Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
Fakat yakisiklilik kriter olmamali
Bence biraz önyargılari kirmak gerekiyor
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralım
bence kendine bir sınır cizmissin ve o sınırın disina çıkmıyorsun
Onyargilarini kirmalisin
Farkli ortamlarda bulunmalisin
Her insan farklidir, herkes seninle aynı fikirde ya da IQ duzeyinde olmayabilir
bence sorunun kendini biraz yuksekte görmen
bak şöyle anlatayim, diploma olarak aynı duzeyde olduğum insanlar var hatta benden daha ust duzeyde sayilabilecek üniversitelerden mezun olmus mühendis arkadaslarim da var
Ama iki lafi bir araya getirip cümle kuramaz ve kendini ifade edemezler
Ben cok farkli cesit insanla farkli ortamlarda bulundum, yeri geldi sıkıldım yeri geldi kendimi yetersiz hissettim yeri geldi tahammül edemedigim zamanlar oldu
Ama bir sekilde insanlarla iletişim halinde olmak ve tahammül gostermek zorundayiz, gosteremesek de saygı duymamiz gerekir
Karsina biri cikinca onu tanimaya ve olumlu yönlerini gormeye calis
Bir de ben sosyal acidan kendini yeterince geliştirmedigini düşündüm, insan iliskilerinde sorun yasiyor musun?
Ben de "sweetheart" demek istiyorum

kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapin
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklular
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlar
Gecen bir komsumun oglu evlendi adam 35-36 nisanlisi da 30-32 civari
Bahsederken nisanlisi da yaşlı 30-32 yaşlarında dediler