30 yaş ve yalnızlık…

Bir yakınım 35 yaşında ve 42 yaşında biriyle yeni evlendi.
İyiki 35 yaşına kadar beklemiş, şimdiye kadar görüştüğü saçma sapan kişilerle evlenmemiş.
42 yaşındaki mukkemmel adam ise bugüne kadar evlenmemesi büyük bir mucize.

Sabırlı olun. Geç olsun güzel olsun

Acele etme. Gercekten sevip asik olacagin biri olunca olsun. Benim bazi arkadaslarum 35 inden sonra evlwndi. Gayet de mutlular. Evlenince mutlu olunacak diye bisey de yok. Sen kwndini her zaman mutlu etmeye calis

Bende aynı yaştayım. Hiç aşık olmadım. Çok soğuk bir insanın bu huyumdan nefret ediyorum ama değiştiremiyorum. Elimde değil, özgüvenim de pek yok. Sevilip sevileceğime inanmıyorum artık. Aşk dediğin yirmili yaşlar da olur, benden geçti artık . İnşallah istediğiniz kişiyle karşılaşırsınız,neyse konuyu biraz dağıttım. Yazmak istedim sadece.

Hoşlandığın ilk kişiye eğer hafif bir elektrik hissettiysen bile, dürüst ol , biraz ani olacak ama senden çok hoşlandım , eğer sevgilin yoksa ( birde e devletine bakayım evli değilsen) konuşalım mı ne dersin :)

Aşk huzurdur, aşk birbirinin hayatını kolaylaştırmaktır, aşk adeta bir puzzle parçası gibi onunla tam olduğunu hissetmektir, birazda ortak yön demektir , ortak hobiler vs ..

Coştum yine dalgalanıyorum

İyi insan çıksın karşına inseAllah. Gerçek aşk kaldımi bence kalmadı aşık olub evlendiyinde hiç aşık olmadan evlendiyinde eğer iyi adamsa huzurluda mutluda olursun ama kaç yıl sürün ol derdinden evlen daha sonra o kadar deyisib kötü essek gibi olanlar varki. Yani sadece olarak iyi adam olsun bı şans versen bulursun kendine uygun birini. Zaten dortdortluk arıyorsan o yok dünyada.

İnternet denilen şey her şeyi bitirdi. Adam ya da kadın diyor ki amaaan sen olmazsan başkası olur..

Ben buna katilamiyorum. Aşk yokluktan, başkalarini bulamamaktan doğan bir şey değil bence.
Başka seçenekler olmadigi için, baskasini bulamayacagi için birine odaklanan kişi de aşık değildir diye dusunuyorum.
Kendimi birinin son çaresi olarak dusunmek istemem acikcasi önemli olan kalabaliklarin arasindan birbirini seçmiş olmak ve devam edebilmek.

Bu da doğru bı bakış açısı

Katılıyorum ya geçen sosyal medyada beğendiğim biri vardı . Mesleğini öğrenince beğenmeyi bıraktım . Muhtemelen kınanıcam ama içgüdüsel olarak gelişti açıkçası . Meslek bile önem kazanıyor artık bir yaştan sonra

Aynen öyle. Mantık devrede olunca babasının mesleğini öğrenince dahi görüşmeyi bırakan var. Aşkın yaşı var bence :)

Aşık olmak , sevmek bunlar biraz daha duygusal ve bağlanma eğilimi olan kişilerin sıklıkla yaşadığı duygular

Yaş 30 u geçtikten sonra mantık ağır basıyor.

Ama illa ki yeniden kalbinizi çarptıran biri çıkabilir karşınıza beklemek lazım

Tabi sadece sizin kalbinizin çarpması yetmez.

Masallardaki beyaz atlı prensi beklemeye devam ederseniz daha çok beklersiniz.

Hepimiz insanız, hata yaparız, defolarımız ve kötü alışkanlıklarımız var. Dört dörtlük değilsiniz ki dört dörtlük birini bekliyorsunuz. Öyle bir dünya yok. Karşınızdaki insanı kusurlarıyla sevebildiğiniz, kusurlarınıza rağmen sevilebildiğiniz zaman gerçek aşkı bulmuş olursunuz. Ama siz denemiyorsunuz bile...

Var hep beyaz atlı prensin beni bulacağına inandım ama olmadı benim çevremde bulanda yok arkadaşlarımın hepsi bende dahil evlenmek için evlendik o büyük aşk bizi bulmadı
evlenmek için evlenmek neden? yani yargılamak değil ama bu herkese haksızlık değil mi?

duygusallıkla bu durum ne alaka ? sadece duygusal insanlar mı aşık olur? benim en yakın arkdaşım mantık delisidir ama körkütük aşık olup evlendi.
evlilik gercekten aksız yapılacak bir şey değil bunu evlenen her arkadaşım diyor. çünkü belli bi yerden sonra alttan alman gereken adamı aşık değlsen alamıyorsun .
mantık evliliği yapsa kız aynı yatağa nasıl girsin mesela ?

32 yaşında beni hayallerimdeki gibi seven birini buldum aşık mıyım hayır. Maalesef aşk öyle kolay kolay olmuyor. Ama seviyorum değer veriyorum. Bununla yetinmek gerekiyor

Mantık evliliği yapıp aynı yatağa giren yok mu ?

Hatta hiç bir duygu hissetmeden aynı yatağa giren de var ona bakılırsa
Onca fuckbody ilişkisi yaşayan kadın/erkek var.
O yatağa girme olayı ile sevme olayı farklı şeyler.

Arkadaşınızı bilemem
Belki dışardan çok mantıkçı görünüyordur.
Ancak iç dünyasını siz de biz de bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…