- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Canım bunları yaparken baban hıc engel olmuyormuydu karsı gelmıyormuydu .Kardeslerınede böyle mı yaptı?
Uzuldumm cokallah yardımcın olsun.Ben bır an senın yerıne koydum kendımı de ben meslegımı elıme alıp ondan uzaklaşmak ısterdım hatta ona anne bıle demezdim.
Tamam çocukken kızar falan ama bu yaptığı davranışlar hıc normal degıl Gerçekten
.Hasta bır ınsan böyle sıddete başvurur..Herkes bır sekilde sınanıyor sanırm Allaha dua et hep .
Üzülme dua et
O kadar guzel desene masallah Allah bozmasin ...
"annecim annecim seslerini hatırlıyorum" dayanılmaz buna ya.kardeş boşver Allah en güzel vekildir.ana baba hakkı varsa evlat hakkıda vardır masum günahsız evlat öyle muameleyi hak etmez.önüne bak evliysen eşinle mutlu olmaya çalış sen evlat sahibi oluncada en güzel anne olursun eskiyi düşünme demek bize kolay sana çok zor ama düşünme be boşvermeye çalış offf offf
Allah razi olsun canim.Kin yok icimde Allah biliyo sadece kirginim sacimin ucundan ayak tirnagima kadar kirginim ...Anlar mi diyorum acaba vicdan azabi duyar mi bi gun affet kizim cok dovdum ama hatami anladim der mi ? İnsan kac yasina gelirse gelsin anne sevkati istiyo iste elimde degil ...
Her bir insanın acılı tatlı günleri vardır elbet...kimse pamuk prenses olarak gelmedi hayata. Lakin aileme ve büyüklerime en büyük minnet borcum var,iyikide bazı zorlukları bana gösterdiler ve elimde olanlara şükür etmeyi öğrettiler. Hamd etmeyi,naşükür olmamayı temenni ettiler. Arkadaşların da dediği gibi,unutmayalım,beterin de beteri var bu hayatta.
Rabbim zorluklar içinde yaşayan,anne baba sevgisinden mahrum olan tüm evlatlarımıza yardımcı olsun. Âmin.
Amin ...Esim cok iyi biri Allah razi olsun ondan hani sirtimda hacca gotursem hakkini odeyemem derler ya o cinsten ama onu de begenmiyo iste herkes okumus koca buldu sen gittin bu okuzu buldun diyor.okuyamamis liseden sonra ama bir kere vurmadi bir kere kotu davranmadi parasini pulunu esirgemedi annemin tavrinida biliyo boaver aramasin sormasin biz kendi hayatimiza bakalim dedi bugun bile..
ne zaman anne konusu hakkinda konusmak istesem hickiriklara boguluyorum anlatmak istediklerim hep icimde kaliyo ..ne bileyim iste umuturum insallah...
Her bir insanın acılı tatlı günleri vardır elbet...kimse pamuk prenses olarak gelmedi hayata. Lakin aileme ve büyüklerime en büyük minnet borcum var,iyikide bazı zorlukları bana gösterdiler ve elimde olanlara şükür etmeyi öğrettiler. Hamd etmeyi,naşükür olmamayı temenni ettiler. Arkadaşların da dediği gibi,unutmayalım,beterin de beteri var bu hayatta.
Rabbim zorluklar içinde yaşayan,anne baba sevgisinden mahrum olan tüm evlatlarımıza yardımcı olsun. Âmin.
Allah sendende razı olsun.ANNE tabiki yeri ayrıdır bi yerin acısın anne der insan önce iyi evlatsınki kinim yok kırgınım diyorsun kim olsa yüzüne bakmaz hayatından siler.kafa karıştıranda kardeşine olan düşkünlüğü
Kardesim canim Allah benden alsin ona versin insallah..O.cocuk cok kurtardi beni elinden Allah razi olsun..evet ona duskun o dedigim dediktir ben uc gun ac olsam kimseye diyemem o beni dogurdun bakican der ben agzimi acip tek kelime edemem...ona kusum minikkusum der bana ismimle hitap eder..ona en fazla fazla cene calma der bana pislik +Allah belani versin ,mikrop ,hayvan aklina ne geliyosa...Beni yatamayacak kadar oturamayacak kadar doverdi onun kulagini cekerdi..iyi ki de ben yemisim dayagi o yemesin bosver..o simdi ozel universitede ben kaldim..kiskanmiyorum sadece neden diyorum neden???
