Benim gibi hisseden, zamanında böyle hissetmiş olanlar var mı?
evlenmek için evlenmek neden? yani yargılamak değil ama bu herkese haksızlık değil mi?Var hep beyaz atlı prensin beni bulacağına inandım ama olmadı benim çevremde bulanda yok arkadaşlarımın hepsi bende dahil evlenmek için evlendik o büyük aşk bizi bulmadı
duygusallıkla bu durum ne alaka ? sadece duygusal insanlar mı aşık olur? benim en yakın arkdaşım mantık delisidir ama körkütük aşık olup evlendi.Aşık olmak , sevmek bunlar biraz daha duygusal ve bağlanma eğilimi olan kişilerin sıklıkla yaşadığı duygular
Yaş 30 u geçtikten sonra mantık ağır basıyor.
Ama illa ki yeniden kalbinizi çarptıran biri çıkabilir karşınıza beklemek lazım
Tabi sadece sizin kalbinizin çarpması yetmez.
Mutlu günler herkese. Genel olarak yalnızlığı seven, kendi başına kalmaktan hoşlanan bir yapım vardır. Etrafımda sürekli konuşan birilerinin olması beni bunaltır çoğu zaman. 30 yaşıma gireli epey oldu, arkadaşlarımın birçoğu çoluk çocuğa karıştı, kalan birkaç bekar da bu sene aşkı buldu, evlendi vs. O kadar uzun zamandır aşktan uzağım ki, bu duyguların güzelliğini bilmeme rağmen bir türlü gerçekten sevileceğim birine denk gelemenenin burukluğunu yaşıyorum sanırım. Kolay kolay aşık olan biri değilimdir, en son 15-16 sene önce ergenken birine seni seviyorum cümlesini kurdum. Olmadı, iyi ki olmamış diyorum şimdi. Ben bu hissi, bu duyguları alelade birine hissettirmek istemeyerek senelerimi geçirdim. Karşımdaki kişi gerçekten karakter olarak, kalben bu sevgiyi hak eden ve beni de gerçekten ben olduğum için sevecek biri olsun istedim. Sevgi hissine aynı derecede önem veren, aynı şekilde bu duyguyu koruyan birine denk gelir miyim bilmiyorum. Sanki hiç denk gelmeyecekmişim gibi. Benim gibi hisseden, zamanında böyle hissetmiş olanlar var mı?
Mantık evliliği yapıp aynı yatağa giren yok mu ?duygusallıkla bu durum ne alaka ? sadece duygusal insanlar mı aşık olur? benim en yakın arkdaşım mantık delisidir ama körkütük aşık olup evlendi.
evlilik gercekten aksız yapılacak bir şey değil bunu evlenen her arkadaşım diyor. çünkü belli bi yerden sonra alttan alman gereken adamı aşık değlsen alamıyorsun .
mantık evliliği yapsa kız aynı yatağa nasıl girsin mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?