- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi witch hunt
-
Allahım ya Rabbim bu okuduklarım gerçekmi?şoktayım kardeşim!
BU INSAN ANNEMİİİİİİ????
Yahu kardeşim siz nerelisiniz? Bir kadın bu kadar nasıl gaddar oluryaa?
Biri beni dürtsün hala kendime gelemedim.
Dedim ya belki istedigi evlilik aslinda yanlis bi karardi babam dunya iyisidir ama genis biridir biraz annem tam tersi..Bana ve babama cektirdi begenmedigi hayatin acisini ..Ben kactim kurtuldum ama babacim kaldi orda elimden bi sey gelmiyo..O beni korkuttukca yalan soyledim hatalar yaptim cocukca ama o kadar dayagi haketmedim...He ac acik birakmadi bedenimi ama ruhumu yaraladi...
Gercegin ta kendisi canim bazen kabus olsun istiyorum ama olmuyo ne yazik ki ... Tekmeler,yumruklar,tirnaklar,okuldaki aclik,parasizlik,hortum,soba demiri,spor ayakkabi,tahta firca sapi , hepsi gercek....
Bu konulari teyzemle paylastigimda canim gecti onunda dusunce sekli oyle git sen yanas..git sen op saril gibi sacma seyler soyluyordu halam ergenligimde ilgilendi ama herkes kapisini kapatinca kendi dunyasina donuyor arkadaslarima soylesem asagi yukari sizinle ayni seyleri soyluyordu...Kardeşim kusuruma bakma,ama bie şeyi merak ediyorum.
Dikkat ettim de,iki konu açmışsınız anca. Ikinci konunuz da bu dehşet dolu konunuz. Şimdiye kadar nasıl dayandınız,içinizde tuttunuz bu kadar acıyı? 6 aydan beri hiçmi düşünmediniz içinizi dökmeyi?
Peki hiç merak etmedinizmi neden illakide size karşı böyle acımasızldır anneniz?
Ya halanız,teyzeniz falan damı demiyordu bu ne haldir böyle diye?
Çünkü psikolojisi bozuk insan her kese karşı tavrı aynı olur,bununkisi farklı,size karşı tepkili?
Bu konulari teyzemle paylastigimda canim gecti onunda dusunce sekli oyle git sen yanas..git sen op saril gibi sacma seyler soyluyordu halam ergenligimde ilgilendi ama herkes kapisini kapatinca kendi dunyasina donuyor arkadaslarima soylesem asagi yukari sizinle ayni seyleri soyluyordu...
ama sonuc yok konustukca icim desiliyo konusmazsam kaciyorum iste napimm ...bu da benim yolum kacmak ondan da kacarak kurtuldum..bedenim kurtuldu da o attigim mavi hortum hala icimde patliyo...
Kusura bakma ama böyle vicdansız analar çok! Allah onları ıslah etsin, onlara muhtac olan yavrularınada sabır versin, Rabbim onları korusun... Tüylerim diken diken oldu inan ki. Üzüldüm arkadaşım ama sen çok iyi bir anne olacaksın buna eminim...
Üvey kızımısınız acaba?
Siz bukadar dayakları yerken babanız neyapıyordu?
Her bayan çocuk doğurur ama,her bayan anne olamaz.
Allah yar ve yardımcınız olsun. "Anneniz" gibi insanları da islah etsin.
Kusura bakma ama böyle vicdansız analar çok! Allah onları ıslah etsin, onlara muhtac olan yavrularınada sabır versin, Rabbim onları korusun... Tüylerim diken diken oldu inan ki. Üzüldüm arkadaşım ama sen çok iyi bir anne olacaksın buna eminim...
Nasıl çokya??? Ya arkadaşlar ben uzaydanmı geldim?
Nasıl çokya??? Ya arkadaşlar ben uzaydanmı geldim?
Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
Sen anlatsana canim aileni...merak ettim..