Geçmişi unut yanı hatırlatma kendıne .Hiç bişey kımsenın yanında kalmaz ıster en yakının kım olursa olsun.Hesabı var elbet herseyin..Sen anne sevgısınden uzak buyumussun ,aslında sen ondan bıraz sevgı ,şefkat görmek istiyorsun ona halen ıyı davranıyorsun elınden gelenı yapıyorsun .İnş geç olmadan anlar herşeyii.Sen artık üzerine düşme .Sen onun tüm yaptıklarına rağmen çabalamışsın affedıcı olmuşsun ama bosver artık.Sen elınden gelen herseyı yapmış ve yapıyorsun.
Sen kendı yuvanı düşün İnş Allah sana güzel hayırlı kapılar açar.Ama dua etmeyi hiçbierzaman bırakma .Allahtan iste anneni.Hep et hem rahatlarsın hemde inş duaların kabul olur.
Allaha şükürler olsun ki ettiğim tüm dualarım kabul oldu .İçten kalpten en derinden duaalar geri çevrilmez.
İnşallah annen çok geç olmadan merhameti gelir kalbıne..Bnde senın için dua edicem cnm
bu hayatta zaten biraz diş geçiren taraf olmak lazım ya neyse Allahım sana hayırlı ömürler versin eşinle ailenle çok ama çok mutlu ol sen çok çok fedakar birisin rabbim gönlüne göre versin.birgün peygamber efendimiz torunlarını seviyormuş adamın birisi demişki ya resulallah benim 10 çocuğum var ama ben hiç onların başını okşamadım sevmedim.peygamberimizde demişki Allah senin merhametini aldıysa ben ne yapabilirim.Allah anneninde kalbine yüreğine merhamet versin.
cnm inan yasadiklarina üzüldüm.cocuklugunu yasayamamissin belli.en cokda sevgi bekledigin kisiden görmüssün sevgisizligi.yani yasamadim yasatmadim.seni sadece anlattigin kadar anlarim.Allah katinda sen arti kazanirken annen eksilerde bence tabi Yaradanim bilir.eger evladin varsa senin ona nasil davranacagini tahmin ediyorum.gecmisle yasama artik gelecegine bak.sen cok iyi bir insansinRabbim gönlüne göre versin.
okurken sanki icimden biseyler koptu, gitti, ah canim benim her yazdigin detaya dahada eriyip gittim. suan aklimda savunmasiz aci ceken cocuklar var. nasil olur bu kadari anlam veremiyorum. Allahim bundan sonra yüzünü hep güldürür insallah. yardim almalisin canim lütfen bu iyiligi kendine yap, bu kadar aciyi kendin üstlenme
çok üzüldüm gerçekten Allah size sabır versin. Ama bence annende artık bi bedel ödemeli evlenmişsin barklanmışsın hala dövmeye çalışıyo istediği kadar annem olsun böyle bi insanla asla görüşmem bence sende görüşmemelisin ki belki o zaman bişeyleri anlar bi de hediye alıyorum diyosun onunla hala görüşmen bile mucizeyken hediye alıyosun valla helal olsun da ben asla yapmazdım bunları bence sende yapma
Psikiyatristim hanzade hediye alarak kendini sevdiremezsin demisti ama bu huyumdan hic vazgecmedim..sevgi gormek icin sevilmek icin bilincaltimda bu mu yatiyo yoksa gercekten insanlari mutlu gormek icin mi bilemedim..ince bi nuans var arada cozemedim..Dedim ya kin tutamiyorum annemde dahil kimseden nefret edemiyorum bu yuzden gidip ev isini yapiyorum hediye aliyorum ruh halim boyle ...
çok üzüldüm gerçekten..mevlid kandiliniz mubarek olsun bu arada..bugün bolbol dua edin geri çevrilmez..Allahım annemin kalbini yumuşat diye dua edin..herkesn bi imtihanı var belki sizinki de buevet ağır belki ama gün gelir devran döner kıymetinizi öyle bi anlar ki şaşarsınız..bnm bi cok sevdiğm bi teyzem var annemn arkadası.. düşün kadın bi gün cocukken mahelleden biri buna seni seviyorum dye kağıt yazmış anneside yakalamış ve napmış bliyomusun?? cocuğa afedersin pisliğini yaptırıp onu yedirmiş!! abartmıyorum ya kadın su an 50 yasında ve bu her aklına geldiğinde ağlar yazık...ama su an annesi öle bi düşkün ki buna,diğer evlatlar hayırsız cıktı bu kadın bakıyor sadeceanneisne..simdi de yavrum kuzum diyor..ama aahh işte cok geç
Sagolun sizinde kandiliniz mubarek olsun...tanidiginizin yasadiklarina kanim dondu beterin beteri varmis boylesini gorunce insan haline sukrediyo..ne diyecegim bilemiyorum Allah savunmasiz herkes yaninda olsun onlari korusun insallah amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?