- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Ben olsaydim var ya bana bunlari yapmaya cesaret edemezdi.cunku bende biraz kotu bir insan oldugumu dusunuyorum.bir gun babam bana tekme atmisti.hemen evden kactim benden ozur dileyene kadar donmedim.bir baska gun de vurdugun polise sikayet etmek icin rapor yazip babam yaslaninca onu dovme hayalleri kurmustun ki senin yasadiginin binde biri degildi.ayni zamanda haketmistim.kufrettigimde filan vuruyordu.
Biraz kinci bir evlat dusseymis annene benim gibi simdi dayagin alasini yiyor olurdu.gozleri sis gezerdi.yedigi dayak kadar gonlunude acitmaya calisirdim belki ama hakettigini bulmus olurdu.keske sende yapsan.
Cok ciddiyim bir gun bir tane patlat ve gul.yillarin acisi gitsin olmadi iyi davranma bari.of annen cooook sansliymis.
Bu arada kardrsin erkek mi
Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
Yok o da kiz onu cok seviyorum Allah ona cok guzel gunler gostersin insallah..benim derdim onla degil zaten onun sayesinde yirtiyodum dayaktan anne nolur vurma diye aglardi cok duskun bana sagolsun ama yok ben kimseye vuramam tek ona degil hicbir canliya...Allah korusun ..Ama nasil bu kadar dik durabildigini merak ettim yani bu soylediklerini uapabilir miydin ???
İlk çocukmusunuz ? Genelde ilk çocuklar kurban seçiliyor da...
allah askina su annenin numarasini versene bana
Ne kadar üzüldüm anlatamam
Nasıl ölecek nasıl can verecek nasıl hesap verecek anneniz acaba?
Bende çok dayak yedim rahmetli babamdan
Kanser oldu iğne ipliğe döndü vefat etti hakkımı helal ettim
Benimde üç evladım var değil vurmak saçlarını tararken dolaşık kısma tarak gelse çekilse hafiften saçı ona bile içim gider
Bir anne nasıl bu kadar şiddet uygular ?
Bence yardım alın ve unutun yaşantınıza odaklanın Allah daima yardımcınız olsun
bastiramaz:)) srn beni bilmiyosun ben onu bastiririm..cok kizdim annene...ona oyle sorular sorarim ki yerin dibine girer
Yazını okuyunca çocukluğum gençliği geldi aklıma.Annem kızkardeşimle beni çok doverdi.Yasim 39 şimdi bile gozlerim doluyor.Babama kızar,komşuya kızar döverdi.Annem çok yokluk yoksulluk çekmiş ama bu şimdi bile kalbimin acimasini engellemiyor.Oklava,hortum,süpürge sapı,terlik,boğaz sıkma,üzerimize çıkıp basma neler neler.
Sen evlenmişsin umarım çok mutlusun. Ben korkudan erkeklere bakamadim bile.evlenemedim.Bugün anlıyorum hayatımdaki olusuzluklarin nedeni bu sayanlar.
Annem yemez geçirir ,gitmez giydirirdi.Ama dayaksiz gün yoktu.Şimdi bile despot dayak korkusu var ama yaslandi artık.Genede bagircagir yaptırır dediğini.Hep derdim yaşlan ben de seni dovecegi çocuk
ken.
Rabbim başımdan eksik etmesin anneannemde onu dövermiş.
Hak vermeye çalışıyorum zor zamanlar yaşadı.Ama ben gittim.Erkek kardeşimi çok az doverdi.O erkekmis dovulmezmis bunu duyduğumda yikilmistim.
Annemi çok seviyorum ama bu yaştan sonra evlenebilirsem ve bebeğim olursa farklı yetistireceğim.
Benim annem vefat etti
konusun belki duyar demisti doktor
cok agladim "hayatimin icine sictin " diye hickirdim
o oldukten sonrada unutmadim
bogazimin icine bicak sokup cevirdiginde gunlerce konusamamistim
fazla sut icmistim gerekcesiyle
anneligimi sorgulamaya kalkti
bebegimi iyi tutmuyormusum
kriz gecirdim saydim yaptiklarini
kocamin yaninda
kusmustu bana beni rezil ettin ben oyle bir sey ..
beterinde beteri varmis ha arkadasim senin ki benimkinden bi level ustteymis ...ne diyecegimi bilemedim bi de elalemleri vardir bunlarin elalem ne der o elalemin yaninda hep asilzade gibi davranilir eve gelindiginde bildigin cirkef...Bi gun anneannemin komsusuna gittik 5 -6 yaslarinda falanim dikkat ettim annem orda prenses gibi davraniyo alisik degilim tabii o hallerine..Yolda donerkeb anne sen nie baskasinin yaninda farkli evde farklisin dedim elimi sikti acitti yaninda rahmetli dedemle anneannem vardi ...Maskeli hali guzeldi annemin ...
Çok üzücü olaylar yaşamışsınız bunlar sizin içinizde travma olarak kalır,lütfen bir psikolağa gidin.konuşun içinizi dökün.Sağlık güvenceniz varsa devlet karşılıyor.Anlayamıyorum sizin üvey olma ihtimaliniz var mı?Bu kadarı hiç normal değil hiç.Sinirleri bozukmuş desem niye sadece size böyle davranmış o da olmuyor...
Annen bütün sıkıntılarını senin üzerinde atmış... Psikolojik rahatsız herhalde... Sanada çok üzüldüm annen sana karşı hala agresif mi?
Dedim ya belki istedigi evlilik aslinda yanlis bi karardi babam dunya iyisidir ama genis biridir biraz annem tam tersi..Bana ve babama cektirdi begenmedigi hayatin acisini ..Ben kactim kurtuldum ama babacim kaldi orda elimden bi sey gelmiyo..O beni korkuttukca yalan soyledim hatalar yaptim cocukca ama o kadar dayagi haketmedim...He ac acik birakmadi bedenimi ama ruhumu yaraladi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?