Babam melek gibi bi insan Allah ondan razi olsun..Ama ondan yemedigim dayaklarin kotasini annem fazlasiyla doldurdu saolsun..5 yasindayken eve tel baglandi heves iste oynuyorum bende babaannemle yasiyoruz o zaman babaannemde beni sikayet ediyo ama kimseyi aramiyorum ki para yazmiyo yani annem jet gibi mutfaktan geldi beni dove dove divandan indirdi odaya goturdu yas 5 falan..Dustum ustune bi de ondan dayak yedim soru sordum azarlandim..
Bi gun anneannemlere gittik aciktim bi tane yumurta kirmis ikinciyi istedim diye dayak yedim teyzem zor aldi elinden yas 6.
Ortaokulda gec kaldim diye soba demiriyle dayak yedim o zamanlar en buyuk silahi soba demiriydi benden 8 yas kucuk kardesim yalvara yalvara durdururdu onun sayesinde kurtulurdum Allah ondan da razi olsun..
Dersaneye gitmeden iyi bir liseyi kazandim tam sinava gidicem ayakkabilarimi bagliyorum bosu bosuna gitme kazanamazsin dedi ama o okula ucuncu olarak girdim bir aferin bile demedi..
Lise de silahlarina plastik hortum,kemer,tahta firca sapi da eklendi..Elinde hortumla ben onde o arkada kostururdu bagira bagira yalvarirdim dovme ne olur diye hic dinlemezdi ki beni koskoca hortum izleriyle okula giderdim canimin acisindan siralara oturamadan...kemeri eline dolayip dolayip yoruluncaya kadar doverdi ..
Para vermezdi pek sadece otobuse bincek kadar cooookkk ozenirdim arkadaslarimin yedigi hamburgerlere..
Bi gun ingilizce kelime ezberleyemedim diye kitaplari kafamda parcaladi yok canimdan seni okutuyorum diye memurdu kendisi babamda oyle...cani vardi yani..
Agladigimda sulu goz herhangi bir seyi yapamadigimda beceriksiz oldum..Dovecek diye korkumdan yalan soyledim yalanimi yakaladi yine dayak yedim.
öz bir annenin bunu yapması yapabilmesi akıl almaz birşey bana kızma ama sen eminmisin öz evlat olduğuna çok üzücü ya.hangi anne evladı 1 yumurta daha istedi diye döver gece gece içim sıkıldı.unutamazsın olanları basit şeyler değil
O kadar guzel desene masallah Allah bozmasin ...Yok yavrum,ben utanırımkalsın
Haberlerde, gazete köşelerinde o kadar çok okuyorum kiiii, en sonki okudugum haber adam 3 yasındaki ogluna sinirlenip çocugu yere carpıyor çocuk beyin kanamasından ölüyor... dahaa bu ne kiii... Rabbim ıslah eylesin.
kötü şeyler yaşamışsın ama artık yaşanmış yapacak birşey yok artık önüne bak geçmişi sil hatırlama kendini suçlama bunlar senin suçun diil elbetteki ama bence annenden uzaklaş biraz bugune kadar birşey görmediysen eğer bundan sonrada bekleme görmezsin. biraz uzaklaşırsan kıymete binersin hem emin ol
O yumurta olayi benimde canimi yakar hala..bogazliydim ben bi tane kirdi doymadim tabii gittim nasil dicem doymadim diye teyzem anladi ordan bi yaygara koptu ve teyzem arada o onun arkasinda zehir etti yumurtayi yedim mi yemedim mi hatirlamiyorum..sadece annecim annecim sesleri var kulagimda..bi de lisedeyken sabahtan aksama kadardi okul oyle tost parasi simit parasi vermezdi ozenirdim iste o kokan tostlara hamburgerlere cocukluk..simdi param varsa da o eski tatlar yok...Cooookk Bilirim acliktan midem kazindigini basimin dondugunu neyle terbiye ediyosa beni ..
Simdi bi para buldun mu hemen harca der vermedin ki hic nerden bilicem gonlumce harciyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?