- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
ama sen ona böyle yaptıkça o yaptıklarından asla pişman olmıcak. seni seven bi eşin var zaten çoçuğun var mı bilmiyorum ama çoçuğunda seni çok sever sen böyle yapmaya devam edip karşılığını alamadıkça daha çok üzülürsün bırak seni sevmesin zaten bedelini öbür dünyada öder ama sende onun üstüne bu kadar düşme yaptıklarından pişman olması gerekmiyor mu sence?
Yapim boyle benim yaradilisim boyle cok istiyorum beni anlamasini ama elimden bisi gelmiyor.En fazla aramiyorum sormuyorum o da bu durumu onemsemiyo ..Simdi bi de yanlis ameliyat oldu belden asagisini tam hissetmiyo gitmiyorum vicdan azabi cekiyorum kotu bir evladim annem hasta gitmiyorum diye ama bi el tutuyo sanki gitme diyo ...
Geçti artik o zamanlar
Bundan sonra annemle her muhabbet edişinde yüzünevur
Sok lladini
Ama her defasında yap bunu
;-) ahhhh surrr ben onu yapabilsem adam olurdum simdiye...
yaşadıklarına çok üzüldüm ve beterin beteri varmış dedim.
neden bu kadar iyi niyetlisin? sende bu kadar yaralar açmış bir insana neden hala yaranmaya çalışıyorsun. belki de sen böyle yaptığın için hatasını anlamıyor. güzellikle anlamıyorsa hatasını, bırak başka yollarla anlasın. ben dünyadaki hataların başka yerde ödeneceğine inanmıyorum. bana kalırsa bırak anneni kendi başına. görsün bi gününü.
en iyisi iyi bir klinik psikoloğundan terapi almak....inan ki atlatamaz hasta olursun......dönüpte kimse senin için vah vah ben bu kızı çok üzmüştüm demeyecek
mevlid akşamı bugün anne mübarek olsun,aramadım biliyorum zaten hayvanın ve pisliğin tekiyim biliyosun cokta bişi beklememek lazım..
2 gundur aklımda yaptıkların,o küçük kız iki gündür gözümün önünde daha önce kimseye bu kadar anlatmamıştım kime anlatabilirdim ki zaten acizliğimi...Ama biliyor musun rahatladım sanki hem ben hem küçük kız...Senden tek bişi istiyorum ben senden kaçtım kurtuldum ama babam kaldı lütfen artııık ona eziyet etme... Ben hakkımı helal ettim gerisi Allah a kalmış... Hoşça kal...
Annem bi ameliyat oldu ve su anda bi bacagini hissetmiyor robot gibi yuruyor uzuuuun bi fizik tedaviyle duzelecekmis...Eskisi kadar gucu yok dovmeye ama soguk tabii hic sicak olmadi ki zaten..Yok ben hakkimi helal ettim zerre kadar kinim yok sadece kirginim canim aciyor ...
yaşadıkların çok zaor amababam melek gibi bi insan allah ondan razi olsun..ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
o soba demirinin Allah belasını versinnn
Bende babamdan cok cektim benimde aklıma gelir bazen. 32 yasındayım hala unutmadım yaptıklarını...tac fa ekmeklerine ceviren aletin adı neydi unuttum onla föverdi soba demirini ısıtıp ellerimw vururdu... Oklavayı kafamda kırdı, belime bcaklarıma her yerime defalarca vurdu...cok yiyosun sofradan kovardı...sıpanla atıs yaoardı iki defa bacagıma gelmişti...13 yasında bu işkenceye dayanamayıp kışın evden kacmayı düşünmüştüm yapamadım...bana birde sen uyumuyacaksın sabaha kadar nöbet tut..uyursan fena döverim dedi.. Uyudum. Kollunun dırsegıyle enseme vurdubikeresinde yanlıslıkla sucak su döküldü atagıma karsıma gecip oynadı... Matematık dersini iyi yaoamafıgım zamanda cok tokat yedim... bir gün rabbime dua ettim. Ya ben öleyim ya o dayanamıyorum dedim ertedi gün vefat etti.. Hiç aglamadım... Esim cocuklarım onu cok iyi dede biliyo kimselere anlatamadım...aklıms geldikce banyoya kaoatırdım yaralarıma aglarım...konu sahıbi beni üzfün yine bazı seyleri hatırlattın bana...gecmez gecmiyecek ölene kadar unutamıyacaz... Psikologlara gittim travma dediler caresi yok unutamıyacaz malesef...bende öleli mezarlıgına hiç gitmedim dua bile göndermiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?